UDMR vrea candidat la președinție dar nu respectă limba oficială din România. VIDEO

• publicat la: 28 iunie 2024
UDMR vrea candidat la președinție dar nu respectă limba oficială din România. VIDEO

UDMR disprețuiește limba oficială a României dar vrea să aibă candidat la președinția României!

UDMR ține cu orice preț să facă din ipocrizie o politică a grupului constituit pe criterii etnice. Adică vor să aibă candidat la președinția țării al cărei drapel nu îl cinstesc, a cărei limbă oficială nu  o recunosc, ale cărei sărbători naționale nu le acceptă.

Urmăriți parlamentarii UDMR și cei aflați în funcții publice că nu recunosc limba oficială a țării care le asigură toate avantajele financiare așa cum nu se asigură asociațiilor românești.

UDMR Carei și Satu Mare sunt exemplele cele mai apropiate dar nu am uitat nici de Kelemen Hunor care a venit la Carei pe 12 aprilie 2023 și s-a adresat  adunării de pe domeniul public prima dată în limba maghiară și nu în limba oficială a țării unde e parlamentar și de unde se finanțează ONG-ul UDMR.

Kelemen Hunor a fost la Carei și pe data de 18 noiembrie 2017, la dezvelirea grupului statuar Otilia Marchiș-Ady Endre și nu a vorbit nici măcar în șoaptă limba română ci doar limba maghiară….și voerbim de o manifestare de pe domeniul public din Carei.

Pentru cine adună de fapt voturile UDMR?

Până când se mai permite discriminarea românilor de către reprezentanții UDMR aflați la conducere în unele administrații locale și județene din România?

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu