Ce ajutoare a mai tăiat guvernul Boc

• publicat la: 8 iulie 2010
Ce ajutoare a mai tăiat guvernul Boc

Goana după economii la bugetul de stat a făcut ca Guvernul să taie şi unele ajutoare. Trusoul pentru nou-născuţi şi ajutorul pentru tinerii căsătoriţi nu se mai acordă. La fel a decis Guvernul Boc şi în cazul subvenţiilor pentru încălzire, care au fost eliminate.

Măsurile de austeritate au dus şi la eliminarea unor ajutoare. Trusoul pentru nou-născuţi, în valoare de 150 de lei, şi ajutorul pentru tinerii căsătoriţi, care valora 200 de euro, nu se mai acordă.

Nici subvenţiile pentru încălzire nu se vor mai acorda, astfel că va creşte costul întreţinerii. De asemenea, pensionarii nu vor mai avea bilete de odihnă.

Indemnizaţia de creştere a copilului a fost dimunuată cu 15%, iar ajutorul de şomaj minim scade de la 450 lei la 382 lei.

Ieri, Guvernul a decis reducerea secretarilor de stat şi a subprefecţilor, dar şi tăierea a 1.621 de posturi de la Sănătate

ziare.ro

comentarii

de Cristian la 11 noiembrie 2012 - 23:01

Dumnezeu e bun, si el de sus, vede tot ce se intampla, iara in ziua de apoi o vor plati mai scumb decat is pot imagina BOC si BASE, dar multumita voua USL am scapat de unul, acuma vom scapa si de al doile si de toti restu, astia nesimtiti de ne fura si ne injosesc asa poporul si tara, in ce tara mai vedeti oameni buni, un presedinte beat, peste tot unde merge are spritu la el, eu cred ca sprit are in loc de sange…. FORTA USL, Poporul va sustine!!!!!!!!!!! DATI JOS PE NESIMTITI SI CONDUCETINE, SA FIM O ROMANIE CUM NU SA MAI VAZUT

Lasati un comentariu