Ciocotişan Radu e favoritul “puterii” pentru direcţiunea noii şcoli careiene

• publicat la: 13 April 2010
Ciocotişan Radu e favoritul “puterii” pentru direcţiunea noii şcoli careiene

Noul director al şcolii, ce se va naşte din comasarea Grupului Şcolar “Simion Bărnuţiu” şi “Anghel Saligny”, se va stabili pe criterii politice. Favorit pentru noua funcţie este profesorul de matematică Ciocotişan Radu, membru PDL.

Presiunile pentru stabilirea persoanei, care va conduce, cea mai mare şcoală careiană, au început în luna martie, atunci când Inspectoratul Şcolar Satu Mare a stabilit să comaseze Grupul Şcolar Agricol “Simion Bărnuţiu” cu Grupul Şcolar “Anghel Saligny”.

Reprezentanţii Partidului Democrat Liberal, aflat la guvernare, fac tot posibilul ca viitoarea funcţie de conducere să fie ocupată de un membru al partidului. Conform informaţiilor deţinute de www.buletindecarei.ro persoana pentru care se fac presiuni este Radu Ciocotişan, profesor de matematică, în prezent conducător al şcolii din Tiream.

Inspectoratul Şcolar este condus de Mariana Popa, membru PDL.

Începând cu anul şcolar 2010-2011 Grupul Şcolar “Anghel Saligny” se comasează prin absorbţie de către Grupul Şcolar “Simion Bărnuţiu”, cele două instituţii careiene urmând să devină una şi aceeaşi şcoală.

Inspectoratul Şcolar Satu Mare a comunicat, prin decizia 44 din 03.02.2010, unirea, prin absorbţie, a celor două şcoli careiene. Prin acest demers se va naşte o nouă instituţie de învăţământ, care va purta numele “Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu”, cu sediul în actuala clădire a Grupului Şcolar Anghel Saligny, din strada Racoczy Ferenc, numărul 12.

Personalul didactic, didactic auxiliar şi nedidactic de la Grupul Şcolar “Anghel Salgny” va fi preluat prin transfer de către Grupul Şcolar “Simion Bărnuţiu”. Este vorba despre 17 posturi de profesori, 10 posturi de personal didactic auxiliar şi 27 de posturi nedidactice.

În decizia Inspectoratului Şcolar Satu Mare se mai precizează că arhiva Grupului Şcolar “Anghel Saligny” va fi preluată integral de Grupul Şcolar “Simion Bărnuţiu”, iar prima şcoală îi va preda celei de-a doua sigiliul, până în data de 31 august 2010.

Paul Sarvadi

comentarii

de LACI la 13 April 2010 - 08:30

Cel mai competent cadru didactic,cel mai capabil,cel mai moral si cel mai aproape de cel pe are l-a ajutat cu o nota de trecece la BAC ? sau la Corigente ? nu mai conteaza…obligatiile trebuiesc indeplinite…

de Sergiu L. la 13 April 2010 - 10:00

Il cunosc pe Kisi, fiul lui Ciocotisan pe care nu l-a ajutat cu nimic, Kisi mi-o zis ca-l uraste. Cred ca este un om cu probleme mari, un om de nimic.

de Mihail la 13 April 2010 - 19:22

nu mai preamariti!!
un refugiu la tiream nu este litoralul;omu nu-i prost,are lumea lui.dar daca si-o gaseste?!

de Beti la 14 April 2010 - 16:04

mi-ar fi rusine in locul lui sa mai merg printre copii la scoala

de iasavedem la 14 April 2010 - 17:15

Si va ajunge director;jos comunismu:)

de UrbanReality la 15 April 2010 - 10:00

E Romania :) ) , i-a promis PDL-ul un post bun.
No comment !

de Vali la 15 April 2010 - 13:42

Este un produs expirat, merita sa ramana la comuna, acolo unde este acuma, eventual sa incerce din nou sa se titularizeze la Cucuietii din Deal!

de Crina la 15 April 2010 - 18:01

vai de copii nostrii cu asa un profesor

de robi la 15 April 2010 - 18:11

am auzit ca a avut vreo 4-5 neveste si amante, ca a fost sef la un club de streap-tease,ca a avut restaurante, ca bea, etc..
are ce cauta in invatamant?

de Vali la 16 April 2010 - 04:56

Pentru cel care se da Petre Ispirescu: mai pune mana si tu pe o carte, cred ca ultima carte citita este cartea de telefon, nu ai citit nimic in ultimii ani.Esti in afara sistemului de invatamant. Incearca sa faci comentarii legate de fotbal, poate ai mai mult succes.Orientarea politica reiese din atitudinea pe care o ai.Rusine sa va fie!D-na Cacu pe care o pomenesti este un adevarat OM de cultura, nu merita sa o bagi in aceste comentarii…

de MARIN la 16 April 2010 - 06:34

Mai Petre…te-ai inspirat din arhivele lui LUCIFER,traim in 2010,daca ai pierdut notiunea timpului incearca sa te intorci si sa traiesti realitatea de azi.Poate ca ar trebui sa te mai nasti de vreo 10 ori sa il poti ajunge pe Paul din urma,nu stiu daca se poate masura inteligenta ta cu a lui PAUL,dar oricum cine te baga pe tine in seama ce scrii,nu stiu daca esti cel mai in masura sa caracterizezi pe cineva.Ciocu mic.!!!!

de MARIN la 16 April 2010 - 07:41

Cosmine !Nu cred ca este cazul sa amesteci lucrurile, de ce nu mergi tu sa faci emisiuni radio si sa scrii si la Buletin,daca esti atat de inteligent si destept ?sunt curios cat de bun esti tu acolo la locul tau de munca ? ca de criticat stii,la asta te pricepi,oare ce mai stii tu sa faci ? si ai face bine daca ti-ai da numele adevarat…ca sa te credem ce ne scrii….poate ca esti cel mai perfect dintre CAREIENI !…

de Sima Cosmin la 16 April 2010 - 08:29

Nu sunt doar bun,sunt cel mai bun,fara doar si poate….daca fac o treaba,o fac sau ma apuc de ea daca sunt competent!eu de exemplu daca as simti ca nu sunt bun la scris articole de ziar,as merge sa lucrez la o covrigarie sau sa vand vata de zahar duminica in fata bisericii…din fericire nu lucrez in Carei,ci in Satu Mare,dar din pacate locuiesc in Carei,si stiu si vad cat de rai si de complexati sunt unii oameni cand nu mai sunt in centrul atentiei,cum este si doamna Cacu…dar nu cred ca sunt dator cu explicatii nimanui in ce priveste persoana mea…iar legat de doamna Cacu ii doresc o pensie linstita si sa se retraga cu demnitate de la catedra si sa mai lase si pe altii sa munceasca,doar nu s-a terminat lumea la ea si la articolele manipulatorii pe care le scrie puisorul ei….

de robi la 16 April 2010 - 09:59

desi sunt doar elev, tot imi dau seama ca daca dupa atatea articole denigratoare la adresa PITICULUI PORNO , apar dintro data atacuri asupra posibililor vinovati, e clar.
Petre Ispirescu e Piticania, sau ma rog, una din amante,si cauta sa se apere in acest fel pentru ca are mari datorii si din directorat si le va plati.

de MARIN la 16 April 2010 - 12:12

Cosmine daca tu ai o problema personala cu Paul,de ce nu o rezolvi fata in fata,de ce te manifesti public ??/foarte urat din partea ta,aici iti arati inteligenta ? vezi Paul a gasit loc de munca in Carei ,are 3 locuri de munca ,tu trebuie sa faci naveta ,se pare ca nu ai convins nici un angajator cu mintea ta sclipitoare….

de robi la 16 April 2010 - 12:39

domnilor, nu vreau sa cresc, vad ca oamenii mari sunt mai rai ca pruncii..au uitat de la ce au pornit si se cearta intre ei, care e mai inteligent. cred ca toti sunteti niste prosti, va mai laudati ca cititi. cu ce ati ramas? mai mergeti la biserica si va potoliti.

de gabi la 16 April 2010 - 15:26

cosmine, esti campion la maturat strazi, sau de ce nu zici cu ce te ocupi? :) )

de Folklorul romanesc la 16 April 2010 - 17:40

“dl Ciocotisan:e un om deosebit de manierat,cu simtul umorului,cu o cultura generala de exceptie si extraordinar atat ca om,cat si ca director!” poate ai vrut sa spui EXTRAORDINAR DE ORDINAR. Normal sa-l ocroteasca pe Sarvadi maica-sa ca doar e maica-sa, daca pe tine nu te-a sters maica-ta de kaka la ..r atunci nu inseamna ca toti stau cacasiti la fund asa ca tine. Opinia publica ar trebui sa faca o campanie serioasa impotriva acestui Ciocotisan care se vrea educatorul copiilor nostrii, pacat ca s-a ajuns aici.Sa ne lase copii in pace.

de LACI la 16 April 2010 - 18:42

Mai domnule,Greucene,cum iti permiti sa spui ca cele 3 locuri de munca a lui Paul nu au nici o valoare ?dar locul tau de munca cu tine in frunte ce valoare are ?.
D-le,profesor nu cred ca este prea indicat sa te legi de locurile de munca ale lui Paul, ar trebui sa -ti ceri scuze public ,pentru ca ai jignit 3 Institutii,spunand ca nu au nici o valoare,poate vrei CONCERT deacum inainte pe acest subiect.Eu zic sa-ti vezi de lungul nasului sa te uiti in oglinda si sa-ti faci “mea culpa” ca stim noi cine scrie articolele impotriva lui Paul simamei lui.Rusine sa va fie voua celor care scrieti,Paulnu a scris nimic rau in articol,dar poate nu mai stiti nici citi?cu ce a jignit Paul ?dar voi ,l-ati jignit pe el, trebuie sa va dea in judecata si el si mama lui si cele 3 Institutii pentru ca indirect ati facut aluzie si la acestea.Deabea astept finalu!!!!

