Buletin de Carei vă urează An Nou Fericit!

• publicat la: 31 decembrie 2023
Buletin de Carei vă urează An Nou Fericit!

Ne despărţim  în curând de un an plin de evenimente. Și bune  și rele. Ne pregătim să îl întâmpinăm pe următorul.  Mai întăriți după atâtea atacuri la adresa  noastră doar pentru că oferim informații reale, necosmetizate. Deranjăm pentru că suntem independenți și nu susținem nici partide politice și nici grupuri de interese. Cadoul primit de noi în ajun de Ziua Națională a fost furtul paginii Buletin de Carei. Degeaba. Furtul nu rezolvă situația în care ne aflăm, aceea de asalt împotriva neamului românesc, a simbolurilor acestuia.

Buletin de Carei vă urează să aveţi parte de un AN NOU cu  sănătate, prosperitate, bucurii alături de cei dragi  şi realizări în tot ceea ce vă propuneţi! Nu uitați, doar cei iau atitudine și luptă pentru drepturile lor  pot învinge!

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi  pe tot parcursul anului, şi la bine şi la greu. Vom continua să reprezentăm comunitatea și nu un grup de interese, să fim la fel de ancorați în realitatea careiană așa cum este ea, cu bune  și cu mai puțin bune,  chiar dacă aceasta presupune declanşarea mecanismelor de hărţuire şi linşaj mediatic împotriva noastră, de cenzurare și blocare a paginii sau de fabricare de dosare penale. Luptăm pentru o cauză dreaptă și nu vom precupeți niciun efort nici în viitor  pentru a vă prezenta realitatea așa cum este ea și nu cosmetizată.

Nu ne sperie nici ameninările cu moartea chiar dacă procurorii spun că ele sunt naturale la Carei.  Prim procurorul din Carei, menținut pe funcție doar cu detașări pentru că la concurs nu participă, a obținut sprijinul unui judecător bihorean pentru a ne interzice să mai facem plângeri pentru a se afla autorul amenințării cu moartea la adresa noastră. Poate că știe cine este și vrea să îl protejeze? Orice este posibil în societatea de azi.

Nici anul 2023 nu a adus noutăți privind deturnarea de fonduri de la piața agroalimentară sau accidentul mortal de muncă din centrul orașului Carei.

A adus doar o sfidare la adresa legilor din România care spun că nu poți amplasa statui fără avize de la instituțiile din subordinea Ministerului Culturii. Cadoul oferit românilor în anul 2023 de conducerea exclusiv UDMR a orașului a fost inscripția ilegală a unei strofe din imnul Ungariei pe soclul unei statui din fața primăriei. Până și ceremonia de dezvelire a statuii ilegale a fost  o sfidare la adresa românilor care nu au avut parte de traducere a discursului președintei Ungariei sau a prezentării invitaților așa cum nu au avut parte nici de muzică ambientală cu vreo piesă românească.

Cât timp suntem în slujba adevărului, a comunității, nu ne sperie nicio amenințare. Nu suntem un ziar comercial ci facem voluntariat în folosul comunității.

Am fost  și vom fi mereu alături  de cetățeanul onest și cinstit, de cei nedreptățiți, alături de cei care doresc să fie informați corect. Asistăm în continuare la îngrădirea libertății de exprimare, la cenzură dar  Buletin de Carei merge pe drum drept, mai departe, alături de voi, cititorii. Continuăm!

Vom demasca în continuare toate abuzurile și ingineriile financiare ale administraţiei actuale precum şi politica discriminatorie aplicată atât de conducerea primăriei Carei cât și de actualii guvernanți.

Alese mulţumiri colaboratorilor, cititorilor cu spirit civic care ne trimit mesaje şi imagini din realitatea careiană.

Mulţumim  tuturor care ne susţin în demersurile noastre de  instaurare a unui climat de respect reciproc şi nediscriminatoriu în Carei, oraşul de la graniţa de nord-vest a României.

LA MULŢI ANI CAREI!

La Mulți Ani careieni!

LA MULŢI ANI 2024!

Lasati un comentariu