Baschetul careian confirmă la Cluj Napoca

• publicat la: 3 iunie 2024
Baschetul careian confirmă la Cluj Napoca

Echipa Liceului Teoretic Carei a avut o prestație impresionantă la Campionatul Național ONSS!

Compusă exclusiv din jucători de la clubul nostru, echipa a participat la turneul final organizat la Cluj, unde s-au întâlnit cele mai bune 8 echipe din toată țara. Deși am încheiat competiția pe locul 7 la nivel național, trebuie să subliniem că am fost într-o grupă extrem de competitivă, alături de echipe puternice care, la finalul turneului, s-au clasat pe primele 4 poziții ale clasamentului.

Suntem incredibil de mândri de efortul și determinarea de care au dat dovadă jucătorii noștri. Această experiență ne-a arătat cât de departe am ajuns și cât de mult putem progresa în continuare.

Mulțumiri speciale profesorilor coordonatori Florentina Timoc și Herman Csaba pentru îndrumarea și susținerea lor neîncetată. Fără dedicarea și pasiunea lor, aceste realizări nu ar fi fost posibile.

Lotul de jucători: Pop Eliza, Stegerean Rareș, Ciucoș Andrei, Kiss Darius, Molnar Cristina, Ghișe Maya, Culcean Darius, Deneș Matei, Dari Milan, Deac Patrick.

,,Felicitări, echipă! Continuăm să muncim din greu și să visăm măreț!,, scrie  antrenoarea care a dezvoltat baschetul la nivel local, Florentina Timoc.

La Carei, tocmai sporturile care nu sunt susținute de către primărie sunt cele care obțin cele mai bune rezultate. Felicitări antrenorilor pasionați și independenți!

Lasati un comentariu