de Greuceanu la 16 April 2010 - 20:34

Laci,mai bine ai lua niste ore de scris corect,ca vad ca ti se incurca degetele pe taste si ti se plimba limba in gura:)))….nu e dl profesor cine scrie aici,nu il bagati,eu sunt efectiv impotriva a ce scrieti voi aici,si intr-o societate democratica(mai putin cea din Carei),cred ca avem dreptul cu totii la opinie;cele 3 institutii,sa analizam despre cine e vorba:1.Buletin de Carei,care nu mai apare decat electronic,arma politica a Penelistilor si implicit de atacuri sub centura a celor care nu sunt pupincuristi cu doamna Cacu sau Dl Betivan Sarvadi Paul Pehlivan Articolean;2.Radio Transilvania-eu nu am jignit postul de radio,care oricum e sub orice critica,ci ma intereseaza mai mult emisiunile sub orice critica si dictia penibila dlui susnumit;3.La teatru,munca e temporara,sporadica,si aduna toata crema de artisti talentati ai acestui oras….in fine,si eu imi voi da identitatea cand o sa va postati sincer numele aici fiecare,numele,ocupatia si data nasterii!eu am curajul,voi aveti?daca nu,mai faceti bine si nu va mai legati de Dl profesor Radu Ciocotisan!ati merita sa va smulg unghiile cu patentul si sa le dau cu sare iar dupa aceea sa va fac scufundari in Somes,pupincuristi si lingai ce sunteti….polemica mea se incheie aici;voi raspunde provocarilor,doar cand stiu cine le lanseaza,pana atunci stati in banca voastra fiecare,e mai bine asa…..

de gabi la 16 April 2010 - 22:35

…si atunci greuceanu se dadu de 3 ori peste cap si se transforma intr-un porumbel…

de Fat Frumos la 17 April 2010 - 04:17

greuceanul de mai sus nu trebuie sa-si dea identitatea, descoperiti-o prin eliminare, e simplu : din expresia “ati merita sa va smulg unghiile cu patentul si sa le dau cu sare iar dupa aceea sa va fac scufundari in Somes” va dati seama ce varsta are, apoi “La teatru,munca e temporara,sporadica” inseamna ca a trecut prin scoala romaneasca si se invarte in jurul ei,”arma politica a Penelistilor ” mai mult ca sigur ca e portocaliu, “nu e dl profesor cine scrie aici,nu il bagati”, seamana cu Udrea de la radioul lui TURCESCU.

de Cel Portocaliu la 17 April 2010 - 05:46

Eu ca sunt portocaliu,adica sustin culoarea portocalie,e opinia mea!voi sustineti pe cine vreti,eu tot cu Basescu tin,e cel mai bun presedinte de pana acum al Romaniei!!!!1000 de ani fara reparatii marelui domn!fara numar!si mai ales multa sanatate domnului profesor si director,Radu Ciocotisan!nu va indignati de porcariile debitate de tot felul de fraieri pe aici…sunteti cel mai potrivit om pentru postul de director,atat in Tiream cat si la Carei,viitoarea scoala rezultata prin comasare;padure fara uscaturi nu exista,la fel cum si Careiul e plin de tot felul de reptile care se trezesc sa critice peste noapte dar sunt niste fuduli si incompetenti in realitate,lacomi pentru articole aiurea la ziar…bine zicea cineva mai sus:fara doar si poate,daca avea tiraj sau ceva profit,nu ar aparea doar versiunea electronica a acestui ziar…Iar de doamna Udrea e la fel de pacat sa va legati:e cea mai distinsa doamna din politica romaneasca de pana acum,abordeaza lucrurile cu tupeu…cu un singur cuvant:e timpul schimbarilor si mai ales ceasul face tic-toc pentru unii Penelisti care sunt fortati sa plece din scaunele pe care sunt si din care au trait bine si au tras foloase fara numar!!!!!

de Cel Portocaliu la 17 April 2010 - 05:48

“La ce te poti astepta de la o lume(ca si cea din Carei,mai ales virtualii de aici)in care aproape toti traiesc pentru ca sunt prea lasi sa se sinucida”(A.Schopenhauer);asta e mesajul meu catre voi,cei care faceti umbra degeaba pamantului….

