Angajări la Batalionul 52 Geniu ,,TISA” Satu Mare. Cerințe minime

• publicat la: 13 februarie 2024
Angajări la Batalionul 52 Geniu ,,TISA” Satu Mare. Cerințe minime

Batalionul 52 Geniu ,,TISA” scoate la concurs posturi de soldați gradați profesioniști, fără examen de admitere, cu următoarele criterii de recrutare:

-vârsta cuprinsă între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;

-absolvenți cel puțin ai primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare (cel puțin 10 clase cu diplomă);

-permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române -doar pentru arma ,,Auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma ,,Geniu”.

În perioada 13-21 februarie 2024, se pot efectua înscrieri la sediul Batalionului 52 Geniu ,,TISA”.

Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate în întregime aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php

Selecția aptitudinală generală constă în:

-examinare psihologică (teste de aptitudini, chestionare de personalitate);

-probă sportivă (traseu utilitar-aplicativ și alergare de rezistență pe distanța de 2000 de metri);

-examinare medicală.

Pentru orice informație suplimentară, personalul recrutor vă stă la dispoziție și poate fi contactat de luni până vineri în intervalul orar 09.00-15.00, la sediul Batalionului 52 Geniu ,,Tisa” situat în localitatea Satu Mare, strada Vulturului nr. 30, la numărul de telefon 0261/766144 (interior 111) sau prin email la adresa um01653@forter.ro.

Lasati un comentariu