Idei de cadouri de Crăciun pentru părinţi ( P )

• publicat la: 29 noiembrie 2010
Idei de cadouri de Crăciun pentru părinţi ( P )

Crăciunul inseamnă bucurie, veselie şi, bineinţeles, cadouri! Nici cei mici nu trebuie uitaţi in preajma sărbătorilor, chiar dacă sunt răsplătiţi cu numeroase cadouri tot timpul anului. Cadourile de Crăciun pentru cei mici trebuie să fie diferite de cele de care aceştia se bucură mai mereu. Darurile de la Moş Crăciun trebuie să răsplătească dorinţele celor mici şi să le ofere bucuria şi fericirea de care au atâta nevoie.

Jucăriile pentru copii trebuie alese şi in functie de activităţile pe care cei mici le practică zi de zi. In cazul in care copilul  doreşte să-şi facă o colecţie cu personajele din desenele animate pe care le urmăreşte in fiecare zi, adăugaţi pe lista de cadouri pentru copii jucării  care intruchipează personajele lor preferate.

Pe lângă jucării şi dulciuri , ne-am gândit sa vă propunem  şi alte idei de cadouri, mai deosebite, care să constituie o amintire frumoasă peste ani.

O   ” tânără ” pensionară din Carei vine cu o ofertă atractivă pentru cei care doresc să ofere un cadou inedit de Crăciun.

O cărticică personalizată care ,poate conţine o mică dedicaţie din partea celui ce oferă cadoul şi mai ales  o poveste  adresată în mod special copilului Dvs. datorită numelui lui pe care îl veţi menţiona la comandarea cărţii.

In cartea „Salvează-l pe Moş Crăciun!” , al cărei erou principal este copilul Dvs., au loc o serie de  aventuri in urma cărora , copilulu  realizează că de fapt importante nu sunt numai darurile pe care le primeşte in noaptea de Ajun ci dragostea, familia şi prietenii.

In momentul in care copii deschid una din cărţile primite,  incepe aventura magică. Imaginaţi-vă cât de incântaţi vor fi să descopere că povestea este cu şi despre ei, despre prietenii lor, familiile lor,oraşul lor şi multe altele!
Copilul  va fi incântat când işi va vedea numele printat in propria lui carte personalizată , ceea ce îl va determina să citească cu mai multă plăcere cartea.

Cărţile sunt disponibile atât în limba română cât şi în limba maghiară, la un preţ accesibil de numai 18 lei  şi se pot comanda la următoarele numere de telefon  0742-038 085 sau 0771-084 511 .

redactia

Lasati un comentariu