Managerul interimar de la Spitalul Județean Satu Mare e din nou student?

• publicat la: 27 ianuarie 2022
Managerul interimar de la Spitalul Județean Satu Mare e din nou student?

O fi adevărat că actualul manager de la Spitalul Județean Satu Mare, biologul Marc Adrian, s-a înscris  la o facultate ,,locală,, cu profil economic pentru a putea participa la concursul pentru postul de manager? Poate  vom avea parte de  un comunicat pentru clarificarea situației, mai ales dacă se va amâna concursul până la obținerea diplomei de absolvire….Una din condițiile participării la concursul pentru postul de manager e deținerea  unei diplome de studii economice sau juridice sau medicale.

La  data de 14 mai 2021 au expirat cele 6 luni de prelungire a mandatului ( de 2 ori câte 3 luni) actualului manager de la Spitalul județean Satu Mare, singurul candidat admis la concursul ce nu l-a mai putut organiza Consiliul Județean Satu Mare.

Începand cu data de 16 mai, Consiliul Judetean trebuia să numească un manager interimar. Sîc! Și pe cine altcineva să numească decât …tot  pe actualul interimar.

Salariul anual pentru un manager de spital județean e nici mai mult nici mai puțin decât 259.476 lei.

Marcela  Papici, fost manager la Spitalul Județean Satu Mare, fost candidat independent pentru Camera Deputaților, a câștigat definitiv în instanță împotriva Consiliului Județean, a președintelui acestuia, a Comisiei de concurs și de soluționare a contestațiilor, a mangerului numit de CJ.

Împotriva tuturor!

Concursul pentru postul de manager a fost ANULAT de instanță.

Lupta pentru conducerea Spitalului Județean este acerbă și UDMR nu e dispus să renunțe ușor.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu