Candidat independent propus de PSD Satu Mare pentru Consiliul Județean

• publicat la: 4 martie 2024
Candidat independent propus de PSD Satu Mare pentru Consiliul Județean

Într-un  interviu acordat postului TV 1 Satu Mare, fostul prefect Radu Bud recunoaște că va fi candidat independent pentru Consiliul Județean în urma unei discuții cu Mircea Govor și conducerea PSD Satu Mare.

Așa cum menționează reporterul de la TV 1 Satu Mare, știrea a venit pe filiera  PSD care a anunțat clar și răspicat că ar susține candidatura lui Radu Bud ca independent la conducerea CJ.

Radu Bud confirmă cele spuse de reporter, recunoaște că a avut discuții cu președintele PSD Satu Mare și i s-a propus ca să fie candidatul independent dacă se va forma  o alianță românească.  Propunerea venită din partea PSD Satu Mare denotă că ei nu au persoane apte de a candida pentru o asemenea funcție și au apelat la un inspector guvernamental, fostul liberal Radu Bud.

Radu Bud a fost prefect și înainte de 2008, în perioada în care la Carei ,,s-a pierdut,, un teren de 17 ha pe care funcționa Complexul de in și cânepă. A făcut loby pentru cultul din Oradea care l-a preluat, pentru a nu plăti datoriile de milioane la bugetul local dar în acea perioadă mai existau consilieri locali integri, neaserviți și nesupuși UDMR Carei așa că banii au intrat la buget.

,,Am spus DA fără echivoc, aș fi onorat,, declară Radu Bud la propunerea PSD, fapt ce confirmă că în județ jocurile sunt făcute de Mircea Govor, cel care a promis că într-o săptămână va exista un răspuns de la Guvern pentru punerea în aplicare ȘI PENTRU ROMÂNI a Legii 154/2021 dar nu s-a ținut de cuvânt.


Trist este că toate partidele menționate de Radu Bud ca fiind parte din ,,alianța românească,, sunt  colaboratoare cu UDMR, fapt cunoscut de toți sătmărenii. Lipsa lui de activitate din ultimii ani în ce privește nevoile județului, confirmă care sunt de fapt adevăratele intenții.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu