Corul oripilaţilor sau Atacuri la persoană pentru ascunderea abuzurilor

• publicat la: 22 februarie 2017
Corul oripilaţilor sau Atacuri la persoană pentru ascunderea abuzurilor

Câţiva oripilaţi că se află câte ceva despre realitatea careiană ţinută sub capac  cu mari eforturi până acum ţipă ca din gură de şarpe când cineva nu le  ţine isonul.  Au impresia că deţin  adevărul absolut şi sunt stăpânii oraşului. Nimic mai fals.  Nivelul ridicat al decibelilor nu le dă  dreptul să jignească careienii care au  altă părere şi care  oferă locuri de muncă pentru care plătesc la zi toate asigurările şi impozitele.

De parcă mizeria morală și socială în care ne zbatem cu toţii nu vă afectează și pe voi, ipocriților!

Aţi ajuns să vă  complaceți în mizeria asta pestilențială pe care o confundați cu normalitatea. Sunteți  chiar incapabili să înțelegeţi  că doar împreună se vor schimba lucurile în bine şi  vor avea  şi alţii locuri de muncă în Carei pentru a nu mai migra spre alte ţări?

Am citit mesajele unor  ignoranţi  manipulaţi de presa de casă din primărie, primărie care alocă ajutoare de urgenţă uriaşe la favoriţi în timp ce unii oameni mor îngheţaţi de frig  în casă sau alocă bani pentru cai de rasă în timp ce elevii unei şcoli au geamuri care se închid cu cuiul în anul 2017.

Niciunul dintre comentatorii  agitaţi nu a fost revoltat de refuzul primarului de a acorda drepturile salariale ce i se cuvin  unei familii care are 2 copii cu handicap dintre care unul trebuie să meargă în SUA pentru  schimbarea protezei oculare la tânăra operată de nenumărate ori tot pe cheltuiala   medicilor americani.  Cei 9 mii de lei ce i se cuvin după cum a confirmat ITM Satu Mare i-ar fi  de folos acum, înainte de drumul spre Boston.  Aceşti oameni care din întâmplare sunt maghiari  suferă din cauza abuzului la care sunt supuşi.

Mâine s-ar putea ca voi, ipocriților, să aveți nevoie de ajutor.

Pe voi vă interesează  să mutaţi din oraş persoana care scrie  despre lipsa de respect  promovată de primărie faţă de  naţiile ce formează oraşul  Nu şi cum puteţi ajuta concret oraşul sau careienii.

Aveţi impresia că dacă cineva nu se laudă  cu activităţile sale caritabile sau în folosul  oraşului acestea  nu există?  Nu toţi fac circ când fac o faptă bună …

Cu toții stați și criticaţi ţara şi  înjurați mizeria în care ne zbatem, dar cu toții așteptați ca alții, cei de lângă voi, să facă ceva. Iar când cineva se implică dezinteresat şi pune degetul pe rană analizaţi dacă este român sau ungur.

,,NAGYKAROLY a fost intemeiat de familia Karolyi si dreptul de stapanire au ungurii in primul rand!!!,, scrie Olga Horilla.  Îi spune cineva acestei persoane că suntem în anul 2017 şi grofii se găsesc doar în cărţile de istorie?

Nu vă mai zbateţi să răcniţi  unul către altul ce deştepţi sunteţi voi şi ce fraieri sunt alţii care angajează  careieni indiferent de naţionalitate.  Încurajaţi  abuzurile şi jaful banilor careienilor din primărie ?!

Cu ce drept cereţi voi mutarea unui careian în alt loc doar pentru că nu vă plac  realităţile consemnate?  Mai lipsea să  aruncaţi cu piesa cu  ,,mormintele bunicilor,,   sau aţi aflat între timp că provin din familie  de mai multe generaţii născute în Carei?  Cunosc fiecare colţişor din oraş şi problemele cu care se confruntă  locuitorii chiar dacă nu pot ajuta pe toată lumea. Încercaţi şi voi.

Fernea George Adrian Nu înțeleg frustrarea dumneavoastră doamna draga? Puteți face mai mult pentru accept oraș sau locuitorii lui? Dovediți. Locuri de munca pentru tineri care sunt aproape 85 % în Germania

Olga Horilla Mutati-va in muntii Apuseni de unde proveniti, acolo aveti ce sa taiati!

