Primarul evazionist din Carei ne sfidează și în ziua alegerilor parlamentare

• publicat la: 6 decembrie 2020
Primarul evazionist din Carei ne sfidează și în ziua alegerilor parlamentare

Cât de ,,înghesuit,, poți să fii ca să nu îți dai seama că informațile din spațiul public nu ajung la careieni? Sau e doar grandomanie  și sfidare la adresa careienilor.

Nici în ziua alegerilor locale primarul evazionist Kovacs nu se poate dezbăra de păcatul minciunii și una declară pentru români și alta pentru maghiari. În timp ce pe blogul Păcăliciului Careiului care e și consilierul său analfabet funcțional  declară că a votat pentru ( a nu se băga în seamă cacofonia folosită de analfabetul funcțional plătit din bani publici) ,,ca comunitatea noastră să aibă o reprezentare  puternică în Parlamentul României,, pe blogul fostului său consilier, acum primar UDMR, declară că de fapt a votat pentru o reprezentare puternică a intereselor maghiarilor.

Acesta este primarul evazionist al Careiului, cel care reprezintă de fapt interesele maghiarimii doar. El nu suportă nici măcar un simbol românesc al culturii locale  în Sala Festivă de la Primăria Carei și a fost în stare să dea jos plăcile oficiale cu însemne naționale pentru a le înlocui cu unele negre.

Mergeți la vot!

 

Lasati un comentariu