Keizer Ludovic, demnitarul care agresează femeile

• publicat la: 17 mai 2024
Keizer Ludovic, demnitarul care agresează femeile

Analfabetul funcțional Szasz Lorand, consilier personal al primarului evazionist Kovacs, plătit din banii careienilor, îl elogiază pe susținătorul său Keizer Ludovic, viceprimar, la o zi după ce acesta s-a făcut vinovat de agresiune împotriva unei femei și în timpul programului de la primăria Carei. Pentru așa ceva plătim un consilier al primarului care își ascunde Declarația de Avere?

Guvernul Ciolacu și reprezentantul în teritoriu care este Instituția Prefectului Satu Mare, permite primăriei Carei cu conducere exclusiv UDMR să folosească angajații pentru campanie electorală în timpul programului de lucru.

Astfel, consilierul personal al primarului evazionist Kovacs, postează pe blogul său personal în timpul programului de la primăria Carei materiale electorale, publicitare sau după caz, denigratoare la adresa românilor care demască abuzurile  și politica de discriminare practicată de conducerea orașului.

Niciun cuvânt despre agresiunea fizică de ieri, 16 mai 2024, la adresa unei femei care întreba unde sunt depozitate cele 140 de biciclete sosite de luni de zile printr-un proiect cu finanțare europeană. Limbajul folosit de Keizer Ludovic este deja binecunoscut celor care îl cunosc. Deși a împlinit recent 71 de ani, Keizer Ludovic nu își poate înfrâna pornirile agresive și nici nu s-a obișnuit să folosească un limbaj civilizat atunci când este în timpul programului pentru care e plătit regește. Vă cunoaște toată lumea metehnele de pe vremea când erați consilier liberal.

 

Daniela Ciută,

nativ careian, urmaș de român expulzat în 1940

 

 

Lasati un comentariu