Cititorii www.buletindecarei.ro sunt de acord cu finanţarea Victoriei Carei

• publicat la: 8 aprilie 2010
Cititorii www.buletindecarei.ro sunt de acord cu finanţarea Victoriei Carei

În urma sondajului de opinie, lansat săptămâna trecută, a reieşit că cititorii www.buletindecarei.ro sunt de acord ca Administraţia Locală să finanţeze activitatea echipei de fotbal Victoria Carei.

48% dintre respondenţi au răspuns cu „DA” la întrebarea „Sunteţi de acord cu sumele oferite de către Administraţia Locală echipei de fotbal Victoria Carei?”.

În acelaşi timp, însă, 41% dintre cei, care au răspuns, şi-au manifestat dezacordul faţă de banii pe care îi primeşte clubul de fotbal.

11% dintre cititori au răspuns „NU ŞTIU”.

În această săptămână www.buletindecarei.ro doreşte să afle părerea voastră despre preconizata închidere a caseriilor E-ON Gaz.

comentarii

de gyuri la 13 aprilie 2010 - 07:54

SANT DE ACORD DAR ECHIPA ASTA NU ARE TREABA CU PERFORMANTA AR TREBUI SA SE ADUCA CATIVA JUC NOI CU ASTIA PACAT SA SE CHELTUIE BANI.

de xyz la 20 aprilie 2010 - 20:38

cum sa fii de acord cu repartizarea a 100 000 ron ptr fotbal!!! numai fotbal exista in carei???? alte sporturi nu exista??? de ex,este un sport, care,are o echipa vicecampioana nationala,cu sportivi cooptati in loturile de perspectiva!! Dar nu intereseaza pe nimeni! cand va ajunge echipa de fotbal sa joace o finala de campionat national????????

de toni schumacher la 20 aprilie 2010 - 21:06

eu sunt de accord cu finantarea fiecarui sport,dar la un meci de judeti merg 300 spectatori,iar la un meci de ping pong….10!asta_i diferenta!!!!

de xyz la 20 aprilie 2010 - 21:18

si unde e valoarea sportivului! la judet sau la europene??? va laudati cu un rezultat cu Caminul!!!!eu doresc,ca si fotbalul sa ajunga unde e atletismul,artele martiale si
boxul din carei! nu e vorba de tenis de masa!! ala se descurca si fara ajutorul CL !!

de suporteru la 22 aprilie 2010 - 10:15

nu scrieti minciuni ca nu sat de acord ca aceasta ech cu dascal haghen ghini pytyu sa fie finantata din bani locali si ei sa mearga intoate CRASMELE din CAREI inainte de fiecare meci si sa vina o ech ca FOIENI si sa-i bata aceasta gasca trebuie desfiintata si sa se investeasca in copii mai mici da nu cu antrenori ca pinter tabi sa vazut ca nu au treaba unu retrogradeaza ech. din C dupa ce alti se chinuie sa o promoveze si se lauda ca el a crescut acesti copii altu antreneaza ca -i place lui fotbalu are carnet de nu stiu ce categorie da nu e in stare sa antreneze o ech.

de adi la 27 aprilie 2010 - 04:26

cine a decis ca e de acord numai cei care sant la ech. au votat pe site….sa fim SERIOSI CU Aceasta echipa de …BETIVI

de careian la 19 martie 2014 - 21:25

SANT DE ACORD DAR …??????????? SA NU FACA PARTE IN COND. ECH. pinterrrr KAKAIZER TABI CARE SANT NUMAI PNTR. BANIIIIIIIIIIIIIIIIII SA FIE ADUS UN ANTRENOR DIN SATU-MARE CARE STIE FOTBAL NU TOTI CARE SANT PROF DE SPORT SANT SI ANTRENORII LA FOTBALLLLLLLLLLLL….

de IO la 19 martie 2014 - 21:28

ASTIA NU MAI FAC PARTE DIN ECH…BETIVI ENUMERATI CU ASTYA SE LAUDA MARELE ..PINTER CA VA FACE FOTBALISTI DIN EIII…UNDE JOACA ..???? ASA ZISI FOTBALISTI PRIN JUDET SI LA UNGURIII…DK JOACA SI ACOLO..?

de VASI la 19 martie 2014 - 21:30

MAI NOU LA FOTBALU DIN CARE E MARE CONDUCATOR ..KEKE …FOST HANDBALIST …DESPRE CE VB..?

de mario la 19 martie 2014 - 21:32

pinter si kaizer au ingropat fotbalu …fara acordu luikaizer nu misca nimeni la ech…CAND VOR FII BANII IAR PINTER VA FI MARE ANTRENORRRRRRRRR

de alt careian la 20 martie 2014 - 14:42

,,Careian” draga tu ai incaruntit degeaba,nu trebuie adus antrenor sau antrenori din Satu Mare,poti sa te autopropui tu si asa esti atotstiutor sau ,,autostivuitor” ca Borcea…
Valoarea ta umana e clara daca tu esti in stare sa blamezi pe toata lumea…probabil o blamezi si pe mama ta ca nu te-a facut mai destept ca sa nu te racaie ura si invidia,ai grija totusi si ia aminte:,,cainele” moare de drum lung si prostul de grija altuia…

Lasati un comentariu