de AUREL la 17 April 2010 - 06:38

PACT
1.VOT PUBLIC AL PARINTILOR – PENTRU POSTUL DE DIRECTOR
2 NU VOI HOTARATI – DACA PAUL E BUN SAU NU IN FUNCTIILE PE CA LE OCUPA
3.NU AMESTECATI -CELE 3 INSTITUTII CU HARJONEALA VOASTRA
(DACA NU ITI CONVINE: NU TE DUCE LA SPECTACOLOE,
NU ASCULTA EMISIUNILE LUI PAUL(MUTA FRECVENTA)
NU CITI BULETINUL DE CAREI
4.CONSTIENTIZATI CA : SUNTETI PENIBILI
5.DACA PD-L IL ACCEPTA (pana nu de mult a fost in PNL,(SI-A LUAT JUCARIA SI A PLECAT ), E PROBLEMA LOR.
6. NU DATI CU PRESUPUSUL,
7. NU IMPLICATI PERSOANE CARE NU AU NIMIC IN COMUN CU CE PROSTII POSTATI VOI !

de Cel Portocaliu la 17 April 2010 - 09:52

E bine zis,totul e minunat in ce ai spus,mai Aurele,problema e ca nu avem de ales,adica asta e tot ce se poate in acest oras,nu avem alta alternativa decat sa il inghitim pe ragalia de Paul si articolele manipulatorii ale lui maica-sa,asta e marea noastra dilema,multi nu scriu aici pentru ca efectiv nu ii intereseaza,dar daca sunt 1000 de oameni nemultumiti de el,cei 1000 trebuie sa plece si Paul sa ramana pentru ca e galben din ala cu Pene(le)?unde e logica?eu nu prea o gasesc…dar un lucru e cert:cam doare pe dl Sarvadi ca s-au gasit oameni pe acest forum care sa scrie adevarul despre el!sa nu spuna mai bine despre cutare sau cutare ca are pile,ca este favorit,ca este politic,cand colo si el a benficiat si benificiaza de sprijinul culorilor!La revedere si weekend placut!!
Ps:sunt convins ca susnumitul jurnalist va face un articol special pentru aceste comentarii…abia astept….

de miki la 17 April 2010 - 10:37

nu va agitati !

oricum norul va pleca

de Sebastian Fogas la 17 April 2010 - 11:46

Buna ziua…pentru Greuceanu: “2.Radio Transilvania-eu nu am jignit postul de radio,care oricum e sub orice critica,ci ma intereseaza mai mult emisiunile sub orice critica si dictia penibila dlui susnumit” – n-ai jignit postul care e sub orice critica? Pai daca asta nu-i jignire, atunci tu chiar esti Greuceanu, domnule. Chiar nu inteleg de ce trebuie implicate in aceste comentarii anumite persoane si institutii care chiar nu au nici o treaba articolul de mai sus…oripilat! – acesta e cuvantul care caracterizeaza starea mea acum. Cum va permiteti sa bagati toti careienii in aceeasi oala si sa-i faceti indirect ratati si buni de nimic? Domnule Sima, daca lucrezi in Satu Mare nu inseamna ca esti mai fericit decat unul care lucreaza in Carei! Ce-i cu atata lauda de sine, ipocrizie si atatea jigniri? Daca domnul Ciocotisan e bun pentru postul de director, bravo lui! Dar daca e adevarata povestea “porno”, atunci inteleg nemultumirea elevilor, cadrelor didactice si a parintilor fata de aceasta “schimbare de post”. Daca Paul merge la crasma, ce treaba aveti voi? Va uitati prin vitraliile bisericii sau a termopanelor birourilor voastre cum intra acolo? Vedeti-va de treaba! Ce cauta nume ca “Cacu” si “Scubli” in comentariile voastre? Aveti un fetis pentru mame sau ce naiba? Sunt sigur ca sunt mame mandre de odraslele lor (P.S. Kisi are in Cluj o afacere proprie care merge foarte bine), pentru ca muncesc…in fond sunt liberi sa mearga la crasma sau unde vor ei! Asa ca voi. Daca tot e vorba de mame, de ce nu intra si mama lui Greuceanu in discutie? Daca mama mea ar fi in politica ati baga-o si pe ea? E usor sa speculezi. Sima, uita-te in oglinda si spune cu mana pe inima urmatoarele cuvinte: “Eu sunt cel complexat” .Greuceanule, citez din tine “Rusine sa va fie ca sunteti lipsiti de caracter si folositi un limbaj de 2 lei……pupincuristi si lingai ce sunteti”!- frumos limbaj..de 10 lei! Cel Portocaliu, pastreaza-ti discursurile despre Basescu si Udrea pentru alte ocazii, ca ne cam plictisim…fara numar! Galben, portocaliu, rosu, nu conteaza…toti vom fi negri sub pamant…Purifica-ne-va cenusa vulcanului…?

