PSD Satu Mare croiește drum UDMR pentru alegerile locale

• publicat la: 21 martie 2024
PSD Satu Mare croiește drum UDMR pentru alegerile locale

PSD Satu Mare nu vrea alianță cu partidele românești fapt ce dovedește că preferă mai mult un csardas decât o horă.  Doar așa se explică deciziile luate recent și care dau șanse sporite UDMR de a câștiga alegerile. Adevărul e că la Satu Mare  UDMR a fost mereu în alianță cu PSD …mai pe față mai pe ocolite. Acum, UDMR e susținut și de guvernul Ciolacu care îl menține la guvernare. Doar pentru acest an ONG-ul UDMR a primit de la guvernul Ciolacu peste 58 de milioane de RON. Deci decizia de la București, de la Consiliul Politic Naţional al PSD, ca în județul Satu Mare, majoritar românesc, să nu se facă alianță cu PNL iar românii să nu aibă președinte la Consiliul Județean și la primăria de municipiu era de așteptat.

Nici din greșeală nu a existat cineva din PSD care să vrea eliminarea DISCRIMINĂRII românilor și aplicarea Legii 154/2021 și pentru români!

Candidatul PSD la președinția Consiliul Județean a fost desemnat președintele filialei judeţene PSD Satu Mare, Mircea Govor, iar candidat pentru funcția de primar al Municipiului Satu Mare a fost desemnat președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare, prefectul Radu Roca.

Dumnezeu să ajute fiecăruia după faptele sale!

Lasati un comentariu