Traficul aerian va fi suspendat pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

• publicat la: 29 aprilie 2010
Traficul aerian va fi suspendat pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

Având în vedere lucrările de reparaţii şi mentenanţă ce vor fi executate la pista de decolare-aterizare, traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, va fi suspendat în perioada 6 mai 2010, ora 08:00 – 10 mai 2010, ora 08:00. Începând cu data de 10 mai 2010, ora 08:00, traficul va fi reluat conform orarului obişnuit.

Pasagerii sunt rugaţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor şi la aeroporturile de plecare/sosire pentru această perioadă. Operatorii aerieni îşi rezervă dreptul de a anula sau de a aduce alte modificări în programul curselor aeriene.

„Lucrările programate a se efectua se referă în principal la înlocuirea a 140 de dale de beton dar şi la alte operaţiuni de mentenanţă şi reparaţii, prin intermediul acestora urmărindu-se creşterea condiţiilor de siguranţă atât pentru zbor cât şi pentru pasageri. De altfel, toate aceste lucrări se încadrează în demersul nostru, mai vast, de modernizare şi extindere a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, de creştere a calităţii serviciilor oferite de şi de asigurare a unui cadru de maximă siguranţă”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Radu Bica.

sursa  napocanews.ro

Lasati un comentariu