Șoc și groază! La Carei sunt 18.957 de locuitori dar sunt așteptați la urne 19.840 de careieni

• publicat la: 30 mai 2024
Șoc și groază! La Carei sunt 18.957 de locuitori dar sunt așteptați la urne 19.840 de careieni

La Carei se pregătește o nouă fraudă. Datele oficiale ale recensământului atestă o populație de 18.957 de locuitori în Carei dar listele electorale cu numele persoanelor cu drept de vot însumează 19.840 de careieni!

Astăzi, 30 mai 2024, prefectul Ioan Tibil a convocat Comisia Tehnică Judeţeană pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor din data de 9 iunie la o ședință de lucru.

La întâlnire a fost prezent, alături de membri comisiei tehnice, și președintele Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare, domnul judecător Remus Vasile Nemeş împreună cu domnul judecător Corneliu Căpitan, vicepreședintele Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare.

Această ședință a avut ca scop asigurarea unei coordonări eficiente și a unei colaborări strânse între autoritățile care se implică în organizarea și desfăşurarea procesului electoral.

Doar că eficiența coordonărilor  și colaborarea strânsă între autorități este se pare pentru a se asigura un număr nejustificat de mare de consilieri locali și județeni.

CIFRELE VORBESC și arată că rezultatele recensământului nu demult încheiat NU SUNT LUATE ÎN CALCUL atunci când se stabilesc listele electorale.

Moștenirea lăsată de fostul prefect Roca, acum candidat la primăria Satu Mare, este  DEZASTRUOASĂ!

Direcția de statistică comunică pentru Carei o populație de 18.957 iar în listele semnate de Radu Roca apare o populație de 23.191 !!! Se pregătește fraudarea alegerilor locale?!

Totul pentru ca numărul consilierilor careieni să nu scadă de la 19 la 17 .

Situația  nu e singulară în județ dar factorii de decizie se complac în MINCIUNĂ și MANIPULARE!

Șoc și groază!

În orașul cu 18.957 de locuitori sunt chemați la urnele de vot un număr de 19.840 de careieni! Fraudă pregătită din timp pentru interesele incompetenților care nu au altă sursă de venit decât din politică.

Între cei  18.957 de locuitori există și segmentul de vârstă sub 18 ani așa că nu doar bebelușii sunt așteptați la vot ci și alte persoane alese pe sprânceană din moment ce listele de vot cuprind 19.840 de careieni.

Degeaba se tot postează pe pagina Instituției Prefectului Satu Mare materiale menite a induce în mentalul colectiv că procesul electoral se va derula în conformitate cu prevederile legale în materie.

Avem 18.957 de locuitori în Carei potrivit Institutului Național de statistică iar pe listele de vot apar cu drept de vot un număr de 19.840 de careieni.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu