Surprize la Zilele CED Carei

• publicat la: 16 aprilie 2024
Surprize la Zilele CED Carei

S-a încheiat recent la Carei manifestarea  Zilele CED (Comunicate. Empatie. Dezvoltare).

,,Evenimentul a debutat vineri, 12 aprilie 2024, cu două ateliere creative: atelierul de scriere creativă, alături de Claudia Oșan, respectiv atelierul de comunicare prin artă, în compania lui Aurel Popp. Participanții și-au testat limitele, s-au redescoperit, și-au dezvoltat imaginația, au cunoscut oameni noi, și-au depășit anumite temeri, au creat amintiri unice.

Duminică, 14 aprilie 2024, în eleganta Sală a Cavalerilor din castelul Károlyi s-a desfășurat Conferința CED, în cadrul căreia 5 vorbitori onorifici au creat o atmosferă greu de descris în cuvinte. Invitații speciali ai primei ediții CED, Simona Niste, Daniel Leș, Simona Neumann, Bogdan Bob Rădulescu și Diana Csilla Opre Zazula au transformat din fiecare secundă a acestui eveniment o adevărată binecuvântare pentru participanți.

Fiecare speaker a reprezentat un domeniu distinct, însă totul a pornit de la un element comun: OMUL! Domeniile reprezentate au fost Bodyart – echilibru și viață, Artă tradițională, Management, Social media și arte, Dezvoltare personală.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri de la finalul conferinței a avut nevoie de „prelungiri”, întrucât discuțiile s-au dezvoltat, atmosfera devenind din ce în ce mai relaxantă, invitații glumind, povestind, totul transformându-se într-o experiență interactivă și constructivă.

Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Ștefănuți,, se arată în comunicat. În prag de campanie electorală, au profitat de ocazie și politicienii candidați  pentru a face baie de mulțime.

 

 

Lasati un comentariu