Cupa 25 Octombrie la Tenis de Masă

• publicat la: 22 octombrie 2010
Cupa 25 Octombrie la Tenis de Masă

Oraşul Carei va găzdui in acest sfârşit de săptămână   o multitudine de concursuri sportive.Ca in fiecare an ,Ziua Armatei este sărbătorită in mod deosebit la Carei, localitatea  care a fost  ultima palmă de pamânt românesc eliberată la data de 25 octombrie 1944.

Manifestările sportive organizate cu prilejul acestui eveniment  constituie motiv  de intâlnire a multor cluburi de profil din intreaga Transilvanie.

Dacă pentru atletism această competiţie este la a XL-a ediţie, pentru alte ramuri sportive este un prilej de a se face cunoscute pe plan regional şi de a incerca să intre intr-un circuit competiţional.

Sâmbătă, incepând cu orele 10,00 sala de sport a Liceului Teoretic va fi gazda competiţiei Cupa 25 Octombrie la Tenis de Masă.

Au răspuns invitaţiei Clubului  TAPO Carei  sportivii de la CSS Târgu Mureş,Clubul Elevilor Luduţ,CSM Cluj,CSM Zalău,Armătura Zalău,CSS Satu Mare şi Scoala Petreşti.

Antrenorul Mircea Podoabă, care este şi fondatorul Clubului TAPO Carei , a reuşit să atragă tinerii careieni la sala de sport amenajată  in incinta unei foste centrale termice.

Rezultatele nu au intârziat să apară  şi astfel participările clubului  careiean  la  numeroase competiţii interne şi internaţionale au adus şi o multitudine de premii şi distincţii.Astfel, Toth Mark şi Sek Kristof  sunt vicecampioni naţionali cu echipa la categoria junior III iar Grad Anca , legitimată la CSM Arad, face parte din  echipa câştigătoare a bronzului la Campionatul Naţional.

Balaj Robert este  un alt elev descoperit şi antrenat de  Mircea Podoabă.Robert a devenit in acest an vicecampion naţional la categoria 8-10 ani şi este campion naţional la juniori III( categoria 11-13 ani).Actualmente a fost legitimat la CSM Cluj.

Un alt produs al , putem spune de-acum , şcolii de tenis de masă de la Carei este şi Măran Alin, vicecampion naţional cu echipa.Rezultatele deosebite obţinute de Alin de-a lungul timpului au atras atenţia specialiştilor şi din acest an a fost cooptat la Centrul Olimpic Sportiv de la Constanţa , unde frecventează şi cursurile Liceului Sportiv.

Printre cei care frecventeaza sala de sport a clubului careiean se afla si o eleva din SatuMare, de la scoala Ham Ianos , care de doi ani face zilnic naveta la Carei .

Sportivii  de la clubul TAPO vă aşteaptă sâmbătă să ii susţineţi .

Daniela Ciută

Lasati un comentariu