Băieţii de la TAPO Carei câştigă Cupa 25 Octombrie la Tenis de masă

• publicat la: 23 octombrie 2010
Băieţii de la TAPO Carei câştigă  Cupa 25 Octombrie la Tenis de masă

Sâmbătă dimineaţa  sala de sport a Liceului  Teoretic a fost gazda competiţiei Cupa 25 Octombrie la tenis de masă.

Ediţia din acest an a avut parte de o organizare deosebită ceea ce sperăm să constituie un impuls pentru atragerea unui număr mai mare de  participanţi pentru  anul viitor. 

Clubul Tapo Carei a participat cu două echipe , una de fete categoria 8-11 ani şi una de băieţi , categoria 11-13 ani.La start s-au mai aliniat echipele  de la CSS Târgu Mureş, CSM Zalău, CSS Satu Mare şi Petreşti.

Peste 60 de participanţi s-au  înscris la meciurile de calificare pentru finală, cu ochii pe cupele puse in joc , expuse in mod strategic la mijlocul sălii.

Abia spre după -amiază  au luat sfârşit finalele care au desemnat câştigătorii competiţiei din acest an.

Băieţii de la Clubul Sportiv Tapo Carei , adică Toth Mark, Sek Kristof şi Heinrich Kevin, şi-au adjudecat Cupa 25 Octombrie. Locul doi a fost obţinut de echipa de la CSS Târgu-Mureş iar pe locul trei s-au clasat cei de la CSM Zalău.

La fete , primul loc a fost adjudecat de echipa CSS Târgu-Mureş pe locul doi situându-se fetele de la CS TAPO Carei  Grad Anca,Kersztesy Kitty şi Heinrich Ketheleen.Locul trei a fost obţinut de fetele de la CSM Zalău.

Antrenorul Mircea Podoabă, secundat de Macari Vasile a reuşit şi de această dată să obţină rezultate deosebite, rezultate cu care, de altfel ,incepem să ne obişnuim.

Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, medalii, cupe şi mici cadouri… comestibile.

La sfârşitul săptămânii viitoare  CS Tapo Carei va fi prezent  Campionatul naţional al Diviziei B seniori la tenis de masă ce se va desfăşura  Iaşi . 

Cu ocazia zilei de naştere a fondatorului  CS TAPO Carei, Mircea PODOABĂ, redacţia Buletin de Carei îi urează  LA MULŢI ANI !

redacţia

comentarii

de kovacs antal (puha) la 24 octombrie 2010 - 07:20

bravo baieti,felicitari mircea!

de Alin la 24 octombrie 2010 - 11:17

Felicitari pentru antrenorul Mircea Podoaba si pentru rezultatele deosebite obtinute an de an!Tot asa si in continuare!

Lasati un comentariu