Păstorii de oi din Ianculești au câștigat la Curtea de Apel Oradea împotriva administrației Kovacs-Keizer

• publicat la: 18 noiembrie 2023
Păstorii de oi din Ianculești au câștigat la Curtea de Apel Oradea împotriva administrației Kovacs-Keizer

Primăria Carei mai pierde un proces la Curtea de Apel Oradea, fapt ce dovedește că administrația Kovacs-Keizer nu respectă legile. Interesele de grup sunt deasupra legii în administrația Kovacs-Keizer.

Ieri, 17 noiembrie 2023 a avut loc la Curtea de Apel Oradea recursul procesului prin care Asociația crescătorilor de ovine din Ianculești a contestat decizia Tribunalului Satu Mare în favoarea Primăriei Carei.

La fel ca  în cazul procesului intentat de Ilie Ciută referitor la ilegalitatea scutirii de impozit a asociației unui fost consilier udemerist, Curtea de Apel Oradea a rejudecat pe fond procesul, casând sentința Tribunalului Satu Mare.

Executarea Hotărârii din 20 aprilie 2023 se suspendă!

Tinerii români crescători de oi au obținut câștig de cauză la Curtea de Apel Oradea.

Felicitări celor care au apărat cauza crescătorilor de oi din Ianculești!

Adrian Roșu din Ianculești are 600 de capete de oi care îi asigură sursa de venit pentru familia sa. Nu a plecat în Spania, nici la cules de sparanghel în Germania ci a ales să rămână la casa lui, în satul lui și aici să își crească copiii. An de an depune  la Primăria Carei o solicitare pentru folosirea pășunii satului. Satul Ianculeși aparține de UAT Municipiul Carei.

Niciodată nu primește vreun răspuns  la solicitările sale. Așa a procedat și în acest an doar că solicitarea sa a fost folosită în cu totul alt scop, fără ca să fie anunțat asupra deturnării solicitării sale.

Minciuna are picioare scurte Kovacs Eugen! Faci de rușine orașul! Ești nostalgic după vremurile  în care erai activist de partid comunist? Plătește-ți datoriile de la bugetul de stat și nu mai discrimina!

Buletin de Carei

Doi tineri cu peste o mie de oi din Ianculești au fost lăsați fără pășune de către Primăria Carei. VIDEO

 

Lasati un comentariu