MINCIUNI promovate de evazionistul Kovacs Eugen în presa județeană

• publicat la: 6 aprilie 2024
MINCIUNI promovate de evazionistul Kovacs Eugen în presa județeană

Evazionistul Kovacs Eugen ține morțiș să își încheie mandatul la fel cum l-a început: mințind cetățenii!

Într-un interviu acordat cotidianului județean Informația zilei, datornicul la bugetul de stat Kovacs Eugen își revendică realizări care nu îi aparțin și recunoaște că funcția l-a erodat psihic! Erodare ce provine mai degrabă de la frica de a se afla adevărul despre acțiunile sale.

Centura de ocolire a Careiului este un proiect al Ministerului Transportului inițiat pe vremea când era ministru sătmăreanul Silaghi. Proiectul reabilitării castelului a fost inițiat de fostul primar Beko Tamas.

Minciunile gratuite  oferite cititorilor dezvăluie doar caracterul său. Minciuna este pentru el un modus vivendi.  La final de mandat, primarul evazionist Kovacs lasă moștenire o datorie publică de 12 milioane de euro precum și o amplasare ilegală de grup statuar cu strofă din imnul Ungariei în fața primăriei. Mai mult nu a putut. Mai mult nu a știut. De fapt, era de așteptat din moment ce a falimentat toate cele 5 societăți de producție deținute și după care mai are de plătit datorii la bugetul de stat. Pentru că are susținere în structurile înalte, și-a permis să își lanseze fiica în cursa pentru primărie. Îi lasă chiar moștenire o datorie publică a orașului de 12 milioane de euro.

E trist că astfel de adevăruri se ascund și cititorii beneficiază de informații trunchiate. La fel cum se ascund accidente pe treceri de pietoni.

Evazionistul notoriu Kovacs nu plătește taxe și impozite locale din 2008 iar de 3 ani s-a mutat din Carei la țară, pe graniță, la Urziceni pădure, în casa fiului său.

Curaj oameni buni, spuneți doar adevărul dacă vreți să fiți credibili.

 

Buletin de Carei

 

 

 

 

Lasati un comentariu