Mircea Govor confirmă: încă 4 ani fără români în conducerea Primăriei Carei

• publicat la: 10 iunie 2024
Mircea Govor confirmă: încă 4 ani fără români în conducerea Primăriei Carei

Mircea Govor, președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, cel care și-a bătut joc în 27 ianuarie 2024 de urmașii românilor persecutați etnic în 1940, făcând promisiuni ca să scape de proteste, a susținut azi, 10 iunie 2024 o conferință de presă.

Dacă se confirmă cele afirmate la pupitrul din sediul PSD, având în vedere că el spune multe și uită dacă aliații nu îi dau undă verde, se pare că la Carei se va prelungi perioada de 16 ani fără niciun român la conducerea Primăriei cu încă 4 ani. Pentru că Govor anunță că ,,a primit,, pentru PSD postul de viceprimar pentru Carei dar persoana căreia i se va oferi acest post nu este român și nici măcar nu se poate pronunța referitor la statuia politicianului maghiar din fața primăriei cu tot cu versurile din imnul Ungariei.


..

Mircea Govor este cunoscut  ca un apropiat al primarului evazionist Kovacs cu care se întâlnește la un mic și o bere la lacul Ianculești.

Govor a reușit  performanța de a se clasa pe a treia poziție la CJ, cu mai mult de 12 mii de voturi în urma lui Adrian Cozma.

Potrivit rezultatelor parțiale, are mai puține voturi obținute decât partidul fapt ce denotă că nici ai lui nu l-au votat toți. Nici măcar în Supur  nu a  obținut funcția de primar pentru partidul pe care-l conduce spre tulipani.

În campania electorală a venit la Lucăceni cu o dubiță  care poartă mochetele la spălat. În Marna Nouă nu a mai avut curaj să intre, românii de acolo fiind vigilenți pentru că nu au uitat de discriminarea la care sunt supuși de premierul Ciolacu care nu vrea să aplice  și pentru români Legea 154/2021 ci doar pentru minoritari.

Tot Govor anunță că va primi 2 posturi de vicepreședinți la CJ și două de viceprimari la Primăria Satu Mare dovadă că slugărnicia față de UDMR a fost răsplătită și va continua deznaționalizarea județului. Unde a fost Govor când la Satu Mare se intona la 30 octombrie 2023 doar imnul Ungariei pe domeniul public?!

În urma scrutinului de duminică 9 iunie 2024, PSD a obținut la Carei doar 3 mandate de consilier față de 4 ale PNL.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu