Concluziile de după incidentul în care un careian a fost agresat

• publicat la: 31 octombrie 2017
Concluziile de după incidentul în care un careian a fost agresat

M-am bucurat să constat săptămâna trecută că e bine să comunici atunci când trebuie să rezolvi o problemă. Am primit răspuns la întrebările pe care le adresam Poliţiei  Municipale şi acesta a venit într- un mod neaşteptat. Doi tineri poliţişti s-au prezentat la mine acasă şi am discutat pe larg despre întâmplarea pe care o relatasem cu o zi înainte în Buletin de Carei.

In ce mă priveşte, viaţa comunităţii din care fac parte este importantă pentru mine fiindcă întotdeauna am considerat că trebuie să existe armonie, înţelegere si respect între membrii săi şi îmi revine şi mie obligatia de a contribui la toate acestea.

Pe de altă parte, domnul agresat a pretins şi a primit scuze de la agresorii cărora autorităţile locale (domnul primar şi domnul viceprimar precum şi Politia locală) le-au atras atenţia asupra consecinţelor pe care le vor suporta în cazul în care nu vor respecta legile.

As dori să mai adaug la cele de mai sus mulţumirile mele personale pentru că am fost chemată  telefonic la Poliţia Municipală  unde mi s-au restituit nişte documente pe care nici măcar nu am ştiut că tocmai le pierdusem cu câteva ore înainte.

De asemenea, doresc să mulţumesc publicaţiei Buletin de Carei  pentru că îndeplineşte cu succes rolul de paznic al bunului mers al societăţii şi prezintă realităţile careiene – cu bune şi rele- aşa cum sunt.

prof.Viorica Boldur

comentarii

de Horia Mãries la 1 noiembrie 2017 - 05:20

Chapeau bas, jos pãlãria și aveți tot respectul meu (de data asta), Poliția Municipală Carei.

De unde vine vorba: “Dacă vrei, poți!”.

Lasati un comentariu