Minte premierul Ciolacu sau consilierul de stat Ivașcu? Prim-ministrul României spune că nu știe nimic despre români persecutați etnic și despre discriminarea prin Legea 154/2021

• publicat la: 25 ianuarie 2024
Minte premierul Ciolacu sau consilierul de stat Ivașcu? Prim-ministrul României spune că nu știe nimic despre români persecutați etnic și despre discriminarea  prin Legea 154/2021

Asociație românilor expulzați în 1940 îl așteaptă pe premierul Ciolacu la Satu Mare pentru o lecție de istorie despre atrocitățile suferite de români în perioada 1940-1945 alături de evrei din partea ocupantului hortyst. Ghetourile de evrei au fost la ordinea zilei în această parte de țară, de aici fiind apoi deportați în lagăre. Românii au avut parte de tratamente barbare, ei fiind uciși dacă nu plecau din casele lor sau dacă reacționau. În urma Dictatului de la Viena, nordul Ardealului a fost cedat Ungariei hortyste.

Primesc zeci de mesaje despre emisiunea de la Realitatea TV în care invitatul moderatoarei bădărane Anca Alexandrescu a fost premierul Ciolacu. Pentru că ea invită la discuții doar politicieni și nu oameni de rând, mai ales din provincie, fără fițe și sclifoseli de vedete cu exprimări de maidan.

,,L-a întrebat Anca Alexandrescu pe nesimțitul de Ciolacu la Realitatea TV de ce a a prorogat din nou legea 154/2021 și a răspuns că nu știe despre ce este vorba….când i s-a spus că a întrebat-o și pe Bucura Oprescu ministra muncii și nu a știut nici aceasta ce să-i răspundă….a zis că se interesează…..făcea pe prostul….el care a ordonat parlamentarilor psd să voteze împotriva Amendamentului care prevedea intrarea în plată a îndemnizațiilor prevăzute de legea 154/2021 și pentru ROMÂNI…..în 2024.

D-nă Ciută să-i aduceți aminte sâmbătă la Satu Mare de acest răspuns.Cu alte cuvinte el a prorogat ceva de care nu știa despre ce e vorba……râsu-plânsu,, e doar unul dintre comentariile apărute în spațiul public.

În timpul protestului organizat în fața Guvernului de Asociația românilor expulzați și refugiați în 1940, o delegație de 2 persoane a fost primită de consilierul de stat Minel Ivașcu de la Cancelaria primului ministru pentru a discuta despre discriminarea la care sunt supuși de 3 ani urmașii românilor persecutați etnic în 1940 prin legea 154/2021 care se aplică doar pentru minoritari.

CINE MINTE?

Premierul Ciolacu sau consilierul de stat Ivașcu care a promis că îl informează pe premier și nu l-a mai informat?!

Cum se face că Anca Alexandrescu pune întrebări legate de Legea 154/2021 dar nu spune  un cuvânt despre protestul românilor veniți la Guvern din celălalt colț de țară românească, din teritoriile unde au avut loc acele atrocități din perioada de ocupație a Ungariei hortyste?

VIDEO. Protest autorizat la Guvern organizat de filiala Carei a Asociației românilor expulzați în 1940

Ce jocuri faceți? Câți bani primesc televiziunile unde dă interviuri premierul Ciolacu și unde merge cu temele nefăcute?!

În România anului 2024 românii sunt DISCRIMINAȚI și batjocoriți de un guvern care oferă minoritarilor tot ce solicită!

Urmașii românilor care s-au sacrificat în 1940 pentru păstrarea identității naționale au ajuns acum bătaia de joc a Guvernului!

RUȘINE premierului care nu cunoște ce se petrece în țară și vine  doar pentru alegeri la partid!

SATU MARE, CAREI, BAIA MARE, ORADEA, teritorii românești locuite de români masacrați, schingiuiți și uciși în perioada 1940-1944!

Urmașii lor CER EGALITATE ÎN DREPTURI CU MINORITARII DIN ROMÂNIA!

PS

Am păstrat capturile de la comentariile în care Anca Alexandrescu ne spune Marș doar pentru că am îndrăznit să apelăm la ea și ne face și mincinoși.

 

 

 

 

comentarii

de Jipa Paulina la 26 ianuarie 2024 - 11:29

CIOLACU MINTE CU NERUSINARE ! CUM SA NU STIE ??? AM TRIMIS ZECI DE PETITII LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI INCLUSIV LUI ,BA MAI MULT L AM APOSTROFAT PE PAGINA LUI PERSONALA DE FB SI M A TRIMIS LA PACHETELE LUI SOCIALE ACORDATE ASISTATILOR LUI SOCIALI ,I AM SPUS CA NU CERSESC NIMIC EU IMI CER DREPTUL CE MI SA CUVINE ! CE CREDETI CA A FACU CIOLACU ??? M A BLOCAT ,NU MAI AM ACCES PE PAGINA LUI PERSONALA !

MINTE CU NERUSINARE ! SA I FIE RUSINE !

Lasati un comentariu