Nu există autorizație pentru mașina cu difuzor ce deranjează careienii

• publicat la: 11 martie 2020
Nu există autorizație pentru mașina cu difuzor ce deranjează careienii

O mașină cu numere de Ungaria, din care  cineva răcnește într-un difuzor, se plimbă nestigherit pe străzile orașului deranjând liniștea localnicilor. Poliția Locală  și Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Carei, prin reprezentanții lor,  afirmă că nu au acordat niciun fel de avizare sau aprobare pentru această activitate de pe domeniul public din Carei. Tot mai mulți careieni se plâng de deranjul provocat de răcnetele din difuzorul aflat în mașina cu numere de Ungaria.

Pe domeniul public din Carei, mașinile venite din Ungaria pot face orice doresc! Un nou exemplu de competență în gestionarea problemelor careienilor din partea administrației Kovacs-Keizer-Beko. Doar amplasarea de catarg cu drapel românesc este interzisă în Carei nu și defilarea de mașini din Ungaria care tulbură flagrant liniștea localnicilor.

Agenții de la Poliția Locală au afirmat că acum 2 ani au fost atenționați în trafic cei care se fac vinovați de tluburarea liniștii publice. Nu sancționați ci doar atenționați!  De atunci aceștia continuă să folosească domeniul public careian fără nicio aprobare pentru activitatea lor dar mai ales fără ca să fie deranjați de conducerea orașului.

Săptămânal, cineva răcnește într-un difuzor dintr-o mașină cu număr de Ungaria ce se plimbă pe străzile orașului. Cică vrea pene. Doar că nu mai există demult crescători de zburătoare pe străzile frecventate constant de această mașină. Și totuși …se insistă. Ce fel de pene o fi căutând? Sau ce fel de monitorizare practică….sub ochii îngăduitori ai administrației Kovacs-Keizer-Beko?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu