Noul Consiliu de Administraţie al Spitalului Carei

• publicat la: 17 decembrie 2010
Noul Consiliu de Administraţie al Spitalului Carei

Proiectul  de hotărâre privind documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii a obiectivului de investiţie ‘Asigurarea utilităţilor pentru castelul Karoly” , dezbătut in deschiderea şedintei de azi,17 decembrie , a ridicat numeroase semne de intrebare pentru consilieri. Noul consilier Csizmadia a fost cel care a solicitat devizele pe categorii de lucrări:” deoarece studiul de fezabilitate oferă suma brută pe capitole  de lucrări, solicităm devizele pe categorii  de lucrări , ca la licitaţii; văd aici nişte preţuri care sunt de 3-4 ori mai mari decât cele de pe piaţă”.

Si Marius Rusu doreşte să ştie de ce nu s-au prevăzut aceste lucrări in proiectul iniţial care nu conţine nici lucrările de consolidare a terasei şi podului castelului.Supus la vot , proiectul cade datorită abţinerii tuturor consilierilor.

Alocarea sumei de 12.000 lei pentru artificiile de sfârşit de an intruneşte  acordul tuturor consilierilor.

Consilierii PNL au fost impotriva aprobării scutirii plăţii majorărilor şi penalităţilor aferente impozitului pe terenul extravilan ,dar având doar cinci voturi , proiectul a fost admis,scutirea fiind aprobata.

La şedinţa de vineri au fost prezenţi in sală şi dr.Petkes Eva , ec.Ramona Moca , director Goraş Constantin, reprezentanţii Spitalului Municipal Carei ,  recent trecut  in subordinea Consiliului Local.

Unul din punctele aflate pe ordinea de zi a fost desemnarea  reprezentanţilor Consiliului Local in Consiliul de  Administraţie al Spitalului .

Propunerea primarului Kovacs pentru cei doi  consilieri locali care să facă parte din Consiliul de Administraţie al spitalului au fost Poosz Szabolcs şi Leitner Robert.

O altă propunere a venit din partea consilierului Adrian Bucureştean ,care a avansat numele consilierei Alina Mocanu şi a independentului Papp Zsolt.

Deoarece votul a fost secret, s-a apelat la  bilete de vot care să conţină cele patru propuneri.In mod special, primarul a atras atenţia ca dintre cei desemnaţi să existe şi un economist  .Pentru cel de-al doilea consiler nu s-a specificat dacă acesta are nevoie sau nu de studii superioare.

In urma votului, propunerile primarului au  intrunit majoritatea simplă:  Poosz-13 voturi, Leitner -10 voturi, Alina Mocanu -8 voturi iar Papp Zs.- 7 voturi.

Dr.Goraş Constantin , directorul actual al spitalului a ţinut să precizeze că doar cinci persoane din Consiliul de Administraţie vor avea drept de vot .Două dintre acestea sunt cei doi consilieri proaspăt desemnaţi,  o persoană va fi desemnată personal de către  primar conform legii in vigoare iar alte două persoane vor fi din partea Ministerului Sănătăţii , delegaţi din partea Direcţiei de Sănătate Satu Mare în persoana doamnelor  Raţ Elisabeta şi Fabian Imola .

Persoana desemnată de primarul Kovacs Eugen  este consilierul Brem Arpad , care nu trebuie să intrunească niciun fel de condiţii legate de pregătirea profesională.Din Consiliul nou format vor face parte, cu statut de invitat, un reprezentant al ordinului asistenţilor medicali , un reprezentant al sindicatului şi un reprezentant al angajaţilor spitalului.

Punctul  Diverse din cadrul şedinţei a dat ocazia consilierilor de a aborda probleme care nu şi-au găsit locul pe ordinea de zi a şedinţelor din timpul anului.

Astfel, Ciută Ilie atrage atenţia asupra faptului că deşi există  o hotărâre a Consiliului Local prin care de la data de 1 ianuarie 2010 toate panourile publicitare  existente pe raza municipiului  Carei trebuiau  inlocuite  cu panouri luminoase, incă nu s-a luat nicio măsură in acest sens.

Problema câinilor comunitari a fost adusă in discuţie de primar , acesta considerând că locuitorii Careiului nu sunt suficient de responsabili in privinţa animalelor precum câinii şi pisicile.Dânsul a menţionat că primeşte zilnic reclamaţii in ce priveşte comportamentul violent al câinilor comunitari şi solicită consilierilor o părere privind soarta acestor animale.Se impune cât de curând implicarea in realizarea unui adăpost pentru patrupede sau  colaborarea cu o asociaţie care să se ocupe de câinii comunitari.

O altă problemă abordată a fost cea a inmulţirii accidentelor de circulaţie din ultimul timp. Keizer Ludovic consideră că pietonii nu sunt suficient de atenţi şi responsabili şi acesta este unul din motivele producerii accidentelor.

Ciută Ilie propune ca in imediata apropiere a Şcolii generale nr2, intre orele 7,45 şi 8,10  să fie desemnat un reprezentant al Poliţiei Comunitare care să urmărească traficul pentru a proteja copii care se grăbesc dimineaţa spre şcoală .

Daniela Ciută

comentarii

de Daniela Ciuta la 18 decembrie 2010 - 10:25

Cand scriu despre consilierul Ciuta, despre primar si alti consileri nu fac decat sa mentionez ce se intampla in sedintele de consiliu. Daca consilierul Ciuta se duce pregatit la sedinte si ia cuvantul la majoritatea subiectelor dezbatute nu inseamna ca nu trebuie mentionez doar ca sa fac pe plac unora sau altora.Sedintele sunt publice , majoritatea lor sunt filmate si se pot urmari la postul de televiziune satmarean. Pentru verificari suplimentare ,se pot consulta si procesele -verbale ale sedintelor.Buletin deCarei este un portal de stiri independent care nu beneficiaza de fonduri de la primarie sau alte institutii, oricat ati incerca sa afirmati contrariul. Conflictul de interese apare in cazul unei alte publicatii careiene, al carei redactor sef figureaza pe statul de plata al primariei, ca si consilier personal al primarului , pentru relatia cu publicul.Acela este conflict de interese si pe deasupra, publicatia respectiva beneficiaza periodic de sume importante alocate din bugetul local.Dar adevarul deranjeaza de obicei.Cat despre moralitate, nu sunteti in masura sa abordati acest subiect; deocamdata sunteti doar” o opinie” fara nume, fara activitati cunoscute,etc.

de MARIOARA la 18 decembrie 2010 - 12:00

nea,,OPINIE,,CARE E CONFLICTL DE INTERES ,CA NU-MI DAU SEAMA.SEDINTELE SUNT PUBLICE ,MERGI SI VEZI SI MATALE CINE IA CUVANTUL SI CINE NU ….POTI SA CERI SI NISTE PROCESE VERBALE SCRISE DE CELE CE SCRIU CU ACEASTA OCAZIE SI SA VEZI CA NU SE SPUNE DECAT ADEVARUL IN BULETIN .EU AM PARTICIPAT LA SEDINTE SI-MI PARE RAU CA NU SCRIE BULETINUL CUM VORBESC EDILII,CE EXPRESII FOLOSESC SI CE ARGUMENTE SA-SI SUSTINA INTERESELE ….

de cititor la 18 decembrie 2010 - 12:39

marioara draga,nu arunca praf in ochi ca nu tine.avem posibilitatea sa vizionalizam la tv sedintele de consiliu si stim ce e de capul unora care se tin numai de scandal.asta e.sa stii ca nu toti beneficiem de timp sa participam la sedintele de consiliu(unii dintre noi mai si lucreaza),dar tin sa te anunt ca toti avem dreptul la opinie fie ca-ti convine sau nu.

de tudor la 18 decembrie 2010 - 12:59

pana va pierdeti timpul cu prostioare, primarul imparte toate functiile celor de etnie maghiara , indiferent daca sunt sau nu pregatiti pentru asa ceva.Romanii nu au nici macar viceprimar si sunt marginalizati ca doar primarul e doar pentru maghiari nu pentru toti careienii.Chiar nu se vede ce face?

de attila la 18 decembrie 2010 - 15:24

@tudor
Ce spui dumneata se vede direct de la Bucuresti, dar cui ii pasa intr-adevar? Chestiunea respectiva se rezolva la nivel de executiv si legislativ, nu la nivelul amarastenilor din Carei. Altfel spus, dupa ce parlamentul produce catastrofa (adica o gigaprostioara) prin prevederile legale care lasa primarului posibilitatea de a face ce vrea el, fara sa-i ingradeasca atributiile in chestiuni care tin de autoritatea statului roman, nu de nivelul local, noi, aici, „la nivel de Carei” ce spuma laptelui vrei sa facem? Daca e legal sa te oblige sa folosesti limba maghiara in Romania, unde limba romana este – cel putin oficial – limba oficiala, fiindca legislatia permite folosirea limbii minoritatii, iar apoi legislatia se interpreteaza abuziv (adica din permisa devine obligatorie), noi aici ce vrei sa facem? Ca daca ii scoatem cu suturi in ochiul maro, imediat urla Europa si vicepresul P.E. – adica Tokos – che fecut nedreptate es persecutie la ei, musai autonomia kel.
Deci, daca presedintele basinescu si primarul (polo)Boc accepta sa tina in guvern si la guvernare o formatiune culturala care nici macar nu e inscrisa la tribunal ca partid politic, atunci noi aici nu putem face decat prostioara de a latra la luna, ca oricum nu ne baga nimeni in seama. Cand se vor reglementa situatiile macro(inclusiv, daca trebuie) prin modificarea constitutiei si legislatiei aferente, atunci aceste situatii s-ar putea schimba. Pana atunci, cat sunt cele doua (PDL+UDMR)-n floare nici in … basca nu ii doare.

de attila la 18 decembrie 2010 - 15:54

@ opinie
Ce mai, ai semnat-o, o dam anonima! Hai ca esti hajos! Adica jos de tot!Stimata bula papala,(ca sa nu zic „mai”) daca vrei drept la replica, ai putea avea avea bunul simt sa te semnezi, nu figuri cu pseudonim. Asta asa, pentru rigoare, ca dreptul la replica se acorda unuia care se considera lezat de ceva care a aparut intr-o publicatie. Dar, lamureste-ma, cum poate „o opinie” sa se considere lezata de un articol. Asta daca nu cumva esti vreunul(fara epitete zoologice sau sexuale) din anturajul celor aflati la putere in primaria Carei, pe care sa ii lezeze ce? Anume ca intr-un ziar online se reda una dintre sedinta consiliul local, care sedinta se desfasoara in principiu, cam trase la indigo, in sensul ca primarul, bazandu-se pe obedienta si votul in bloc al consilierilor cu tulipan, propune orice fel de prostii ii trec prin cap, iar domnul consilier Ciuta le (adica lui K si consilierilor sai)atrage atentia ca fac prostii, ca nu respecta legislatia, ca risipesc banul public. Apoi primarul se enerveaza, reactioneaza si il face mincinos sau neinformat pe consilierul Ciuta, dupa care, in sedinta urmatoare se verifica afirmatiile primarului si rezulta, fara exceptie, ca mincinosul era primarul, care mai facuse si niste „mici” potlogarii (sunt atat de multe si atat de mari, incat se estimeaza de catre gurile rele ca s-ar cifra la 2 mega euro). Vreau sa spun ca nu dau acum exemple, pentru ca, mai interesant mi se pare cum vezi tu dreptul la replica! Citez din clasici in viata: „astept sa va folositit dreptul la replica si sa stergeti acest mesaj”. Materialul clientului! Daca asta intelege „o opinie” prin dreptul la replica, atunci m-am lamurit cu ce fel de persoana avem de-a face.
Si acum, in final, pentru ca oricum am acordat prea multa atentie cuiva care nu merita efortul, asa cum e cu enormitatea dreptului la replica cerut de un anonim, asa e si cu conflictul de interese in situatia mai sus citata. Era o relatare a celor petrecute la o sedinta de consiliu. Daca s-ar fi omis cele spuse de consilierul Ciuta, ziarul nu ar mai fi produs o relatare corecta a desfasurarii sedintei. Si nu e vina ziaristului Ciuta ca tocmai consilierul Ciuta arata in fiecare sedinta cum, de fiecare data primarul da in gropi (unele din ele proaspat asfaltate, cum e cea de la semafor)prin „initiativele” sale, care, consecvent si constant, prejudiciaza banul public. Deci,pentru „0 (zero)opinie” este mai putin important faptul ca primarul prapaduieste banul public decat faptul ca se gaseste cineva care afirma cu dovezi ca se intampla asta. Dar, cand Dumnezeu vrea sa pedepseasca pe cineva, mai intai ii ia mintile. La asa oras, asa primar! Mai votati-l, ca mai sunt niste generatii de urmasi ai sai care inca nu s-au imbogatit! Sa traiasca ai nostri!

