Videanu: M-aş descurca cu un salariu de 15 milioane. Cu nevastă şomeră şi copil la facultate.Cum comentaţi ?

• publicat la: 18 august 2010
Videanu: M-aş descurca cu un salariu de 15 milioane. Cu nevastă şomeră şi copil la facultate.Cum comentaţi ?

Ministrul Economiei este convins că o familie poate trăi cu 1.500 de lei pe lună dacă soţul este descurcăreţ şi reuşeşte să mai facă bani şi din altceva decât din salariu.


O familie de români poate să se descurce destul de bine chiar dacă un singur membru al ei lucrează şi are un salariu de 1.500 de lei, spune ministrul Economiei, Adriean Videanu într-un interviu pentru publicaţia on-line renne.ro. Mai mult familia poate duce un trai decent chiar dacă soţia este şomeră iar copilul este la facultate. Cu o condiţie: să ştie cum să-şi drămuiască la maxim banii şi să caute permanent alte surse de venituri.

“Fiecare îşi gestionează banii în funcţie de priorităţile pe care şi le face. Ştiţi cum e vorba românească nu te întinde mai mult decât ai plapuma. În primul rând m-aş gândi să mai am un nou job, să pot avea venituri suplimentare…Nu e o ruşine nici să munceşti pământul”, crede Videanu. 

money.ro

comentarii

de toth zoltan la 18 august 2010 - 23:25

pentru dansul nu e o rusine sa munceasca pamantul, dar cred ca nu e o rusine nici sa fure ca un nesimtit. Daca el crede ca poate trai cu un salar de 1500 lei pe luna, si cu sotia somera, si cu copil la facultate, eu in fata lui imi dau jos palaria. Din punctul meu de vedere e ceva mult prea greu sa iti intretii copilul la facultate, deoarece se cheltuie numai pt el foarte mult, apoi intretinere si restul unde mai lasam. Daca tacea, filosof ramanea

de Attila la 19 august 2010 - 11:26

s-o faca pentru un an de zile si apoi sa vorbeasca

de Attila la 19 august 2010 - 11:28

cum sa taca? doar e la fel de nesimtit ca toata gasca de la guvern! doar trebuie sa-si dea importanta, ca daca nu e si fudul, nu e suficient

de KASSAI LORANT la 19 august 2010 - 12:33

Attila,i-mi cer scuze de la tine,nu zic ca ai dreptate,dar noi trebuie sa traim impreuna,nu conteaza ce natie suntem numai oameni sa fim!nu am vrut sa jignesc pe nimeni!,ca eu sunt de la Attila,iar tu de la Decebal nu conteaza pentru ca de la ADAM si EVA suntem toti frati…..

de IOLANDA la 19 august 2010 - 14:45

Ai dreptate d-le KASSAI,asta conteaza -OAMENI sa fim .Sa ne iubim unii pe altii si sa traim in frica lui DUMNEZEU .

de IOLANDA la 19 august 2010 - 14:48

SI NU POT SA NU ZIC CA ,DA AM CITIT IERI CE S-A SCRIS ,COMENTARII LA ARTICOLUL D-LUI PAVELESCU ,SA STII CA EU CRED CA ADEVARUL ISTORIC TREBUIE SA FIE PRIMUL CARE CONTEAZA …DAR …CE-A FOST A TRECUT .HAIDETI SA PRIVIM ,FARA MANIE ,INAINTE .

de Marin Maria la 19 august 2010 - 15:27

Este foarte interesanta si de retinut parerea domnului Videanu ! Doar ca nu tine cont de anumite aspecte cotidiene: In ce oras ar putea trai din banii acestia? Bucuresti? in nici un caz ! Poate in Careiul nostru drag unde oamenii se bucura daca duc acasa 500 de lei si unde nu exista locuri de munca! In ceea ce priveste alte surse de venit jos palaria daca el si-ar gasi in Carei sau in alte orasele mai micute.Domnia sa facea referire si la plapuma……….e normal sa nu te intinzi, dar poate uneori iti place sa scoti picioarele de sub plapuma si sa dardai de frig mai apoi…….As fi curioasa de un miniexperiment timp de 1 saptamana doar in care domnul Videanu sa isi dramuiasca banii cei 1500 de lei amarati, sunt convinsa ca la standardele lui nu ar reusi. Sau poate asa de ochii lumii !

de Attila la 19 august 2010 - 16:23

Lorant, nici nu ma astept sa zici ca am dreptate. In ceea ce priveste faptul ca trebuie sa traim impreuna si sa fim oameni, sunt de acord, asa e. Totusi, desi vad ca crezi altceva, eu sunt de la attila, doar ca nu sunt iredentist si nici sovin.de aia am si pus cele doua atribute(iredentist si sovin) pe langa cuvantul ungur(i}, pentru ca sunt si unguri care nu le au. si e bine ca lumea sa stie si sa nu generalizeze.

de Attila la 19 august 2010 - 16:24

si sa ne bage pe toti in aceeasi oala.

de Attila la 19 august 2010 - 16:27

competenta si rusinea lipsesc la tipul de oameni ca Videanu. din pacate ei „guverneaza”.

de unforgiven la 19 august 2010 - 16:55

Fripturisti, demagogi. oportunisti acesta este guvernul care conduce tara sa le fie rusine acestor terminatori…………distrug economia, fura, mint cu nerusinare, distrug si ultima speranta pentru o viata mai buna……rusine!….

de Videne daca esti destept de ce nu dai testul MENSA? la 29 mai 2011 - 09:39

Da ba 1500 lei pentru o familie?Poate cu nevasta-sa curva:)

Lasati un comentariu