Labilitate marca Kovacs în CL Carei. Primarul inițiază proiect pentru ajutor de urgență acordat celor afectați de explozie și tot el propune amânare și anchetă socială

• publicat la: 10 octombrie 2022
Labilitate marca Kovacs în CL Carei. Primarul inițiază proiect pentru ajutor de urgență acordat celor afectați de explozie și tot el propune amânare și anchetă socială

Careienilor rămași fără locuințe  în urma exploziei din 27 februarie 2022 li se refuză un nou ajutor de urgență și se dorește anchetă socială. Autorul e nimeni altul decât primarul evazionist, Kovacs. 

Labilitate pe banii careienilor la ședința Consiliului Local Carei, anunțată cu doar 4 ore înainte de începerea ei. Primarul evazionist Kovacs inițiază un proiect de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgență pentru familiile care stau în chirie după ce apartamentele lor au fost distruse de explozia din data de 27 februarie și tot el solicită consilierilor să aprobe amânarea acestui proiect!

Motivul este unul cel puțin batjocoritor din partea unui individ care știe cum e să rămâi fără orice proprietate și să ceri sume de bani împrumut prin oraș.

,,Data trecută când ați votat acordarea sumei de 800 lei pe familie  pentru chirie a fost o hotărâre de excepție…pentru continuare, să facem o anchetă socială să vedem dacă se justifică din punct de vedere social acordarea ajutorului de urgență…sunt de acord să susțin solicitarea lor dar nu   en-gros(sîc!)… propun să amânăm, nu sunt convins că e corect ca fiecare să primească fără anchetă socială,, a spus fără nicio reținere evazionistul Kovacs, primar al Careiului.

Și cum dorința primarului e lege pentru toți consilierii, aceștia au votat…,,en-gros,, ca să păstrăm limbajul evazionistului. A uitat că el a ajuns muritor de foame în 2008, plin de datorii după 4 falimente la activ  și a fost salvat de UDMR care l-a votat președinte  pentru a putea candida ca primar. Când s-a acordat suma de 800 de lei ajutor de chirie  pentru 6 luni nu a fost nevoie de nicio anchetă socială. O fi câștigat cineva la jocurile tip cazino de la adresa primariacarei.ro?

Viața de primar îmbuibat, ce folosește mașini cumpărate din bugetul local, fără nicio proprietare, cu 30% reținere lunară pe venit, l-a făcut să ignore suferințele semenilor săi cărora vrea să le fie reprezentant.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu