Primăria „şi-a tras” Loganuri

• publicat la: 10 iunie 2010
Primăria „şi-a tras” Loganuri

Administraţia Locală a achiziţionat două autoturisme marca Logan. Ele au ajuns în Carei în cursul acestei săptămâni.

Cele doua maşini vor fi folosite, cu precădere, de către Cantina Socială, la împărţirea porţiilor de alimente celor nevoiaşi.

Dacă iniţial primarul ar fi dorit achiziţionarea a patru autoturisme second-hand, în cele din urmă, convins de consilierii locali, a optat pentru două maşini noi.

P.S.

comentarii

de Gabi la 10 iunie 2010 - 19:17

Asta e!Chiar nu mai aveau nici un mijloc de transport de au cumparat in plina criza masini?De…este o vorba,,tara arde si baba se piaptana”!Sau poate trebuie si astea?Mai sa fie!…Povesti …

de kovacs antal (puha) la 11 iunie 2010 - 10:50

DECI,DACA CUMPARAU MASINI STRAINE,asta ar fi fost problema ca nu cumpara „marca nostra”,asa ca au cumparat Dacia asta-i problema. Vad ca la unii,orice face primaria nu este bine!!!!,spune tu Gabi,ce masini ar fi trebuit sa cumpere ca sa-ti fie pe plac?! Au un Ford Mondeo din 96,deja este cazul sa o schimbe!

de 11.06.2010 la 11 iunie 2010 - 11:45

perfecta dreptate are puha.el chiar stie starea reala a lucrurilor,spre deosebire de altii.

de elisa la 11 iunie 2010 - 12:03

la ce ne asteptam cand chiar in titlu se foloseste un limbaj de mahala ca „si-a tras„?ce fel de mod de a te exprima e acesta?probabil unii „si-o trag„ ,dar altii achizitioneaza.nu-i asa?ma alatur lui kovacs antal,alias puha.

Lasati un comentariu