Se fură apă pe strada Vasile Lucaciu din Carei ?

• publicat la: 3 august 2020
Se fură apă pe strada Vasile  Lucaciu din Carei ?

Pe strada Vasile Lucaciu din Carei au loc lucrări la rețeau de apă potabilă, lucrări datorate scurgerilor de pe traseu. Rețeaua de apă are  o vechime de 60 de ani. E șvaițer. Angajații Apaserv secția Carei au săpat în multe locuri de pe stradă, în fața locuințelor unde pierderile sunt  mai însemnate datorită rețelei uzate. Pierderile au fost depistate la conducta de pe domeniul public, dinafara domeniului privat, așa cum reiese  din imagini.

După scenariul consilierului primarului, dovedit de instață ca  autor de articole mincinoase și denigratoare, cei în fața cărora se intervine de către Apaserv fură apă de la rețea. Săpături au avut loc chiar și în fața proprietăților administratorului ștrandului dar pentru că face parte din grupul de interes din jurul primarului acesta nu a fost menționat pe blogul mincinosului dovedit de instanță care este consilierul personal și finul primarului. Se folosește Apaserv ca instrument de prigoană politică împotriva celor care semnalează abuzurile administrației Kovacs-Keizer-Beko și a consilierului opoziție?

 

Primarul evazionist al Careiului, renumit pentru sinecurile și posturile cu dedicație, s-a făcut  iar de toată minunea prin postările consilierului său personal, dovedit de instanță ca  și mincinos  și denigrator din moment ce a trebuit să șteargă toate articolele vizate. Cât mai pot decădea ca indivizi cei ce speră ca prin manipulare să își păstreze scaunele încălzite din bani publici?

Banii careienilor  sunt folosiți pentru plata propagandiștilor primarului, angajați ca  și consilieri personali care au ca atribuții ,,sesizări și aspecte critice din mass media și alte surse,, iar apoi prezintă rapoarte și informări privind constatările făcute și măsurile adoptate.

De noaptea minții! Până și Stalin ar fi invidios pe metodele grupării Kovacs-Keizer-Beko! 

Rușine administrația Kovacs-Keizer-Beko!

Puneți mâna și munciți pentru câți bani publici încasați! Rezolvați problema mirosului pestilențial și a țânțarilor, nu mai scutiți de impozite asociațiile din grupul de interes și verificați calitatea lucrărilor de construcții din banul public  de pe raza municipiului Carei!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu