Ciocotişan Radu e favoritul „puterii” pentru direcţiunea noii şcoli careiene

• publicat la: 13 aprilie 2010
Ciocotişan Radu e favoritul „puterii” pentru direcţiunea noii şcoli careiene

Noul director al şcolii, ce se va naşte din comasarea Grupului Şcolar „Simion Bărnuţiu” şi „Anghel Saligny”, se va stabili pe criterii politice. Favorit pentru noua funcţie este profesorul de matematică Ciocotişan Radu, membru PDL.

Presiunile pentru stabilirea persoanei, care va conduce, cea mai mare şcoală careiană, au început în luna martie, atunci când Inspectoratul Şcolar Satu Mare a stabilit să comaseze Grupul Şcolar Agricol „Simion Bărnuţiu” cu Grupul Şcolar „Anghel Saligny”.

Reprezentanţii Partidului Democrat Liberal, aflat la guvernare, fac tot posibilul ca viitoarea funcţie de conducere să fie ocupată de un membru al partidului. Conform informaţiilor deţinute de www.buletindecarei.ro persoana pentru care se fac presiuni este Radu Ciocotişan, profesor de matematică, în prezent conducător al şcolii din Tiream.

Inspectoratul Şcolar este condus de Mariana Popa, membru PDL.

Începând cu anul şcolar 2010-2011 Grupul Şcolar “Anghel Saligny” se comasează prin absorbţie de către Grupul Şcolar “Simion Bărnuţiu”, cele două instituţii careiene urmând să devină una şi aceeaşi şcoală.

Inspectoratul Şcolar Satu Mare a comunicat, prin decizia 44 din 03.02.2010, unirea, prin absorbţie, a celor două şcoli careiene. Prin acest demers se va naşte o nouă instituţie de învăţământ, care va purta numele “Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu”, cu sediul în actuala clădire a Grupului Şcolar Anghel Saligny, din strada Racoczy Ferenc, numărul 12.

Personalul didactic, didactic auxiliar şi nedidactic de la Grupul Şcolar “Anghel Salgny” va fi preluat prin transfer de către Grupul Şcolar “Simion Bărnuţiu”. Este vorba despre 17 posturi de profesori, 10 posturi de personal didactic auxiliar şi 27 de posturi nedidactice.

În decizia Inspectoratului Şcolar Satu Mare se mai precizează că arhiva Grupului Şcolar “Anghel Saligny” va fi preluată integral de Grupul Şcolar “Simion Bărnuţiu”, iar prima şcoală îi va preda celei de-a doua sigiliul, până în data de 31 august 2010.

Paul Sarvadi

comentarii

de Ursu la 21 aprilie 2010 - 18:24

mor,mor si iarasi mooor,nu mai vine primavara? mai ce de mai pasarele,care atitea stiu a svrie cind nimic nu au a spune-

de Ursu la 21 aprilie 2010 - 18:30

va balacariti mai rau ca la usa cortului- nu luatzi painea din gura altor pasari – totzi e baietzi dhestheptzi puthe orasu pardon munitzipiu de atita desteptaciune- nu va ridicati nici macar la rangul de haita

de haita la 21 aprilie 2010 - 18:43

ursuletii Martinei sunt rugati sa dispara in padure daca-i deranjeaza locatia

de Ursu la 21 aprilie 2010 - 18:46

cine face asemenea invitatii – sa isi stearga casul de la gura si apoi sa ridice ochii din tarina

de haita la 21 aprilie 2010 - 19:01

daca mai stai mult in zona o sa ramai fara coada (si tu)

de Georgica la 22 aprilie 2010 - 10:23

Mai, mai. Vad ca Bombarman e ca Gigi Fecali. Odata se crede Basanel si Bocanel, alta data se crede Ursu. Va ca tot nu a scapat de problemele alea cu personalitatea multipla. Noroc ca cei de la SRI l-au dibuit cand a dat examen la ei si l-au picat cu brio. De aceea a dat alarmele cu bomba, de frustrat ce a fost! Si acum isi varsa frustrarile pe unde apuca. Si se mai tine si mare moralist! Hai pa si la revedere!

de Ursu la 22 aprilie 2010 - 13:52

Georgica Ursu e unul-nu ma amesteca asa ca…
Haita eu am coada de coada nu crengutze ca …

de Ursu la 22 aprilie 2010 - 19:43

N-am ziis yo ca e balacareala de ultima speta,mai bine ati uita de orgolii si atzi crea sinergii sanatoase in munizipiu indiferent de culoare- aici pe granita manifestari ca ale voastre, insumate de zile,au dus la pierderi greu masurabile pentru cetate-
De ce am zis ca nici haita nu va puteti numi ? ya ginditi un pic – puteti sau numai fecale produc circumvolutiunile voastre rigidizate in rautatzi formate ,preluate pe ureche sau congenitale?

de Ursu la 22 aprilie 2010 - 19:50

Fiecare are in el un simbure de bine – dar avetzi rabdare sa-l decorticatzi?
Saritzi ein zwei si va scuipatzi – e semn de normalitate in ziua de Azi? Ca in Normal nu este.

de Ursu la 22 aprilie 2010 - 19:54

Dar asta suntetzi si aici va terminatzi -generetzii zise Pro shi Copy Paste- mor moor – nu mai vine Primavara, nu mai innebunesc salcimii – …

de Corina la 22 aprilie 2010 - 19:59

sa vina cineva si sa stearga mizeriile acestea de exprimari ca-mi vine sa vomez, acestor cetateni le lipseste cel mai elementar bun simt.

de ciolanistu' la 23 aprilie 2010 - 07:26

…pe cei aflati in fonctie nu-i balacariti un pic?
s-au inscris in pnl,psd au fo’numiti apo au dat „examen”! ha ha ha…

de Sergiu L. la 23 aprilie 2010 - 07:47

Domnul Ciocotisan, chiar nu va e rusine sa va expuneti in acest mod limbajul vulgar?

de ciolanistu' la 23 aprilie 2010 - 08:35

ha ha ha ha…

de ciolanistu' la 23 aprilie 2010 - 08:40

hi hi hi hi…

de VANZATOR la 23 aprilie 2010 - 10:56

VAND : focnctii importante ciolanistilor.Cei interesati isi pot depune CV-ul
pe adresa :saolincumfu@youtoube.eu
Rog seriozitate,cei cu experienta in arta vulgarismului nu au prioritate !

de Cosmin Peneghi la 23 aprilie 2010 - 14:41

Cumpar ficat:sa fie bun,al meu l-am baut!Buna,sunt Paul si am 30 de ani si am mare nevoie de ajutorul tau,adica de ficatul tau!pe al meu l-am lasat in crasme,deoarece recunosc,beau ca un porc si ii rup mana mamei mele cand sunt manga!Va rog sa ma ajutati si sa cititi cu seriozitate anuntul meu pana nu il cenzureaza,am mari probleme si dificultati in a respira,pentru mine fiecare clipa si gest al tau conteaza!wwww.donezorgane-am-ciroza.ro,acolo ai sa vezi in ce stadiu a ajuns ficatul meu,te implor ajuta-ma,ajuta-ma sa scriu si sa traiesc pentru cei galbeni ca pana acum!!!!!!

de gabi la 23 aprilie 2010 - 15:24

@ Angajator
In loc sa te bucuri ca buletin de Carei e cam singura sursa de informare online strict legata de Carei…tu o dai in poezii de clasa a 2-a…pe care cred ca acum o termini, desi pun pariu nu ai 9 ani. Eu cred ca buletin de Carei este o sursa de stiri reusita, iar tu esti doar un careian frustrat si negativist tipic, caruia nu ii convine ca unul care bea mai si scrie stiri interesante. du-te frate la manastire. „iar mai stai”…pai bag sama ca ai vrea sa faca jogging, sau sa dea cu toporul in timp ce scrie articole…ba sa mai si croseteze si sa jongleze cu 4 mingi deodata.
Bravo buletin de Carei…tineti-o tot asa si nu ii luati in seama pe toti „angajatorii”.

de LUCA la 23 aprilie 2010 - 19:10

mai nu terminati odata,nerusinatilor,va vede D-zeu, ce spurcati sunteti, lasati omul asta care scrie in pace,nici la picioarele lui nu puteti sta,voi nu sunteti in stare de nimic toti cei care ati postat impotriva lui Paulnumai de barfe,rautati si invidie Atentie : e mai fumos, destept,integigent si mai mare domn decat voi .
Pentru GABI : ANGAJATORII AI OFERA UN LOC DE MUNCA IN JUNGLA,CELUI CARE SE LEAGA DE PAUL,ASTA INELEG EU.

de Comory la 24 aprilie 2010 - 06:01

@LUCA
„toti cei care ati postat impotriva lui Paul” a postat unul singur, nu sunt mai multi, Radu Ciocotisan, pricepeti odata ca este un adept al „polizorului”

de LUCA la 24 aprilie 2010 - 15:09

COmory
eu nu am postat impotriva lui Paul dimpotriva ,citeste-mi bine opinia,
iar tu ai scris „toti cei care ati postat….,eu nu fac parte din gasca polizoru…ca sa te citez si nici a lui Paul,eu sunt o persoana obiectiva,vad lucrurile real,nu-mi plac personajele care minimalizeaza pe toata lumea si de dragu puterii ai murdaresc pe altii.Dar de fapt de ce sa ne ocupam noi de personaje care merita atentia noastra ?

de LUCA la 24 aprilie 2010 - 15:11

Rectificare : personaje care nu merita atentia noastra !!!!!!!!!!

de Comory la 24 aprilie 2010 - 18:57

Luca
sunt perfect de acord cu ce ai scris tu, eu doar iti spuneam ca nu exista mai multi ciudati pe aici, este doar unul, CIOCOTISAN RADU.

de PRODUCATOR AGRICOL la 25 aprilie 2010 - 17:59

ppppppppfffffffffff,cu ce va ocupati fratilor? cu ce scrie presa?bine face!!!
asta e meseria lor,voi astia cu comenturile oare ce meserii aveti?cea de comentatori?dar nici la asta vad ca nu va pricepeti macar! mare- i gradina Domnului !!!!!!!! si multi scamatori si polizori intra in ea.

de Cetatean la 27 aprilie 2010 - 06:27

Ca o concluzie la toate cele spuse mai sus,eu din cate deduc,pe aceasta pagina s-a dus o puternica lupta a orgoliilor,care mai de care s-a crezut mai destept venind cu replici care au sfidat bunul simt.Ca o concluzie,imi permit sa spun ca si dl Sarvadi Paul ar trebui sa accepte ca nu e perfect si sunt atat de subiective cateodata articolele sale,cu atac direct la persoane,mai direct fiind zis,el nu agreeaza anumite persoane si sunt permanente subiecte pentru articolele sale,faptele sau trecutul acestora;ma refer mai precis la cei mentionati pe aceasta pagina,Radu Ciocotisan,profesor de matematica(om la locul lui,e parerea mea personala,cu mult bun simt,manierat si stilat,cu o vasta cultura generala),Variu Alin,care a comis o infratiune,a fost pedepsit prin lege,iar cei care scriu despre el atat de urat,nu ii dau sansa de a se reabilita,drept pe care eu zic ca il are orice om de rand,atac la doamna Cacu,care e o doamna distinsa,eu nu pot spune nimic de rau despre doamna profesoara,personal as dori sa aiba toti dascalii o cariera atat de stralucita ca dansei,iar despre Paul,stiu ca este un om bun,dincolo de incapatanarile sale sau de stilul ciudat de viata pe care il duce,dar care nu e subiect de discutie sau nu ar trebui sa fie,pentru altii…
Concluzie:fratilor,lasati prostiile,vedeti-va fiecare de ograda voastra si lasati atacurile sub centura prin cuvinte vulgare ca nu urcati cu nimic in ochii oamenilor de rand!eu sunt un om de rand,cunosc detalii aproape despre fiecare persoana mentionata in atacurile voastre!pe loc repaus…nu are sens si sunteti penibili!

de Cetatean la 27 aprilie 2010 - 06:41

Dar Doamne,toti cei de amintiti aici au pacatuit si trebuie sa ii pedepsim,sa aruncam cu pietre in ei,caci asa merita!!!!Cum sa ii iertam?-Acela sa arunce primul cu pietre dintre voi,care se crede si este fara de pacat!!!!
Va doresc o zi senina!

de lLORA la 29 aprilie 2010 - 06:20

bebe,,,,,,despre tine ? nimic ????

de bebe la 29 aprilie 2010 - 09:06

De unde scoti tu tampeniile astea cu porno nu stiu dar mie imi preda si e cel mai bun profesor din Carei parerea mea. Iar daca e asa cum zici despre dansul cu porno bv lui ca pe langa pix mai are si altceva care cred ca tu nu ai si de aceea esti invidios.

de Compy la 29 aprilie 2010 - 13:25

daca iti preda inseamna ca esti un elev de la AGRO unde sunt numai eminente, doar nu o sa discute cu voi domeniul in care exceleaza ca poate il depasiti

de lLORA la 30 aprilie 2010 - 11:13

terminati odata carcotasilor,gasiti alte subiecte de barfa…ma enervati deja,pe bune

de Gabi la 7 iunie 2010 - 19:52

Sper ca d-l Portocoliu ,,iubitul” d-lui Basescu e bugetar la stat!Azi suntem pe 07.06.2010.si sper ca a aflat ca va primi cu 25% salar mai putin.Sper ca e bugetar,pensionar,orice,dar sa i se ia,sa-l vad cu mana intinsa poate d-nii de la PDL o sa-i sara in AJUTOR!Asteapta mult si bine d-le!…In ce-l priveste pe d-l Ciocotisan,stiu doar ca exista persoane mult mai capabile in acest oras si mai calificate decat dumnealui!Dar cum numai politica si incompetenta conteaza,ce sa mai zic?Iar de Paul S.va luati tot timpul pentru ca nu aveti ce face,pentru voi ar fi bine si lipsa acestui ziar,singurul care ne reprezinta in oras?Sau de fapt pentru voi mai sunt si altele…Pentru mine,nu!Va pup si lasati rautatea!Nu va sta bine!

Lasati un comentariu