de pentru SEBI FOGAS la 17 April 2010 - 12:32

Bravo SEBI,ai mare dreptate,tampiti astia nu inteleg nimic,traiesc pe degeaba in lumea asta,ei atata stiu doar sa critice pe toata lumea,rade ciobu de oala sparta.Oameni ca ei nu merita sa le faci nimic,se leaga de toti si de toate,niste nemernici care sau trezit vorbind fara sa stie ce ?Isi permit orice,sa nu mai vorbim de limbajul folosit,de jignirile care le fac,asa fac inteligentii si desteptii>?daca sunt omentatori ?de ce nu se duc ei sa realizeze emisiuni in locul lui Paul si in locul tau(stiu ca si tu lucrezi la radio).Bine zici Sebi vine noru cu ploaia acida ,o sa-i topeasca pe toti tampitii din Carei.Doamne ajuta!!!

de pentru PAUL de la CLAUDIU la 17 April 2010 - 14:05

…Ia, mai dai in puii mei…..!!!!!

de MARIN la 19 April 2010 - 10:10

Asta miroase a amenintare,nu stiu daca aceste postari vor fi trimise mai marilor vostrii,ce o sa spuna ? eu cred ca atunci o sa va vina voua randul…,mai ce oameni,ce am ajuns in Careiul asta… doamne fereste,ce invidie va roade ? dar pentru ce ?

de Sebastian Fogas la 19 April 2010 - 11:54

Buna ziua…un singur lucru am de adaugat la postarea mea de mai sus:Pentru cei ce jignesc cele doua institutii de presa (de parca v-ar fura banii din buzunar): daca nu va place ziarul, nu mai intrati pe site-ul asta; daca nu va place radioul local, schimbati frecventa! E atat de simplu! V-am pupat…

de RAZBOIUL STELEOR la 19 April 2010 - 13:07

RAZBOIUL STELELOR !!!!!ha,ha, ha, a oamenilor care doar comenteaza si a celor care au facut si fac ceva macar bun pentru orasul asta !restul e can – can !…

de DEIDI la 19 April 2010 - 14:20

PASAREA MIHAI VITEAZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SI EU VREAU SA FIU MOVE STAR !
DAR NU SI PAOTI !NUI DE MINI !NU AM APTITUDINILI NECESARII! (HA,HA, HA :) )

de pentru BASELU la 19 April 2010 - 18:40

stim cine esti ca ti-am descoperit identitatea, nu te-am fi crezut in stare de asemenea afirmatii, dar uneori oamenii nu sunt ce par a fi :) )

de pentru Cel Portocaliu la 19 April 2010 - 19:41

Umbra degeaba Pamantului faci tu desteptule ca numai de aia ne merge asa de bine ca sunt idioti asa ca tine portocalii peste tot care vor doar sa traga foloase, vai de capul vostru.

de pentru Cel Portocaliu la 19 April 2010 - 19:44

si tu si Ciocotisan ala sunteti doua bovine incaltate in aceeasi papuci

de Basenel la 20 April 2010 - 04:51

Va deranjeaza ca altii mai pot avea si alte opinii iar la chestii de genul ca stim cine esti,eu nu pot decat sa ma bucur si sa va zic cu toata inima:a fost un fleac,v-am ciuruit!!!!!!!
Ps:lasati-o mai moale cu manipularile astea de 2 lei de pe pagina aceasta!cine are putina logica,isi da seama clar ca cineva il apara pe Paul;adica acel cineva nu e nimenea decat el insusi,o alta voce a lui,sau o alta mana!V-am pupat pe portofel!!!!

de Radu Ciocotisan la 20 April 2010 - 05:18

nu mai scrieti atatea despre mine ca oricum nu le stiti pe toate, cat despre siteurile porno pe care le ador, alcoolul si violenta din oasele mele va anunt ca v-am ciuruit si v-am pupat pe portofel.

de DEIDI la 20 April 2010 - 07:52

vai maica, tocmai am auzit ca s-au trimis aceste postari ale voastre celor pe care voi ai numiti : “Basenel si Bocanel” oare ce o sa zica ?ce parere o sa aiba de ce ciuruitori au in Carei,deabia astept sa vad ce parere au despre amenintatorii care semneaza :portocaliu,basenel,bocanel,greuceanu…etc…pentru ca astia de la Buletin au descoperit identitatea voastra.Ei, ei, ei, ,dar un lucru sa stiti voi dragilor ciuruitori :nu mor caii cand vor cainii !!asa maica, nui frumos,ca va faceti de ras !

de Cioco san la 20 April 2010 - 08:07

am invatat si karate, o sa le aplic cand ajung director si elevilor si profesorilor dar mai ales parintilor, poate-i trag o karata si primarului.

