Lucruri pe care poate nu le ştiai despre sărut

• publicat la: 26 iunie 2010
Lucruri pe care poate nu le ştiai despre sărut

Când suntem cuprinşi de pasiune, un sărut ne incătuşează intr-un schimb de arome, gusturi, secreţii şi emoţii. Sărutam fie lasciv, fie gingaş, timid, exuberant sau cu poftă.

Sărutăm indiferent de momentul zilei, oferim săruturi de afecţiune, de despărţire sau cu aer hollywoodian.

Blondele sunt mai amuzante dar brunetele sărută mai bine

Si pentru că in poveşti sărutarile pot readuce la viaţă prinşesele, iată câteva lucruri reale pe care poate incă nu le-ai aflat:

1. In buze se găsesc de 100 de ori mai multe terminaţii nervoase decat in vârful degetelor. Acestea stimulează dorinţa. Poate de aceea sărutul in timpul preludiului şi al sexului este extrem de excitant.

2. 40% dintre bărbaşi sunt de părere că, doar cu ajutorul unui sărut lung şi provocator sunt gata pentru sex.

3. Dacă partenerul tău te sărută pe obraz la despărţire poate fi un semn de alarmă: se poate afla in dubii in ceea ce priveşte relatia voastră.

4. Sporiţi intimitatea sărutului apropiindu-vă şoldurile, iar gradul de dorinţă va creşte.

5. Cea mai bună metodă de a săruta urechea unui bărbat? Joacă-te cu lobul urechii lui şi atinge-o cu vârful limbii (apoi oferă-i un bonus şoptindu-i ceva indrăzneţ).

6. Bărbatii sunt de două ori mai deschişi să aibă relatii sexuale cu o femeie care sărută prost, decât sunt femeile in privinţa unui bărbat care sărută prost.

7. Săruturile pasionale sporesc presiunea sangvină şi accelerează bătăile inimii, excitant, ajutându-te să ajungi mai repede la orgasm.

8. In urmă cu doi ani, sondajele efectuate au arătat că 44% tinere cu vârste cuprinse intre 18 şi 24 de ani au admis că s-au sărutat cu o altă fată. Un procent de 43% de fete cu vârste intre 25 şi 34 de ani recunosc acelaşi lucru.

9. In Evul Mediu, oamenii semnau contracte legale marcând cu X documentul şi apoi sărutându-l ca simbol al angajamentului şi al onoarei. Astfel, mai târziu, XX a devenit o prescurtare pentru a transmite ideea de sărut.

Ziare.com

Lasati un comentariu