Sfidare și slugărnicie la scribul plătit de Primăria Carei

• publicat la: 8 iunie 2024
Sfidare și slugărnicie la scribul plătit de Primăria Carei

Analfabetul funcțional angajat la primăria Carei după ce a rămas șomer de la gazeta sătmăreană a lui Govor ține cu orice preț să se facă de râs pe blogul său pe care îl numește companie de știri. Cine o mai fi văzut companie de știri fără redacție, fără adresă de redacție,  fără domeniu cumpărat dar cu ….statistici blog.

Disperat că rămâne iar fără loc  de muncă dacă pierde echipa care l-a angajat, se sclifosește pentru că bannerul adversarilor lor politici a întârziat o oră pe site la Buletin de Carei. Deranjul cel mai mare este tricolorul românesc, știe toată lumea aversiunea pe care o provoacă simbolurile naționale românești ocupanților din funcțiile de conducere.

Specialistul în smuls buruieni de pe domeniu public tace ca patrupedul în păpușoi atunci când azi, 8 iunie 2024, șefii săi care candidează își fac campanie de parcă au lacune de memorie și uită că în toată România s-a încheiat campania electorală.

De  fapt e doar disperarea de a pierde accesul la banii publici fără de care sunt terminați. La fel ca și analfabetul funcțional din primărie ce schimbă stăpânii după interes.  De la ușa lui Govor la cea a lui Kovacs n-a fost decât un pas.

Pataki Csaba s-a trezit exact în dimineața de sâmbătă să transmită un mesaj cât se poate de electoral pe rețelele de socializare dar slugile angajate ca scribi se fac că nu văd.

E adevărat, fiind politician ”de școală veche”, știe cum să ”împacheteze” mesajul, astfel că nu pomenește cu nici un cuvânt calitatea sa de candidat pentru un nou mandat la conducerea județului și are grijă să nici nu indice electoratului pe cine anume să voteze, doar îndeamnă lumea să iasă la vot și sugerează prin cuvintele și expresiile folosite cam care ar fi opțiunea potrivită duminică, la urne.

Și fiindcă disperarea naște soluții uneori în premieră, după o campanie în care s-a adresat cu precădere propriul electorat etnic, de data aceasta Pataki Csaba și-a amintit că știe să vorbească și românește și își începe mesajul în această limbă. Cam târziu!

Oare are și Szas pierderi de memorie atunci când postează anunțuri si reclame nefiscalizate? Să vedem ce va zice ANAF-ul.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu