Solicitarea pentru catarg cu drapel românesc la Carei nu a fost dezbătută

• publicat la: 26 noiembrie 2019
Solicitarea pentru catarg cu drapel românesc la Carei nu a fost dezbătută

Toți cei care locuim în Carei aparținem statului numit România. Toţi suntem fiii acestei patrii. Toţi suntem cetăţeni români. Deci aprobarea unui catarg cu tricolor românesc PE DOMENIUL PUBLIC nu ar trebui să deranjeze  pe nimeni, în mod normal.

Asociațiunea ASTRA Despărțământul Carei a depus la Registratura Primăriei Carei o nouă solicitare pentru amplasarea pe domeniul public a unui catarg cu drapel românesc. Deși a fost depusă cu 12 zile înainte de ședința Consiliului Local Carei cererea oficială a asociației careiene nu a fost luată în discuție.

Deci nu s-a dorit ca de 1 Decembrie 2019, Ziua Națională a României, să avem pe domeniul public catarg cu tricolor românesc.

Revenim la ,,nu provocați maghiarii,, ? Încă nu se dorește respect reciproc  și respect pentru însemnele naționale?

Solicitările asociațiunii ASTRA pentru  amplasare catarg cu tricolor românesc în Carei au fost respinse  grosolan  de fiecare dată, chiar  și în Anul Centenar.

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/nu-provocati-maghiarii-spune-primarul-kovacs-ca-motivatie-la-refuzul-amplasarii-unui-catarg-romanesc-in-carei-presedintele-psd-carei-vrea-sa-isi-insuseasca-initiativa-astra-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/in-anul-centenar-un-primar-de-la-udmr-refuza-asociatiunii-astra-dreptul-de-amplasare-catarg-cu-tricolor-romanesc.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/06/catarg-cu-tricolor-romanesc-interzis-la-carei-pe-domeniul-public.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu