Cititorii www.buletindecarei.ro l-au ales pe Pinter Sandor

• publicat la: 6 iulie 2010
Cititorii www.buletindecarei.ro l-au ales pe Pinter Sandor

Timp de o săptămână, din 28 iunie până azi, cititorii www.buletindecarei.ro au avut ocazia să se pronunţe pe cine ar dori ca viitor antrenor al Victoriei Carei. Au votat 109 şi l-au ales pe Pinter Sandor.

Tehnicianul căştigător a strâns 42% dintre sufragii, echivalentul a 46 de voturi. Avansul său este de zece voturi faţă de următorul clasat, Nintaş Răzvan, care a primit 36 de voturi, adică 33% dintre acestea. Pe locul trei s-a clasat Maier Marius, cu 12 voturi, adică 11%. Următorii, în preferinţele cititorilor au fost Teger Istvan, cu 8 voturi (7%), alţi tehnicieni nenominalizaţi, cu 4 voturi (4%) şi Condor Istvan, care a strâns 3 voturi, adică 3%.

Vă reamintim că Tabi Zsolt a demisionat din funcţia de antrenor, astfel încât postul de tehnician al echipei fanion a rămas vacant.

Paul S.

comentarii

de sergiu la 7 iulie 2010 - 06:07

C-ea mai buna varianta ar fi Pinter,cu Nintas adjunct,bafta lor dar grabitiva fratilor ca incepe campionatul!!!Ar fi Pacat ca Careiul sa nu aiba o echipa competitiva,chiar si cu tinerii eu cred ca Pinter va face o fata frumoasa!!

de zoro la 7 iulie 2010 - 07:58

cum am citit comentarile mai multi jucator a votat pe sanyi bacsi daca chear vreti pe dansu ajutati si voi ca numai atuncea se poate face ceva dar nu se stie inca cine va fi cit am citit din ziarul de azi

de zoro la 7 iulie 2010 - 08:56

cinet cont de sondaj domni din primarie ca si dumneavoastra at fost ales de tot aceas oamen care a dat votu la sondaj primi afost pinter cu nintas

de edu la 7 iulie 2010 - 09:30

macar cu pinter va fi disciplina, si de asta sunt ferm convins. Chiar ar fi o idee buna cu el ca antrenor, nu ca restu nu au fost, dar din pacate nu au impus disciplina necesara in aceasta echipa. Forta Viki

de kovacs antal (puha) la 7 iulie 2010 - 10:47

EDU,HAI INCEARCA TU SA FACI DISCIPLINA FARA SA-I TAI DIN SALARII(PT CA NU AU FOST SALARII DIN CE TAIA),PT CA POTI SA BATI PE CINEVA,DAR BUZUNARUL DOARE CEL MAI MULT……

de zoro la 7 iulie 2010 - 11:23

puha de ce est contra pinter cum am citit el te ajutat si est char rude cu el cum am citit

de zoro la 7 iulie 2010 - 12:12

pentru domnu papp nu observat ca puha un reclam negativ pentru dumneavastra de cind a scris puha numele la comentariu de atuncea sa legat uni in dv asa a patit si roszel si bikfalvi citit comentarile si aflat ca am dreptate daca mai tinet langa dv o sa vedet la alegerea viitore ca no sa avet votur pentu prostiile puha ca nare ce face tote ziua si baga nasul peste tot

de daniel la 7 iulie 2010 - 12:31

hai ma cu pinter a vostu pe asta nu-l intereseaza numai banii ..stiti cat salar a avut dupa ce a preluat ech. de la FABIAN…i5000000 plus bani de contract …in euro vi se pare corect sa i-a un antrenor atatia bani atunci la o ech. pe care a bagato in JUDET..?????

de Anonim la 7 iulie 2010 - 12:41

sa fie antrenor herman imi… e mai bun decat toti. Luati in calcul !!!!!!

de zoro la 7 iulie 2010 - 13:22

atuncea cit avut anitas

de petre la 7 iulie 2010 - 16:48

ptr. puha
Sa stii ca ieri nu m-am speriat , de amenintarile voastre. Dar vad ca si tie poate sa-ti trimita o citatie „zoro” pentru cuvintele vulgare pe care le folosesti. Eu am spus un singur cuvant jignitor adica ” mincinos” , dar vad ca tu esti deja insuportabil cu vorbele tale.Deci ne putem da seama ce om iesti, destul daca scrii doua cuvinte.
Oare si pe stadion asa vorbesti??
Parintii stiu pe ce mana si-au lasat copiii???

de zoro la 7 iulie 2010 - 17:03

puha tu zici cum scriu citeste ce ai scris tu

de kovacs antal(puha) la 7 iulie 2010 - 17:11

auzi,petre,ce cuvinte vulgare am folosit?,unde foloseam cuvinte vulgare am pus puncte! nu-i asa?!,nu vreau eu sa speriu pe nimeni,nu sunt eu baiat frumos,dar nici asa de urat sa se sperie de mine lumea!))),iar pt zoro,okos enged szamar szenved))))),puteti sa-l tucati voi pe papp si pe fiecare unde gandesc eu…….,cu asta am si terminat cu voi,raspund numai pt cei care dau identitatea corecta!

de mine:) la 7 iulie 2010 - 20:22

degeaba votati voi ca nici dracu nu va baga in seama puha hagyad beken nu te cobora la nivelul lor;)

de mine:) la 7 iulie 2010 - 20:23

domnu pinter atatai de bun antrenor ca de 2 ori o ajutat victoria sa ajunga in judet:))din C:))

de Hahaaa la 8 iulie 2010 - 05:25

@ mine: sunt de acord cu tine, si nu stiu, lumea cand vorbeste de dl Pinter si de disciplina oare mai tin minte cum injura pe copii de mame???

de zsolt la 8 iulie 2010 - 07:31

Esetleg egyszer ejtete ki a csapatot , Anitas ideje alat mikor mi is fiatalok meg voltunk dolgozva.

de kovacs antal (puha) la 8 iulie 2010 - 07:54

daca cineva vrea de la mine ceva,cautati-ma personal. b-dul 25 octombrie nr.83,va stau la dispozitie! iar pe fostul meu”coleg” „fost fotbalist” il astept azi la ora 17 pe union sport! la revadere si o zi buna tuturor!

de =))) la 8 iulie 2010 - 08:31

Puha sper ca o sa mai scrii totusi de rezultatele copiilor si alte lucruri ce se mai intampla la club. Numai bine !

de edu la 8 iulie 2010 - 11:28

domnul Puha Kovacs Antal, stiu ca e greu cu baietii astia si cu salariile. Asa cum zicea cineva ca daca salarile nu sunt atractive, nici jucatorii nu dau „randamentul” necesar. Stiu ca nu pot sa ofer eu disciplina si bani, ca nu sunt in stare, dar eu doresc doar sa va reamintesc, ca tot atunci cand domnul Pinter a fost antrenor a fost o disciplina mai mare fata de ce a fost acum. A avut un stil dur, jignitor si josnic, dar echipa a avut rezultate. Jucatorilor le era frica sa iasa dupa ora 22:00 sa nu cumva sa ii vada. Putin cam comunista treaba, dar cu efect tare. Atat am vrut sa imi exprim parerea cu vedere la disciplina. Succes cu echipa

de edu la 8 iulie 2010 - 11:31

in completare mai vreau sa spun, ca la aceasta echipa se pare ca numai daca dai cu paru se va face munca…parerea mea

de pac pac la 9 iulie 2010 - 11:03

sa va antreneze pinter pe voi cei din primarie ..buletin de carei si pe radio transilvania

de vector la 10 iulie 2010 - 16:07

N-am inteles legatura dintre Primarie,Buletin de CAREI si Radio Transilvania.

pac pac,daca ai facut armata,treci de la”foc automat”la”foc cu foc”,sa te inteleaga lumea.

