Accident rutier la Ghenci

• publicat la: 9 iulie 2015
Accident rutier la Ghenci

La data de 09.07.2015 , în jurul orelor  05:06  poliţiştii Poliţiei Municipiului Carei au fost sesizați prin SNAU 112 , despre faptul că în localitatea Ghenci a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Rutier Carei, s-a stabilit faptul că G.ZOLTAN de 40 ani, din Ungaria,  pe fondul oboselii accentuate a adormit la volan, în timp ce conducea  autoutilitara  marca Mercedes, în Ghenci și a intrat în coliziune din spate cu autobusul marca Renault,  condus de B. VILMOȘ de 47 ani din Cehăluț, care în momentul impactului era oprit regulamentar în stație.

Evenimentului rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a numiților T. JANOS de 20 ani şi P.ATTILA de 34 ani,   ambii din Ungaria,  pasageri în autoutilitara  implicată în eveniment. T. JANOS a refuzat internarea, iar  P. ATTILA a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații suplimentare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul rezultatul testului fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală din culpă .

.

În cadrul acţiunilor desfăşurate miercuri, pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare,  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 197 contravenţii  în valoare  de 16996 lei şi au fost reţinute 3 permise de conducere : unul pentru  neacordare prioritate pietoni angajaţi în traversarea străzii prin loc marcat si semnalizat cu indicator rutier , respective  două pentru neprezentare  în termenul legal la unitatea de politie pentru întocmirea documentelor de constatare, ca urmare a unui accident cu pagube materiale .

Lasati un comentariu