Poliția informează: bătăi la Carei, mașină fără plăcuță de înmatriculare la Tășnad

• publicat la: 3 februarie 2023
Poliția informează: bătăi la Carei, mașină fără plăcuță de înmatriculare la Tășnad

La data de 1 februarie a.c., în jurul orelor 18.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că, în Piața Avram Iancu ar fi avut loc o altercație între două persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul izbucnirii unui conflict spontan, în trafic, un tânăr de 24 de ani ar fi fost agresat fizic de către un alt tânăr de 20 de ani, din localitatea Tășnad, care i-ar fi distrus și telefonul mobil.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

 

Conducător auto, cercetat de polițiști pentru săvârșirea a două infracțiuni.

A fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore

 

 La data de 1 februarie a.c., în jurul orelor 09.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, în timp ce desfășurau activități specifice, au observat pe raza localității Dobra un autoturism care nu avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare pe partea din față.

În momentul efectuării de către polițiști a semnalelor de oprire, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, nu s-ar fi conformat, fiind ulterior depistat la domiciliul său, din aceeași localitate.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză a mai fost implicată, în calitate de conducător auto, într-un eveniment rutier cu pagube materiale, produs în data de 11 ianuarie a.c.

Din cercetări a reieșit  faptul că autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat, iar tânărul nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Față de tânărul de 24 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în data de 1 februarie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 27.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 16 conducători auto.

 

Lasati un comentariu