de attila la 18 decembrie 2010 - 16:04

@cititor
Draga cititor, te rog sa-ti respecti numele! Adica „citeste” ce spune omul si las-o in pace pe Marioara. Nu de alta, dar nu arunca praf, ci spune un adevar: acela ca primarul nu numai ca este foarte interesat de banul public (atunci cand ii rezolva lui un interes) ci si vorbeste intr-un mod pitoresc si rustic, de ti-e mai mare dragul! Mai ales utilizand expresii pe care hartia nu le suporta. Dar internetul, da. Deci, in esenta, Marioara spune ca poate ar fi mai bine sa prezentati modul agramat in care se prezinta interventiile primarului si ale unora dintre consilieri. Ca sa vada lumea cata scoala au si cat de civilizat se poarta

de attila la 18 decembrie 2010 - 16:05

P.S. Am uitat sa mentionez injuraturile rurale ale persoanei ce ocupa functia de primar.

de ovidiu la 18 decembrie 2010 - 16:14

aveti dreptate …sedintele sunt publice…mergeti sa vedeti cum se desfasoara…
mai mult de jumatate consilieri nu au studii superioare(de stat,nu gen Goldis)
si daca participati va veti da seama de ce iti trebuie relatii sa te angajezi la un supermarket pe 3-4 milioane lei
sa vezi de ce orasul nostru are economia la nivelul judetului vaslui
te sfatuiesc sa vezi datele economice ale orasului nostru si al orasului Husi,care este in judetul Vaslui,al 3 lea de la coada ca si performanta economica
si o sa ramai mirat sa vezi ca suntem la egalitate,si noi mergem in jos…..

de cititor la 18 decembrie 2010 - 20:06

ho ho,attila,nu te mai agita!!!!!!!nu poza in justitiabilul care stie tot si emite sentinte irevocabile cu un aer net superior.tin sa te anunt ca ar fi cazul sa cobori de pe piedestalul tau virtual ca oricum stim bine ca esti un simpatizant al lui ciuta.cred ca esti un obsedat care alta treaba nu are decat sa faca pe profesorul atotstiutor.nu ne intereseaza!!!!!!!!!!

de cititor la 18 decembrie 2010 - 20:13

ba chiar ne plictisesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de cititor la 18 decembrie 2010 - 20:18

P.S. Eu am uitat sa mentionez pornirile de ultima speta ale celui aparat cu atata ardoare de attila.

de tudor la 18 decembrie 2010 - 20:48

Cititorul portocaliu ar face bine sa nu ne mai abureasca cu realizarile basiste si bociste care ne-au adus in situatia nemaipomenita in care suntem.Vezi ce consilieri sunt pusi de voi la spital. Papp Zsolt nu era bun, nu ? are coloana nu ca voi, niste taratoare dornice de apucat oase de ros ! Sa traiesti asa cum ati asternut pentru altii.Rusine sa va fie, idioti portocalii.

de attila la 18 decembrie 2010 - 21:12

@cititor
Spui „nu ne intereseaza” si „ne plictisesti”. Sa inteleg ca sunteti mai multi sub umbrela „cititor”? Poate sunteti „un grup de comunisti cinstiti”?! Sau vrei sa dai impresia ca am suparat pe foarte multi?
@tudor
Sunt de parere ca Papp Zsolt era bun. Dar chiar credeti ca polgarmesterul are nevoie in jurul sau de oameni cu scoala? Dupa ceea ce face, as zice chiar ca vrea oameni cat mai putin pregatiti, care de dragul unui oscior sa execute ordinele lui fara cracnire.

de attila la 18 decembrie 2010 - 21:15

ei, cititor, hai, spune, care sunt pornirile de ultima speta ale nu stiu cui pe care l-am laudat? Exemplifica, poate reusesti sa ma convingi. Sau convinge-i pe cei pe care ii plictisesc eu. Dupa ce ca vorbesti ca la grajduri, cu caii sau alte dobitoace („ho, ho”)

de interesant la 18 decembrie 2010 - 21:16

@cititor

observ ca unii fac aici teoria formelor fără fond, e „foarte” important faptul că relatează despre şedinţele de consiliu d-na Ciută, acest drept îl are numai Nagykaroly es videke, a cărui redactor nu are relaţii de rudenie cu primarul le are de „buzunar”. Halal ţară, halal cultură, halal omenie, halal democraţie !

de attila la 18 decembrie 2010 - 21:26

vii si-mi spui ce, cum, cat si unde sa vorbesc? Sau drepturile pe aici sunt numai pentru cei de la putere?
Cat despre simpatia pentru ciuta, mai intai precizez ca am dreptul sa simpatizez pe cine vreau eu, nu o sa-mi indici pe cine sa si pe cine sa nu simpatizez. Apoi, pentru multe calitati, printre care acelea de gospodar, care are o firma proprie, ce aduce profit – ca firme mai au si altii, ba si cate 4-5, pe care le falimenteaza – eu zic ca merita apreciat. Dar, cu cockteilul de oranjada si tulipan chiar nu are sens sa incerci dialogul, pentru ca puneti placa aia cu afara ploua.

de attila la 18 decembrie 2010 - 21:27

Bravos natiune, halal sa-ti fie! Curat murdar, coane cititor!

de daciafan la 18 decembrie 2010 - 22:10

vreun doctor va fiinta in noul consiliul de administratie al spitalului ?
intreb nu dau cu parul

de attila la 19 decembrie 2010 - 09:44

Nu e nevoie de doctori la spital!
Acolo trebuie mecanici auto, gunoieri, sifonari si musai sa fie ai nostri (cu tulipanul) !

de tudor la 19 decembrie 2010 - 10:11

dupa cum ati observat, e mare nevoie de pantofari de la Staruinta in consiliul de administratie al spitalului. Sa repare talpile celor ce se plimba prin fata directiunii.Ce sa mai zicem de ceilalti doi consilieri „numiti ” prin vot secret!Desi dupa udmr, fie ca va place fie ca nu va place, pnl-ul este cel care a intrunit cele mai multe voturi din partea careienilor, primarul sfideaza insasi optiunea careienilor ; nu vedeti ca nu au niciun reprezentant la spital in conditiile in care tulipanul are trei din consiliul local si mai vine si Imola din satu mare ca sa-i sustina.se vede acum pentru cine ste primar kovacs, bine ca au fost si romani care l-au votat. sper ca sunt multumiti cu politica de epurare etnica pe care o promoveaza consecvent.

de LUCA la 19 decembrie 2010 - 17:58

Asa e Tudor,pe Kovacs l-au votat cred ca mai multi romanii decat maghiarii,dar fii linistit ca nu mai pupa el inca un mandat de primar,desi viseaza,din pacate nu are rabdare cu romanii,urla tipa la ei,ai jigneste cu vocabularul lui de fabrica,orasul si cetatenii acestui oras nu este o fabrica d-le primar,aceasta functie nu-ti da nici un drept sa faci ce vrei in acestoras.Kovacs sfideaza pe fatza, rezolva in functii,pe cei care sunt din etnia lui,romanii pot cersi pe la colt de strada.Uita,(ma repet) ca afost ajutat de multi romani,iar acum le intoarce spatele .Oricum roata se intoarce,exista un D-zeu si deasupra capului lui,toate sunt scrise intr-o carte mare care i-or fi citite primarului la momentul potrivit.

de NA HAT la 19 decembrie 2010 - 18:45

Ce dracu aveti mai prostilor cu mine ? na,a francba,mi kel ezeknekis ???

de tibi la 19 decembrie 2010 - 22:19

KUSSSSSSSSSSSSSSSSSS LA TOTI CONSILIERI…????

de C MON la 21 decembrie 2010 - 09:25

eu vad ca aceti oameni sant absolut scarbiti. sant dezgustati si obositi.
nu ii vad nici preocupati de problemele actuale, nu i vad nici dornici sa le rezolve, nu ii vad nici motivati, eu vad niste oameni care din obligatie intreprind un minim de actiuni si isi indeplinesc la limita atributiile, daca…
Domnilor, daca nu mai puteti lasati pe altii, daca santeti bolnavi: tratati-va!etc dar va rog sa nu mai veniti la sedinte cu fetele astea de: alcolici, nedormiti,frustrati sau stresati…ca eu ma simt asa jignit, stiti, ca fetele dumneavoastra nu sant rezultat ale eforturilor, preocuparii dumneavostra pentru noi…
santeti penibili cu limbajul vostru domnilor din ceata maghiara, nu va spun copii dumneavoastra, care va vad la tv, cat santeti de penibili?

hai ca am vorbit prea frumos.

acu sa stiti ca nu santem doar buni de vot, nu santem nici prosti, vedem si stim mai multe decat ati crede sau ati vrea dumneavoastra si putem sa ne si suparam iar lumea e mica, ce i se intampla azi unuia poate maine si altuia, ce vine de la dumneavostra poate maine se intoarce si nu e in general de bine, intelegeti…

nu credeti ca ar trebui ca din artificiile de rev sa i introducem cateva in rect domnului primar asa ca sa l revigoram putin, numai pentru ca distractia publicului careian sa fie desavarsita, nu altceva,a?

acu fara gluma, nu va plimbati prea mult in casa-afara si afara-incasa ca la asa temperaturi riscati sa vi se sparga capilarele pe nas, fata, o sa aveti bujorii vesnic rosii si nasul ca rudolf, ahh nu e alcolul de vina, asta e, dle primar…

de adi la 21 decembrie 2010 - 09:51

nu sunt delok scarbiti,sau obositi
obositi nici nu prea au de la ce
sunt pur si simplu imcompetenti…..,jumate din ei nu au studii superioare,au tot felul de facultati private si colegii
multi dintre ei nu au facut nimik in viata lor habar nu au ce e o investitie
sau ce inseamna o afacere
multi dintre ei nici macar servici nu au,si ei conduk orasul,ei ne invata pe noi cum sa traim…..

de S.P.Q.R. la 21 decembrie 2010 - 11:52

nu inteleg de unde vine atata frustrare si reavointa:

1. de conflict de interese putem vorbi in principiu numai in cazul unei persoane care detine o functie publica
2. cei care citim buletinul de carei suntem (ar trebui sa fim) constienti, ca membrii redactiei au o legatura stransa cu membrii „opozitiei” din consiliul lucal si tot ce apare pe aceste pagini trebuie sa luam cum grano salis
3. buletinul de carei are dreptul sa prezinte evenimentele din propriul punct de vedere si fiecare are dreptul sa decide daca doreste sa-l citeasca in continuare
4. fa fim fair-i: cred ca toate discutiile ar trebuie sa porneasca de la premiza ca toti careienii, cetatenii acestui oras si in special membrii consiliului local doresc binele acestei comunitatii chiar daca cred in solutii diferite
5. consiliul local primind dreptul dar si RESPONSABILITATEA administrarii spitalului municipal are tot dreptul (chiar nu are alta solutie) sa-si delege resprezentantii in conducerea acestuia si este logic ca reprezentantii numiti sa reprezinte majoritatea din cadrul consiliului
6. nici nationalitatea, nici nivelul de studii si nici pozitia ocupata in societate nu se coreleaza cu moralitatea unei persoane – din pacate, ca ar fi mult mai simplu alegerea

de Roly la 21 decembrie 2010 - 12:44

In sfarsit si un comentariu „rational”
Sarbatori fericite S.P.Q.R. pt. redactie si tuturor cititorilor

de careianu la 21 decembrie 2010 - 13:25

inseamna ca si cei care redacteaza procesul verbal al sedintei sunt in legatura stransa cu membrii opozitiei? nu de alta dar faptele relatate in ziar corespund cu cele din procesul verbal al sedintelor.Interesanta parere a SPQR dar nici chiar el nu detine mereu adevarul absolut.Oare ai avea curaj sa candidezi, sa iesi in fata si sa fii in stare sa oferi solutii mai bune, care sa ajute oerasul sa evolueze? chiar ar fi nevoie de forte proaspete , care sa se implice nu sa stea si sa critice de pe margine ca anonimi.
SARBATORI FERICITE tuturor !

