Ploaia scoate la lumină hibele de la Marea Asfaltare de la Carei

• publicat la: 25 iulie 2017
Ploaia scoate la lumină hibele de la Marea Asfaltare de la Carei

În acest an Primăria Carei a semnat un contract cu firma din Pericei care a mai efectuat şi în 2011 lucrări de asfaltare în Carei, un contract pentru  alte lucrări  de asfaltare  ce depăşesc valoric 5 milioane de euro. Finanţarea este asigurată din creditul contractat de Primăria Carei şi a cărui rambursare va începe abia în anul viitor. Potrivit informaţiilor oferite sporadic de conducerea oraşului ar fi deja asfaltate jumătate dintre străzile propuse.

Unele dintre acestea  sunt  strada Ecoului, Albinelor sau Peleş.  La mai multe ore după oprirea precipitaţiilor, adică azi la ora 15,00,  apa bălteşte ….

…aceasta e o casă a Primăriei unde chiriaşii mătură apa din curte şi din casă de fiecare dată când plouă

se vede nivelul până la care a ajuns apa….

mergem şi pe strada Ecoului, tot recent asfaltată…

în această zonă l-am întâlnit şi pe viceprimar , să sperăm că cei care nu fac lucrări de calitate vor fi penalizaţi din moment ce noi careienii suntem cei care le plătim prestaţia…..încă slabă

trotuare asfaltate peste vegetaţia existentă, peste asfaltul existent şi peste bordurile existente…parcă e prea mare indolenţa executantului, nu vi se pare?

strada Albinelor, imagini de la locuitorii de aici, nemulţumiţi de calitatea lucrărilor ceea ce de notă că avem alte standarde decât cei care vor să ne păcălească cu o rabă de asfalt peste cel vechi.

Doar pe Buletin de Carei puteţi vedea imagini din diferite zone ale oraşului locuite tot de careieni. Şi ei au dreptul la o viaţă decentă din moment ce contribuie la bugetul oraşului cu taxe şi impozite.

Ce se va întâmpla dacă va ploua din nou? Trebuie să ne comandăm bărci?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu