Marko Bela vrea alegeri parlamentare anticipate

• publicat la: 29 ianuarie 2012
Marko Bela vrea alegeri parlamentare anticipate

Președintele onorific al UDMR, Marko Bela, n-ar avea nimic împotriva unor alegeri parlamentare anticipate. Acesta a declarat că nu ar avea nimic împotrivă ca alegerile parlamentare să fie organizate mai aproape de cele locale.
„Deci, alegerile locale vor avea loc în iunie, pot să declar că acest lucru este sigur și putem să ne pregătim în acest sens. În legatură cu alegerile parlamentare, eu aș putea să accept să le programăm mai devreme, mai aproape de alegerile locale, acest fapt este posibil doar prin alegerile anticipate, pentru aceasta toate partidele trebuie sa fie de acord în acest sens, ar trebui sa ne intelegem in aceasta chestiune”, a declarat Marko Bela pentru Televiziunea Transilvania, precizând însă cî în cadrul UDMt nu a avut încă loc o discuție pe această temă.

Președintele onorific al UDMR consideră că alegerile parlamentare ar trebui organizate mai devreme ținând cont de „nemulțumirea din jurul nostru, pentru că mulți contestă activitatea, soluțiile, ideile și comportamentul liderilor politici”.

„Este util să organizăm cat mai repede alegeri pentru ca societatea sa-si exprime opinia: pe cine dorește și pe cine nu. Dar, această soluție este doar o posibilitate”, a declarat Marko Bela.

sursa evz.ro

Lasati un comentariu