VIDEO. PSD are acordul electoratului său pentru voturile și blaturile cu UDMR?

• publicat la: 3 iunie 2024
VIDEO. PSD are acordul electoratului său pentru voturile și blaturile cu UDMR?

O înregistrare VIDEO confirmă faptul că PSD și UDMR trăiesc în concubinaj și trag la aceeași căruță umplută cu bani publici.

Ce fel de partid este PSD din moment ce face înțelegeri pe ascuns cu UDMR, un ONG constituit pe criterii etnice care desconsideră, umilește și discriminează românii în localitățile  unde dețin controlul în administrația publică?

,, Nu-s făcute neștiute,, spune o vorbă românească și iată că la mai puțin de  un an de la adunarea trădătorilor ies la iveală blaturile.

În cadrul unei întâlniri pe care au avut-o cu membrii de partid la Păulești în toamna anului trecut, prefectul de atunci și actual candidat PSD la Primăria Satu Mare, Radu Roca, și fostul său director de cabinet, Radu Iancu, ”au scăpat porumbelul pe gură” și au recunoscut că exista încă de atunci o înțelegere la nivel de județ cu UDMR în perspectiva alegerilor locale din 9 Iunie 2024.

S-a cerut discreție pe acest subiect, adică ”să nu bată toba în sat”, după cum s-au exprimat, pentru a nu-și dezamăgi propriul electorat. Deci se tem de electorat și totuși nu îl respectă!

Au precizat că nu s-a semnat nici o alianță oficială, că este vorba despre o înțelegere, după modelul aplicat și la scrutinurile anterioare, prin care cele două partide își susțin reciproc candidații la diferite posturi, în funcție de necesități. Așa s-a întâmplat, de exemplu, ca la alegerile din 2020, UDMR să primească sute de voturi din localități din județul Satu Mare în care nu trăiește nici un maghiar, asigurându-se, astfel, o majoritatea confortabilă de voturi pentru candidatul de atunci și de acum la funcția de președinte al Consiliului Județean, Pataki Csaba, chiar dacă și PSD-ul avea atunci candidat pentru aceeași funcție, chiar în persoana lui Radu Roca.

Schema a fost folosită și la nivel național, dacă ne amintim de zecile de mii de voturi primite de UDMR în județe precum Giurgiu sau Teleorman, exact numărul de care avea nevoie ca să treacă pragul de 5% pentru a rămâne în Parlament și a fi cooptat la guvernare.

Liderii județeni ai PSD au fost acuzați că repetă aceeași combinație, trădând alianța PNL – PSD care se pregătea pentru alegerile din 9 Iunie, iar acum a ieșit la iveală și dovada în acest sens.


.

Lasati un comentariu