Atenţie! În Republica de la Carei sunt atacaţi cei cu spirit civic

• publicat la: 31 ianuarie 2018
Atenţie! În Republica de la Carei sunt atacaţi cei cu spirit civic

Cum era de aşteptat, „redacţia” plătită de Primăria Carei a ieşit la atac după semnalările noastre despre ce se petrece în parcul dendrologic sau în administraţia locală.

Aceştia fac scut în jurul conducerii oraşului  când semnalăm  abateri de la legalitate sau abuzuri.

Nimeni din cei care ridică osanale primarului, ca în epoca de tristă amintire, nu a  publicat Raportul Curţii de Conturi ce apare pe pagina oficială a Curţii de Conturi a României. Şi totuşi acolo era vorba de bani publici… drept e că şi acest grup e plătit din bani publici deci nu trebuie să avem prea mari pretenţii.

Dar totuşi, dacă te consideri jurnalist  nu trebuie să te ascunzi după deget şi să nu faci public un raport care consemnează aşa un prejudiciu uriaş la primărie….adică ditamai paguba! Alţii au fost condamnaţi pentru sume de 50 de ori mai mici.

Buletin de Carei va consemna în continuare realitatea careiană  chiar dacă aceasta deranjează  conducerea oraşului şi presa aservită. Fiţi pe fază….urmăriţi că suntem atacaţi doar atunci când am atins un punct sensibil ce nu se vrea cunoscut de către careieni.

Buletin de Carei

 

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

 

Lasati un comentariu