Fiica primarului evazionist Kovacs va candida din partea UDMR Carei pentru ca funcția de primar să rămână în familie

• publicat la: 15 martie 2024
Fiica primarului evazionist Kovacs va candida din partea UDMR Carei pentru ca funcția de primar să rămână în familie

UDMR Carei a făcut publică lista celor ce vor să participe la alegerile locale pentru funcția de primar și consilier local.

Asistăm la o adevărată telenovelă cu iz de mucegai dobândit prin ancorarea în Evul Mediu a acestui ONG. Dintre toți intelectualii care au realizări pe plan profesional și care nu depind de interesele de grup,  fiica primarului evazionist Kovacs, GIURGIU-KOVÁCS MÓNIKA, va candida din partea UDMR Carei. Atât de mare să fie frica lui Kovacs de un posibil audit după plecarea sa de la cabinetul 1?

Giurgiu Monika este momentan consilier județean, deținătoarea portalului de știri în limba maghiară Anziksz.ro și este angajata celui căruia i s-a concesionat ștrandul termal pentru suma de o mie de euro/an.

Lista candidaților pentru funcția de consilier:

BART IMRE,  FAZAKAS ZOLTÁN,  FEKETE ESMERALDA ,  FETYKÓ ROMULUS,  GINDELE IMRE,  HÁGÓ ATTILA NÁNDOR,  HALLER ERIKA TÜNDE,  KOVÁCS JENŐ,  LEITNER RÓBERT,  LUKÁCS-RÁKÓCZI LEVENTE ,  MARGINEAN MÁRIA ÉVA,  MERCA JÁNOS, PAPP ZSOLT,  PETKES JÓZSEF,  ROMAN ADRIAN,  SARKADI ATTILA,  SCHNELL ENIKŐ,  TIVADAR KRISZTIÁN,  TÓTH ENIKŐ,  ÚJLAKI GÁBOR și VÉNIG GABRIELLA.

În data de 22 martie 2024, de la ora 17,00, la Teatrul Municipal Carei vor avea loc alegerile pentru lista definitivă  a celor care vor candida ca și consilieri locali.

Unicul candidat al UDMR Carei pentru funcția de primar consemnează pe pagina sa doar activitățile maghiarilor din Carei, nimic despre Ziua Culturii sau Ziua Națională.

 

Lasati un comentariu