Like · Reply · 4 · 15 hrs

Curtean ClauDiu Daca tuia aia are 9 metrii si p… mea are 10

Like · Reply · 2 · 1 hr

Arnold Torzsa De ce nu mutati din Carei daca nimic nu va place Doamna draga

Like · Reply · 1 · 14 mins

Cristian Rolland Ma deranjeaza ca insistati saptamanal pe niste teme care v-au facut pur si simplu penibila! Nu puteti accepta caci orasul este condus de UDMR? Nicio problema, mutati-va! Multi o sa ne bucuram, astfel scapam de jegurile care le scrieti in faimosul Buletin de Carei.

Arnold Torzsa en is azt mondtam neki Nagy Erik miert nem koltozik el oda ahonnan jott nem lehet eltiltani a facebook rol sehogy hogy ne stresszelje a karolyiakat?See translation

Like · Reply · 7 mins

Nagy Erik Valahogy nagyon Kenne már !!!See translation

Roskovanyi Sandor Nagy Erik azal hogy komenteket irtok a hulyesegeire csak reklamot csinaltok neki enyi olvasoja sohasem vol a szenylapjanak mint ebben a csoportban az admin kitilthatja de hol van????See translation
Like · Reply · 2 · 1 hr · Edited
Barbara Veres
Barbara Veres Nem fogjak kitiltanj se innen, se a varosbol(pedig nagy kár)… azt csinal ez a cseléd amit akar…See translation
Olga Horilla Akinek tudni kell az tudja a valosagot, aki nem az jarjon utana,…, valaki orba kene vagja ezt a ” not”hogy ebredjen meg es vegye tudomasul hol el!See translation
Like · Reply · 1 · 5 hrs
Burian Akos
Burian Akos A FB vezetosegnel kell jelenteniSee translation
Burian Akos
Burian Akos https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok…

Hogy lehet valakit letiltani Facebookon? – Válaszok a kérdésre.
gyakorikerdesek.hu

Deci dacă se blochează pagina de Facebook  voi  putea  declara  de unde a pornit   totul.  Neobişnuinţa de a purta un dialog civilizat cu cei care sunt de altă părere şi îşi asumă Documentat cele scrise   vă împinge la  lucruri necugetate.  Actele vorbesc nu bârfele de la comentarii. Încercaţi să vă adaptaţi la lumea civilizată şi prin dialog  decent să demonstraţi  celor de altă părere cu voi că aveţi dreptate , evident dacă aveţi cu ce  demonstra. Nu doare şi nu vă  atinge la buzunar.

Blocarea unei pagini de Facebook  va rezolva problemele oraşului sau vreţi doar   ascunderea lor sub preş ca să ne amăgiţi că nu există? Cum se numeşte premeditarea acţiunii de blocare a paginii de Facebook  a Buletin de Carei?

Oare oripilaţii comentatori au  mai văzut  în centrele  oraşelor  prin care trec drumuri ca în Carei? Trotuare? Drumuri de pământ ca cele 24 din Carei? Există undeva vreun primar care să nu plătească impozit în locul unde trăieşte  şi care să trateze diferit cetăţenii oraşului pe care îl conduce?

E alegerea fiecăruia pe cine place  şi ce îşi doreşte de la viaţă dar  daţi o şansă şi celor cu handicap  şi convingeţi primarul să acorde dreptul legal  tinerei cu proteză oculară pentru a-şi putea îmbunătăţi starea de sănătate.  Eu nu am nevoie de nimic  personal  de la nimeni. Am făcut din nimic o firmă de producţie.  Nu am nevoie de scutiri de taxe sau de ajutoare sau contracte cu primăria .  Sunt obişnuită să îi ajut pe alţii nu să cer. Câţi dintre voi aţi citit articolele din ultimii  7  ani despre  starea  infrastructurii, despre faptul că încă nu este semnată recepţia la Masterplanul  Apaserv  care a băgat canalizări pe străzi unde exista în timp ce altele au rămas tot fără canalizare?! Vă este frică  să  recunoaşteti realitatea şi să punem la treabă primăria?

Demonstraţi că vă pasă cu adevărat şi  canalizaţi-vă  energiile pentru un scop nobil. Ajutaţi şi veţi fi şi voi ajutaţi!

Fiecare avem liberatea de exprimare, depinde doar cum o folosim:  înjurând  ca birjarii pe cei cu păreri diferite sau  venind cu soluţii  pentru  oraşul care alungă tinerii prin lipsa locurilor de muncă?

 

Daniela Ciută.

Lasati un comentariu