Comunele ar putea fi transformate în sate şi oraşele în comune, din cauza situaţiei financiare a primăriilor

• publicat la: 8 noiembrie 2010
Comunele ar putea fi transformate în sate şi oraşele în comune, din cauza situaţiei financiare a primăriilor

Mai mult de jumătate dintre comunele ţării şi 30% dintre oraşe ar putea fi desfiinţate!

Cel puţin aşa prevede un proiect de lege aflat în dezbatere la Senat. În urma controalelor, inspectorii guvernamentali au constatat situaţia financiară precară a primăriilor.

Aşa că multe dintre comune ar putea fi transformate în sate, iar oraşele în comune. Iniţiatorul proiectului spune că aşa se vor reduce costurile legate de plata salariilor în administraţia locală.

Propunerea a stârnit însă critici din partea primarilor.

sursa Antena3

comentarii

de Cititor la 8 noiembrie 2010 - 16:06

E clar daca au zis cei de la Antena 3 a lui Felix,nu a zis nimeni!nu stiu de ce mai reproduceti magariile borate al celor de la antenele lui Felix;mai bine Realitatea,mi se pare mai obiectiv din cateva puncte de vedere;daca stai sa te uiti la ce politica stiu toti angajatii de la Antene:Ciutacu,Gadea,Ciuvica,Stan(schizo ala),etc…iti dai seama ca sunt un trust plin de frustrari si obsedati,chiar disperati sa ajunga inapoi la putere…

de JANCSI la 9 noiembrie 2010 - 15:57

pai ? niste obsedati,se considera cica ziaristi,hmm,adevaratii ziaristi nu fac asa ceva,astia sunt niste sclerozati,paranoici,daca iau ceva in gura ,rumega o saptamana,eu cred ca numai cei care le seamana se mai uita la porcariile lor de emisiuni.

Lasati un comentariu