de tzutzy la 12 iulie 2010 - 00:47

hai sa fim sinceri…dak pe cineva ii interesa
fotbalu’ careian…sh toate prostiille ce zic oameni…
era echipa sa mearga la turneu ala..
da ce le pasa lor
sh mai zic de fotball….sh alea…:-J
anu’ asta vreau sa vad pe ce loc o sa fie…
victoria…;;)
da o sa mai joace careva…:-„

de pac pac la 13 iulie 2010 - 21:22

bai tzutzy tu in loc sa scri com. mai bine ai invata sa joci fotbal ai niste figury in tine pana vei da de omu potrivit sa ti le scoata din cap cezi sa nu iti rupi gatu pana atunci cand dai pasele alea cu figuri tu si dascal mari fotbalisti va credeti se vede unde juc . si cu cine????

de pac pac la 13 iulie 2010 - 21:25

vector..vezi dk. nu va interesati de fotbalu din oras nu stii ce se intampla da com . si voi la intamplare mai citeste presa si asculta duminica cine da interv. la radio tr. si te vei lamuri cu vechiul CLAN care a distrus fotbalu din oras.

de suporteru la 13 iulie 2010 - 21:28

da pe tine tzutzy te intereseaza fotbalu sau sa te dai mare vedeta prin oras pe la strand ai un mers si o privire de mare smecher sau steker..???? o sa te vad unde vei juca din vara ?????tu si gasca din care faci parte???

de pro Nintas' la 16 iulie 2010 - 14:27

ma intreb daca voi chiar va pricepeti si va intereseaza de fotbal sau doar vreti sa va palmuiti intre voi pe un site. Se poate o dezbatere corecta pe cine vrem sa fie antrenor la Victoria. Hai fratilor ca eu nu-s convins de Pinter. Parca tot mai proaspat ar fi Nintas. Nu vreau sa-l supar dar am vazut ce poate. Eu personal vreau ceva proaspat. Si nu uitati. D.p.d.v.economic sunt probleme destul de mari la club. Hai Razvan !!!

de cristi la 16 iulie 2010 - 16:05

si eu is pro nintas,dar si pinter ii o solutie foarte buna pt dezastrul ce ii la echipa…

de boixosnois la 16 iulie 2010 - 17:40

sper ca Nintas sa continuie cu echipa de copii, aia macar au viitor. Ce sa faca cu cocalarii aia de la echipa mare..n-are rost

de podoaba mircea la 16 iulie 2010 - 18:50

Nintas face cea mai mare prostie daca merge la echipa mare.El trebuie sa termine ceea ce a inceput cu acesti copilasi.Antrenoratul se incepe de jos(de la grupele de copii si juniori)!De acest lucru tb sa fie constienti si actionarii,si sa nu il streseze cu echipa mare!Acesti copii vor fi viitorul! Bafta d-le prof.Nintas!!!

de suporteru la 16 iulie 2010 - 21:30

mircea stai linistit ca numai un singur om poate antrena la carei ala pe care il stii si tu ca ala face tot numai pentru bani da copiii astia habar nu au ce scriu si com . numai prostiiiiii

de zoro la 17 iulie 2010 - 07:45

tot zicet de pinter ca antrenor am intilnit cu el si o zis ca nu vrea safie antrenor si aparut si la fris ujsag

de zoro la 17 iulie 2010 - 07:48

suporteru poti dormi linistit

de cristi la 17 iulie 2010 - 07:51

pacat ca nu a fost pus pinter ca antrenor,dar pinter nu a vrut acest lucru,alti bat joc de echipasi el sa o stranga la loc?

de podoaba mircea la 17 iulie 2010 - 09:50

Sa nu uitam ca fiecare om poate fi inlocuit!Poate ca Zorro are dreptate in legatura cu Pinter Sandor. Sincer,daca as fi in situatia lui,nici eu nu as accepta sa mai fiu antrenor la Victoria,avand in vedere faptul ca a fost indepartat de la echipa.Iar,orice munca prestata necesita o retribuire,indiferent ca esti antrenor sau administrator!Dar toate astea depind de actionari si de sponsori,care sunt direct implicati in bunul mers al echipei! Noroc ca la C.S.TAPO nu sunt asemenea probleme.

de se stie la 17 iulie 2010 - 14:14

mie unu singur mi-e rusine de echipa victoria care nu are nici antrenor nici jucatori pai uitativa a remizat cu sanislau la ei acasa daca va aduceti minte acolo este jucatori din carei care joaca cu mult mai bine decat astea precum diu si titi doi jucatori buni ce joc a facut contra victoria la ei acasa

de se stie la 17 iulie 2010 - 14:17

victoria nu a avut fundas stanga tot campionatul acolo e acest jucator titi pe post de fundas stanga de ce nu la adus la victoria

de pro Nintas' la 17 iulie 2010 - 18:48

Mircea s-ar putea sa ai dreptate… Poate Razvan ar mai trebui sa astepte… Dau mult pe parerea ta… Merci in numele Careiului pt activitatea ta… FELICITARI !!!

de podoaba mircea la 18 iulie 2010 - 11:59

Mersi ptr recunoasterea activitatii mele,dar din experienta mea de antrenorat,tb sa fim constienti ca,un antrenor nu se formeaza peste noapte!Numai prin munca poti acumula o experienta necesara ptr o cariera de antrenor.Respect pe fiecare jucator care si-a inceput careiera de fotbalist la Victoria si a ajuns sa joace la un nivel mai inalt,dar si ei tb sa inteleaga ca antrnoratul este cu totul o alta meserie!Sunt ferm convins ca si actionarii Victoriei doresc binele echipei(asa cum am mai spus),dar nu au acelasi”ORIZONT”! Valoarea lui Razvan(sau a oricarui alt antrenor de la copii,care se afla la inceput de drum),va creste impreuna cu valoarea copiilor! Astfel vei fi recunoscut ca si antrenor!!! (vorebesc din proprie experienta)!Scuze daca v-am plictisit!!!

de ham ham la 19 iulie 2010 - 10:42

Mircea te rog sa te pregatesti pentru diseara ca ai VIATA grea la tenis cu picioru azi rev. mESERIASU…..lasai pa copii astia sa-si aleaga pe cine vor ei de antrenor ca e tot una.

de tzutzy la 20 iulie 2010 - 07:44

auzi suporteru tu cred k vrei s’o futit pe mata
hai si joaca uh la vicky….
o sa vedem pe ce loc o sa fie acuma victoria..
sh acuma sa comentati….
morti tai de fraier….
k numa sa com. stii..
zimi fatza in fatza ….sau poate no sa vb cu tine
fiindca am aere de vedeta…
incearca…:D

de dinu la 20 iulie 2010 - 12:25

cica BAGOSI antrenor….pai nu a fost in stare la URZICENI sa faca ceva da la carei cu atatea vedete….

de fost suporter la 30 iulie 2010 - 13:11

stiti care e problema cea mai mare??? ca vorbin despre echipa mare!!OAMENI BUNI!!!echipa mare nu exista in carei!! sa punem accentul pe copii , lasati-l pe pinter ce nu mai are viitor! viitorul e copii!! si acesti copii sunt foarte foarte bine antrenati de Nintas , Botan , Puha si GIndele!!!!

azi am primit vestea ca acesti oameni , cu papp zsolt ca presedinte o sa se ocupe de copii!!ma bucur ffff mult!!in sfarsit avem oameni seriosi in fotbalul din carei!sa vedeti la ce turnee o sa mearga copii, nu la tasnad si la foieni, ca de la astia nu ai ce invata!!

Bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de fost suporter la 9 august 2010 - 20:10

vad ca dupa ce s-au linistit apele (ma refer la soarta copiilor), nu mai comenteaza nimeni!!!de ce????????? ce e cu voi?poate ca unii ati fost pusi aici sa scrieti ce vrea sa auda altii!!

cum zice maghiaru : ” akinek nem inge, ne vegye magara” !!

sunt multe smecherii in orasul asta , nu numai in fotbal!asta e, ce sa facem?n-avem ce sa facem!! sau?!??
dupa cum se vede, daca ne unim pt un lucru important (important pt majoritate, pt cei care gandesc logic si cu bun simti) SE POATE!!

de pucer la 13 august 2010 - 08:26

CSS CAREI – DINAMO BUCURESTI U 11 2-1!!!!!!!!!!

de kovacs antal (puha) la 13 august 2010 - 08:48

la grupa 99 dinamo bucuresti-css(kinder) carei 1-2!!!!!

Lasati un comentariu