Baschet: meci amical BC Primo Carei – LPS Satu Mare

• publicat la: 5 februarie 2015
Baschet:  meci amical BC Primo Carei – LPS Satu Mare

Echipa de baschet  masculin BC Primo Carei a întâlnit astăzi, 5 februarie, de la ora 10.00,  în sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr.3 Carei echipa LPS Satu Mare într-un meci amical. Acest amical face parte din pregătirea dinaintea turneului de baschet de la Carei, care este programat a se desfăşura în  primăvară.

Băieţii s-au mobilizat foarte bine la această partidă, având un adversar demn de luat in serios, LPS fiind o şcoală cu traditie. Echipa sătmăreană a căştigat meciul la o diferenţă mare de scor, dar important e că sportivii BC Primo Carei şi-au testat capacităţile cu o echipă bună.

Arbitrul întâlnirii a fost Ovidiu Oros.

Energica antrenoare, Florentina Timoc, a declarat pentru Buletin de Carei  ,,acest meci amical pe care-l disputăm cu LPS Satu Mare constituie  un meci de pregătire pentru turneul de baschet pe care vrem să-l organizăm undeva în primăvară, când se va mai încălzi, aici la Carei. A fost un meci destul de greu, adversarii noştri au fost elevi de liceu , pe când echipa mea e compusă,în mare parte din elevi de gimnaziu.În plus, ei sunt o echipă care desfăşoară 3-4 antrenamente pe săptămână,pe când noi ne întâlnim mai rar. Mie,însă imi place mult concurenţa,si asta am avut din plin în acest meci.’’

Asociația Sportivă Baschet Club Primo, antrenori Florentina Timoc şi  Csizma Robert, a luat ființă  oficial în luna februarie anului 2013 dar desfasoara activitate sportiva din 1999. La ora actuala,  are înscrişi peste 90 de copii cu vârste cuprinse între 5-17 ani.

 

 

Lasati un comentariu