Adresele Guvernului dovedesc Monstruoasa coaliție împotriva urmașilor românilor persecutați etnic și expulzați din casele lor în 1940

• publicat la: 15 februarie 2024
Adresele Guvernului dovedesc Monstruoasa coaliție împotriva urmașilor românilor persecutați etnic și expulzați din casele lor în 1940

Urmașii românilor persecutați pe criterii etnice și expulzați din casele lor în 1940 trăiesc DE TREI ANI  de zile un adevărat coșmar datorită monstruoasei  coaliții de la guvernare care a decis să aplice DISCRIMINAREA CRASĂ  a lor față de minoritari.

Legea 154/2021 se aplică DOAR pentru minoritari!

Fiecare răspuns primit  la Memoriile și Petițiile depuse confirmă acest aspect. Curg alocările de sume din rezerva bugetară de stat pentru străini dar pentru români se refuză orice eliminare a DISCRIMINĂRII și aplicarea Legii 154/2021!

Primul ministru folosește toată recuzita de minciuni pentru a înduioșa votanții și spune  la televiziunile naționale că nu știa de Legea 154/2021, adică nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i miroase. Cum rămâne atunci cu ultima ordonanță de urgență, OUG 115 din decembrie 2023, pe care a semnat-o iar coaliția monstruoasă a aprobat-o?! Pentru că e deja  o monstruozitate ca tu să insisți să nu se pună în aplicare LEGEA 154/2021 și pentru români! Vreți să credem că nu ați știut ce ați semnat și aprobat?

La fel de monstruos a fost și faptul ca vizita de la Satu Mare a premierului să nu fie trecută pe pagina oficială a Guvernului la fel ca celelalte din ziua respectivă, 27 ianuarie 2023.

Guvernul de la București susține doar interesele minoritarilor?

Pentru ce mai plătim atunci taxe și impozite dacă nu beneficiem de drepturi egale cu minoritarii?!

Ale cui interese le reprezintă Guvernul Ciolacu dacă refuză să aplice aceeași lege pentru români și o aplică doar pentru minoritari?!

Aveți și acordul UE pentru DISCRIMINAREA ROMÂNILOR EXPULZAȚI ÎN 1940?

Daniela Ciută,

urmaș de român expulzat în 1940

Guvernul Ciolacu umilește urmașii românilor persecutați etnic în 1940

ALO, GUVERNUL Ciolacu?! Și Satu Mare face parte din ROMÂNIA!

 

Lasati un comentariu