Emoțiile candidatului PSD la Aeroportul Satu Mare. Cine dă mielul pentru botez?

• publicat la: 30 martie 2024
Emoțiile candidatului PSD la Aeroportul Satu Mare. Cine dă mielul pentru botez?

Un desant PSD a poposit  ieri la Aeroportul Satu Mare pentru a marca intrarea României în spațiul aerian Schengen. 

România intră în Schengen de duminică, 31 martie, însă doar cu frontierele aeriene și maritime, în condițiile în care Austria nu cedează și ține în continuare țara noastră la frontiera terestră a spațiului european de liberă circulație.

Din 31 martie persoanele care călătoresc către sau dinspre destinaţii din statele membre Schengen nu vor mai trebui să treacă prin controlul de frontieră în cele 17 aeroporturi și în porturi.

Liderii PSD s-au înghesuit să mulțumească Guvernului Ciolacu pentru această reușită nu și pentru reușita DISCRIMINĂRII românilor prin aplicarea Legii 154/2021 doar pentru minoritari.

“Mulțumim Guvernului Ciolacu pentru această realizare! Ne bucurăm că suntem părtași la aceast lucru important, care ne duce și mai aproape de Europa”, a declarat președintele Mircea Govor. NIMIC despre Legea 154/2021 care se aplică doar pentru minoritari de parcă președintele PSD Satu Mare nu ar știi despre atrocitățile hortyste împotriva românilor din perioada 1940-1944 și despre expulzarea lor!

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Radu Roca a dorit să sublinieze importanța faptului că din 31 martie, România intră aerian, în spațiul Schengen și din prea mare elan lingușitor s-a emoționat: l-a botezat  pe premierul Marcel Ciolacu și cu numele de Nicolae al fostului premier liberal. Neștiind sigur cine va câștiga alegerile a încercat omul să se pună bine și cu PSD și cu PNL.

,,…datorită implicării neîncetate a guvernului României condus de domnul prim ministru Nicolae Marcel Ciolacu președintele PSD,,.

Poate prefectul Roca chiar a fost lovit de emoții când s-a trezit  invitat la cuvânt știind că trebuie să laude realizarea unui guvern al cărui prim ministru REFUZĂ să aplice și pentru români Legea 154/2021!

Cel mai simplu mod de a scăpa de emoții este să ELIMINAȚI DISCRIMINAREA ROMÂNILOR ȘI SĂ APLICAȚI LEGEA 154/2021 ȘI PENTRU ROMÂNI!

Daniela Ciută,

urmaș de român expulzat în 1940

Lasati un comentariu