de ADI la 21 decembrie 2010 - 14:12

o intrebare pentru careianu:

Dar in afara de 1 consilier local,1 SINGUR,care a candidat?care a avut acest curaj?
nu inteleg despre ce vorbim….
DE CURAJ??????AL CUI CURAJ?////
toti s au ascuns in spatele unei liste,al unui partid,al unei sigle….
a fost un consilier care a avut acest curaj.ATAT

de careianu la 21 decembrie 2010 - 15:13

Si un raspuns : nu cel la care faci referire a comentat si nu lui i-a fost adresat comentariul sau nu poti sa pricepi.Oricum listele sunt formate din oameni care au un nume .Stim cu totii cine sunt aceste nume , mai ales intr-un orasel ca al nostru.Si usor, usor tot se afla adevarul oricat se straduie unii sa-l cosmetizeze.Si apropo de liste, unii lucreaza in echipa, colaboreaza, formeaza o comunitate , nu toti pot fi lupi singuratici.Asta nu inseamna ca sunt de condamnat, e doar o remarca.Oricum, nu toti 19 pot fi „de unul singur”; dar se pare ca nu e nici el de unul singur, mereu, asa cum lasa impresia.

de adi la 22 decembrie 2010 - 14:19

asta stiu si eu ca listele au in spate niste nume
pot fi 5 foarte buni,la pachet cu vreo7 incompetenti
atunci ce fac?ii iau la pachet pe toti,nu?
tu cand iei ceva de la magazin si ti da toate la pachet,si bune si stricate,toate impreuna,nu?
si apoi sa ti spuna ca tu le ai luat,nu te a obligat nimeni,nu?

de careianu la 22 decembrie 2010 - 21:18

eu verific pachetul, nu ma iau dupa ce mi se da ! si daca nu imi convine nu il iau.Si oricum numai primii cinci ies de obicei, asa ca ei sunt mai importanti.Acolo unde ies mai multi, adica la tulipani, majoritatea sunt incompetenti, ei sunt cei care se ascund dupa sigle si alte liste,ca oricum ii voteaza multimea lor.La ei nu conteaza valoarea ci numarul, asa ca doctorii , profesorii si inginerii nu au loc pe liste, ci numai cei incapabili sa citeasca un bilant sau balanta sau ….; sa ridice mana trebuie doar ,la semnal.

de stietot la 23 decembrie 2010 - 09:27

Noul director al Spitalului Municipal Carei: Posz Szabolcs. Actualul consilier local va fi numit in luna ianuarie!

de Daniel la 23 decembrie 2010 - 14:37

„cash rullz everything around me (C.R.E.A.M),get the money! dollar dollar bill yo!” Wu Tang Clan-C.R.E.A.M

de ARPAD la 24 decembrie 2010 - 08:25

GRESIT !!!!!!!!!!!!NOUL DIRECTOR V-A FI O DOAMNA DE LA DIRECTIA SANITARA !

de horia la 28 decembrie 2010 - 01:39

cotizez de 12 ani partid la pd,sunt de12 ani in acest partid
am un abc mic si am fost amendat de acesti domni cu 30 milioane pt ca eu in calitate de patron am vandut in magazin si nu am voie decat in calitate de angajat….
cred ca PDL nu mai are pe cine sa amendeze ,si a trecut si la pdlisti

de PRIVAT la 28 decembrie 2010 - 09:41

cei care ti-au dat amenda nu erau PDL-isti erau angajati ai ANAF,fara culoare politica,iar tu trebuia sa le explici de ce vindeai in magazin,trebuia sa motivezi prezenta ta

de tibi la 28 decembrie 2010 - 14:24

clar ca vor fii CUNOSTINTELE PRIMARULUI SAU A VICELUI CARE AI PLACE SA COND. DIN UMBRA ASA FACEA SI LA FOTBAL el nu se baga da din spate baga fitile ai trimitea in fata pe UJVARY ..PINTER ..catei lui ..al stie tot orasu

Lasati un comentariu