de Ramona la 20 April 2010 - 09:37

Fiti linistiti!Eu voi fi numita ca directoare “portocalie” la noul liceu “Simion Barnutiu”. Am mai fost la un liceu , de unde am fost debarcata pe usa din dos.Voi mai aduce cu mine un prieten….unii stiu cine este…

de M. D. din X A la 20 April 2010 - 09:42

Daca ajunge Ciocotisan R. director, facem revolutie, merem tati elevii la primar in birou si la inspectorul sef in birou. Eu o sa fiu seful actiunii.Nu-mi convine ca si-a batut joc de prietenul meu.

de Vasile la 20 April 2010 - 09:46

Comentarii…care consuma inutil energia…se vede ca afara ploua si oamenii stau in casa…

de MIRA la 20 April 2010 - 10:07

Foarte bine sa fie Ramona,este o femeie de treaba si o profa o.k.decat cel ,mic, pr. si cu bube in cap.Sau impacientat saolinii de geaba!Au postat tot felu de magarii, asa sunt SAOLINII,aiureza si viseaza….

de MIRA la 20 April 2010 - 10:08

…am uitat…imita animalele,in demonstratii, serios, asa e.

de Georgica la 20 April 2010 - 13:16

Oameni buni, Basenel si Bocanel este Alin Variu, domnilor! Un frustrat de prima mana, un obsedat sexual si terorist dovedit! Noroc ca l-a scapat unchiu-sau si banii lu` masa. Halal bolnav psihic s-a gasit sa ii ia apararea lui Ciocotisan, pe care, personal, nu-l cunosc. Nici pe Bombarman, asta! Dar la cate am auzit despre el, preda la Tiream, impreuna cu Ciocotisan. Va dati seama ce e la Tiream? Sodoma si Gomora sunt fix pix. Au incaput bietii prunci pe mana unui terorist si pedofil! Si astea doua erori genetice, carii sociale si fiinte de un penibil evident se ocupa de copiii aceia? Cineva sa sune la Politiei! Nu tu, Aline! Tu ai mai sunat si ai fost condamnat! Fraiere!

de ANUNT la 20 April 2010 - 16:43

NU VA SCOLARIZATI COPII IN TIREAM, E UN PEDOFIL DIRECTOR SI UN TERORIST PROFESOR DE ROMANA ( anunt care va apare maine pe toate gardurile)

de UrbanReality la 20 April 2010 - 18:16

Mi-e rusine ca m-am nascut careian. No comment . . . Mai bine evadez in Congo. Prea multe jigniri fara sens. Dar de ce ma mai mira aceasta atitudine? Mai bine ramanem indiferenti si mergem mai departe. Ura si invidia e prezenta pretutindeni, Daca va place sa va comportati asa, bravo voua ! Jos cu palaria !

de Cioco Tian Sanus Anus la 20 April 2010 - 18:27

eu nu stiu unde m-am nascut dar mie tare-mi place pe aici, unii ma cred extrem de inteligent de am ajuns sa cred si eu asta despre mine, frumos nu-s ca de-aia fug toate fetele de liceu departe de mine dar ma simt bine si cu piticele alea de gimnaziu din Tiream,bune-s si alea, plecati toti de aici sa raman numai eu.

de Ursu la 21 April 2010 - 18:24

mor,mor si iarasi mooor,nu mai vine primavara? mai ce de mai pasarele,care atitea stiu a svrie cind nimic nu au a spune-

de Ursu la 21 April 2010 - 18:30

va balacariti mai rau ca la usa cortului- nu luatzi painea din gura altor pasari – totzi e baietzi dhestheptzi puthe orasu pardon munitzipiu de atita desteptaciune- nu va ridicati nici macar la rangul de haita

de haita la 21 April 2010 - 18:43

ursuletii Martinei sunt rugati sa dispara in padure daca-i deranjeaza locatia

de Ursu la 21 April 2010 - 18:46

cine face asemenea invitatii – sa isi stearga casul de la gura si apoi sa ridice ochii din tarina

de haita la 21 April 2010 - 19:01

daca mai stai mult in zona o sa ramai fara coada (si tu)

de Georgica la 22 April 2010 - 10:23

Mai, mai. Vad ca Bombarman e ca Gigi Fecali. Odata se crede Basanel si Bocanel, alta data se crede Ursu. Va ca tot nu a scapat de problemele alea cu personalitatea multipla. Noroc ca cei de la SRI l-au dibuit cand a dat examen la ei si l-au picat cu brio. De aceea a dat alarmele cu bomba, de frustrat ce a fost! Si acum isi varsa frustrarile pe unde apuca. Si se mai tine si mare moralist! Hai pa si la revedere!

de Ursu la 22 April 2010 - 13:52

Georgica Ursu e unul-nu ma amesteca asa ca…
Haita eu am coada de coada nu crengutze ca …

de Ursu la 22 April 2010 - 19:43

N-am ziis yo ca e balacareala de ultima speta,mai bine ati uita de orgolii si atzi crea sinergii sanatoase in munizipiu indiferent de culoare- aici pe granita manifestari ca ale voastre, insumate de zile,au dus la pierderi greu masurabile pentru cetate-
De ce am zis ca nici haita nu va puteti numi ? ya ginditi un pic – puteti sau numai fecale produc circumvolutiunile voastre rigidizate in rautatzi formate ,preluate pe ureche sau congenitale?

