DE CE NOI NU AVEM DREPTUL? îl întreabă o româncă pe premierul Ciolacu referitor la amânarea timp de 3 ani a aplicării LEGII 154/2021 pentru români

• publicat la: 1 aprilie 2024
DE CE NOI NU AVEM DREPTUL? îl întreabă o româncă pe premierul Ciolacu referitor la amânarea timp de 3 ani a aplicării LEGII 154/2021 pentru români

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, nu vrea să elimine discriminarea românilor și să aplice și pentru ei Legea 154/2021 înainte de data alegerilor. La Satu Mare, românii l-au privit în ochi pe Marcel Ciolacu, români cu sufletul curat, demni urmași ai celor persecutați etnic în 1940 doar pentru că erau români! Marcel Ciolacu nu a văzut sufletul lor curat, nu a apreciat sinceritatea lor, comportamentul lor civilizat și nu a ținut seama de suferința și umilința la care sunt supuși de guvernul de la București pe care îl conduce!

La data de 27 ianuarie 2024, premierul Marcel Ciolacu a fost prezent la Satu Mare pentru a lua parte la adunarea de alegeri a PSD Satu Mare. A venit însoțit de un desant de SPP-iști dar vizita sa la Satu Mare nu a fost consemnată pe pagina oficială a Guvernului așa cum au fost consemnate vizitele sale din aceeași zi sau zilele precedente în alte localități din România. Pentru Marcel Ciolacu nu se află în România și Satu Mare?

ALO, GUVERNUL Ciolacu?! Și Satu Mare face parte din ROMÂNIA!

Premierul Ciolacu a fost primit în fața sediului PSD Satu Mare de urmașii românilor persecutați etnic în 1940 și expulzați, români care sunt discriminați constant de 3 ani de zile deoarece pentru ei nu se aplică Legea 154/2021. Legea 154/2021 își produce efectele la ora actuală doar pentru minoritari. Mai mult, sumele acordate ca indemnizații minoritarilor sunt net superioare celor prevăzute a se acorda românilor.

A acordat o audiență președintei Asociației românilor expulzați în 1940, Daniela Ciută, în cadrul convorbirilor fiindu-i acordate o carte despre drama românilor sub administrația hortystă și un tabel cu sumele prevăzute pentru indemnizații precum și statistica pentru fiecare județ a celor care au depus dosare de urmaș potrivit Legii 154/2021. Marcel Ciolacu a venit însoțit de Micea Govor, președintele PSD Satu Mare care a confirmat toate informațiile oferite de Daniela Ciută premierului.

Ulterior, premierul Ciolacu s-a deplasat și în fața grupului de protestatari cu care a avut un dialog consistent. Urmașii românilor terorizați de administrația hortystă în 1940 nu s-au lăsat intimidați de prezența ,,armatei,, de jandarmi adusă pentru a păzi un prim ministru mincinos și un președinte de partid care a ignorat timp de 3 ani această categorie de români din județul grav afectat de ocupația Ungariei Hortyste.

Românii protestatari au întrebat direct: DE CE NOI NU AVEM DREPTUL?

DE CE ROMÂNII DIN ROMÂNIA NU AU DREPTURI EGALE CU MINORITARII DOMNULE MARCEL CIOLACU?

PUTEȚI REZOLVA PROBLEMA ÎN CÂTEVA ZILE DAR DIN MOMENT CE DIN 27 IANUARIE 2024 ȘI PÂNĂ LA 1 APRILIE 2024 NU AȚI DORIT SĂ ELIMINAȚI DISCRIMINAREA ROMÂNILOR ÎNSEAMNĂ CĂ NU VREȚI!

DE CE NU VREȚI SĂ ACORDAȚI ROMÂNILOR, ÎNAINTE DE ALEGERI, EGALITATE ÎN DREPTURI CU MINORITARII ȘI SĂ APLICAȚI LEGEA 154/2021 ȘI PENTRU ROMÂNI?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu