PNL Carei a obținut 4 locuri în Consiliul Local. Mesajul lui Adrian Nemeș

• publicat la: 10 iunie 2024
PNL Carei a obținut 4 locuri în Consiliul Local. Mesajul lui Adrian Nemeș

Candidatul liberal  Adrian Nemes mulțumește careienilor pentru prezența la vot și pentru încrederea acordată echipei PNL Carei.  Spre deosebire de adversarii lor politici, liberalii nu au agasat alegătorii cu pomeni electorale și nici cu transporturi în comun către secțiile de vot.

În urma numărării voturilor după încheierea procesului electoral, PNL Carei va avea  4 consilieri în CL Carei, fiind singurii care și-au crescut numărul de consilieri, de fapt i-a dublat.

,,Dragi careieni,

În numele echipei PNL Carei, vă multumesc pentru ziua de ieri.

A fost o campanie lungă, dar frumoasă și civilizată, exact cum ne-am propus să fie.

În urma numărării voturilor, PNL Carei a obținut un număr triplu de voturi față de alegerile din 2020, astfel am reușit să dublăm numărul de consilieri locali. Acest lucru validează seriozitatea, muncă neîncetată a echipei și dorința noastră de a ne implica in dezvoltarea comunității.

Tot pe această cale, felicit și reușita candidatei pentru Primăria Carei. Ii doresc succes și să fie atentă la nevoile cetățenilor.

Mulțumesc alegătorilor, staff ului de campanie, membrilor din secțiile de votare și tuturor celorlalți care s-au implicat.Împreună am reusit și vă promitem că vom continua! scrie  pe pagina sa Adrian Nemes.

 

Lasati un comentariu