de Ursu la 22 April 2010 - 19:50

Fiecare are in el un simbure de bine – dar avetzi rabdare sa-l decorticatzi?
Saritzi ein zwei si va scuipatzi – e semn de normalitate in ziua de Azi? Ca in Normal nu este.

de Ursu la 22 April 2010 - 19:54

Dar asta suntetzi si aici va terminatzi -generetzii zise Pro shi Copy Paste- mor moor – nu mai vine Primavara, nu mai innebunesc salcimii – …

de Corina la 22 April 2010 - 19:59

sa vina cineva si sa stearga mizeriile acestea de exprimari ca-mi vine sa vomez, acestor cetateni le lipseste cel mai elementar bun simt.

de ciolanistu' la 23 April 2010 - 07:26

…pe cei aflati in fonctie nu-i balacariti un pic?
s-au inscris in pnl,psd au fo’numiti apo au dat “examen”! ha ha ha…

de Sergiu L. la 23 April 2010 - 07:47

Domnul Ciocotisan, chiar nu va e rusine sa va expuneti in acest mod limbajul vulgar?

de ciolanistu' la 23 April 2010 - 08:35

ha ha ha ha…

de ciolanistu' la 23 April 2010 - 08:40

hi hi hi hi…

de VANZATOR la 23 April 2010 - 10:56

VAND : focnctii importante ciolanistilor.Cei interesati isi pot depune CV-ul
pe adresa :saolincumfu@youtoube.eu
Rog seriozitate,cei cu experienta in arta vulgarismului nu au prioritate !

de Cosmin Peneghi la 23 April 2010 - 14:41

Cumpar ficat:sa fie bun,al meu l-am baut!Buna,sunt Paul si am 30 de ani si am mare nevoie de ajutorul tau,adica de ficatul tau!pe al meu l-am lasat in crasme,deoarece recunosc,beau ca un porc si ii rup mana mamei mele cand sunt manga!Va rog sa ma ajutati si sa cititi cu seriozitate anuntul meu pana nu il cenzureaza,am mari probleme si dificultati in a respira,pentru mine fiecare clipa si gest al tau conteaza!wwww.donezorgane-am-ciroza.ro,acolo ai sa vezi in ce stadiu a ajuns ficatul meu,te implor ajuta-ma,ajuta-ma sa scriu si sa traiesc pentru cei galbeni ca pana acum!!!!!!

de gabi la 23 April 2010 - 15:24

@ Angajator
In loc sa te bucuri ca buletin de Carei e cam singura sursa de informare online strict legata de Carei…tu o dai in poezii de clasa a 2-a…pe care cred ca acum o termini, desi pun pariu nu ai 9 ani. Eu cred ca buletin de Carei este o sursa de stiri reusita, iar tu esti doar un careian frustrat si negativist tipic, caruia nu ii convine ca unul care bea mai si scrie stiri interesante. du-te frate la manastire. “iar mai stai”…pai bag sama ca ai vrea sa faca jogging, sau sa dea cu toporul in timp ce scrie articole…ba sa mai si croseteze si sa jongleze cu 4 mingi deodata.
Bravo buletin de Carei…tineti-o tot asa si nu ii luati in seama pe toti “angajatorii”.

de LUCA la 23 April 2010 - 19:10

mai nu terminati odata,nerusinatilor,va vede D-zeu, ce spurcati sunteti, lasati omul asta care scrie in pace,nici la picioarele lui nu puteti sta,voi nu sunteti in stare de nimic toti cei care ati postat impotriva lui Paulnumai de barfe,rautati si invidie Atentie : e mai fumos, destept,integigent si mai mare domn decat voi .
Pentru GABI : ANGAJATORII AI OFERA UN LOC DE MUNCA IN JUNGLA,CELUI CARE SE LEAGA DE PAUL,ASTA INELEG EU.

de Comory la 24 April 2010 - 06:01

@LUCA
“toti cei care ati postat impotriva lui Paul” a postat unul singur, nu sunt mai multi, Radu Ciocotisan, pricepeti odata ca este un adept al “polizorului”

de LUCA la 24 April 2010 - 15:09

COmory
eu nu am postat impotriva lui Paul dimpotriva ,citeste-mi bine opinia,
iar tu ai scris “toti cei care ati postat….,eu nu fac parte din gasca polizoru…ca sa te citez si nici a lui Paul,eu sunt o persoana obiectiva,vad lucrurile real,nu-mi plac personajele care minimalizeaza pe toata lumea si de dragu puterii ai murdaresc pe altii.Dar de fapt de ce sa ne ocupam noi de personaje care merita atentia noastra ?

de LUCA la 24 April 2010 - 15:11

Rectificare : personaje care nu merita atentia noastra !!!!!!!!!!

de Comory la 24 April 2010 - 18:57

Luca
sunt perfect de acord cu ce ai scris tu, eu doar iti spuneam ca nu exista mai multi ciudati pe aici, este doar unul, CIOCOTISAN RADU.

de PRODUCATOR AGRICOL la 25 April 2010 - 17:59

ppppppppfffffffffff,cu ce va ocupati fratilor? cu ce scrie presa?bine face!!!
asta e meseria lor,voi astia cu comenturile oare ce meserii aveti?cea de comentatori?dar nici la asta vad ca nu va pricepeti macar! mare- i gradina Domnului !!!!!!!! si multi scamatori si polizori intra in ea.

de Cetatean la 27 April 2010 - 06:27

Ca o concluzie la toate cele spuse mai sus,eu din cate deduc,pe aceasta pagina s-a dus o puternica lupta a orgoliilor,care mai de care s-a crezut mai destept venind cu replici care au sfidat bunul simt.Ca o concluzie,imi permit sa spun ca si dl Sarvadi Paul ar trebui sa accepte ca nu e perfect si sunt atat de subiective cateodata articolele sale,cu atac direct la persoane,mai direct fiind zis,el nu agreeaza anumite persoane si sunt permanente subiecte pentru articolele sale,faptele sau trecutul acestora;ma refer mai precis la cei mentionati pe aceasta pagina,Radu Ciocotisan,profesor de matematica(om la locul lui,e parerea mea personala,cu mult bun simt,manierat si stilat,cu o vasta cultura generala),Variu Alin,care a comis o infratiune,a fost pedepsit prin lege,iar cei care scriu despre el atat de urat,nu ii dau sansa de a se reabilita,drept pe care eu zic ca il are orice om de rand,atac la doamna Cacu,care e o doamna distinsa,eu nu pot spune nimic de rau despre doamna profesoara,personal as dori sa aiba toti dascalii o cariera atat de stralucita ca dansei,iar despre Paul,stiu ca este un om bun,dincolo de incapatanarile sale sau de stilul ciudat de viata pe care il duce,dar care nu e subiect de discutie sau nu ar trebui sa fie,pentru altii…
Concluzie:fratilor,lasati prostiile,vedeti-va fiecare de ograda voastra si lasati atacurile sub centura prin cuvinte vulgare ca nu urcati cu nimic in ochii oamenilor de rand!eu sunt un om de rand,cunosc detalii aproape despre fiecare persoana mentionata in atacurile voastre!pe loc repaus…nu are sens si sunteti penibili!

de Cetatean la 27 April 2010 - 06:41

Dar Doamne,toti cei de amintiti aici au pacatuit si trebuie sa ii pedepsim,sa aruncam cu pietre in ei,caci asa merita!!!!Cum sa ii iertam?-Acela sa arunce primul cu pietre dintre voi,care se crede si este fara de pacat!!!!
Va doresc o zi senina!

de lLORA la 29 April 2010 - 06:20

bebe,,,,,,despre tine ? nimic ????

de bebe la 29 April 2010 - 09:06

De unde scoti tu tampeniile astea cu porno nu stiu dar mie imi preda si e cel mai bun profesor din Carei parerea mea. Iar daca e asa cum zici despre dansul cu porno bv lui ca pe langa pix mai are si altceva care cred ca tu nu ai si de aceea esti invidios.

de Compy la 29 April 2010 - 13:25

daca iti preda inseamna ca esti un elev de la AGRO unde sunt numai eminente, doar nu o sa discute cu voi domeniul in care exceleaza ca poate il depasiti

de lLORA la 30 April 2010 - 11:13

terminati odata carcotasilor,gasiti alte subiecte de barfa…ma enervati deja,pe bune

de Gabi la 7 June 2010 - 19:52

Sper ca d-l Portocoliu ,,iubitul” d-lui Basescu e bugetar la stat!Azi suntem pe 07.06.2010.si sper ca a aflat ca va primi cu 25% salar mai putin.Sper ca e bugetar,pensionar,orice,dar sa i se ia,sa-l vad cu mana intinsa poate d-nii de la PDL o sa-i sara in AJUTOR!Asteapta mult si bine d-le!…In ce-l priveste pe d-l Ciocotisan,stiu doar ca exista persoane mult mai capabile in acest oras si mai calificate decat dumnealui!Dar cum numai politica si incompetenta conteaza,ce sa mai zic?Iar de Paul S.va luati tot timpul pentru ca nu aveti ce face,pentru voi ar fi bine si lipsa acestui ziar,singurul care ne reprezinta in oras?Sau de fapt pentru voi mai sunt si altele…Pentru mine,nu!Va pup si lasati rautatea!Nu va sta bine!

Lasati un comentariu