E.ON Gaz CAREI are sediu nou

• publicat la: 6 ianuarie 2011
E.ON Gaz CAREI are sediu nou

Operatorul sistemului de distribuţie a gazelor naturale din Carei este E.ON Gaz Distribuţie S.A. care , incepând cu 15 decembrie 2010 şi-a schimbat locaţia . Noua locaţie este situată in cartierul Republici la nr.2 , parter.

În fiecare zi de luni, între orele 14.15-17.15, aici sunt preluate temporar cererile de acord acces la sistemul de distribuţie a gazelor naturale şi   proiectele de instalaţii gaze naturale care trebuie avizate.

Clienţii care au de soluţionat situaţii specifice ce ţin de serviciile de furnizare a gazelor naturale se pot adresa la Serviciul Call Center aflat la dispoziţia acestora de luni până vineri între orele 08.00 şi 20.00, la numerele de telefon 0801 000 366 (apelabil din reţeaua Romtelecom) şi 0265 200 366 (apelabil din toate reţelele de telefonie).

Dacă au o problemă de distribuţie, clienţii se pot adresa dispeceratului  pentru urgenţe al companiei E.ON Gaz Distribuţie, ce  funcţionează în regim non-stop.

Dacă simt miros de gaz într-un imobil sau pe stradă, sau pentru alte sesizări care necesită intervenţia echipelor companiei noastre, consumatorii sunt rugaţi să apeleze de urgenţă dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie la următoarele numerele unice de telefon:

0800.800.928

(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau

0265.200.928

(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie).

În prezent se lucrează la un  proces de implementare a unor mijloace noi de comunicare, moderne şi facile, astfel încât clienţii să poată soluţiona problemele care pot să apară, fără a mai fi nevoiţi  să se deplaseze la sediile E.ON Gaz .

redacţia

comentarii

de moneybeck la 6 ianuarie 2011 - 19:10

Consilieru Csizmadia a prejudiciat pe cand era la TOMI COSTRUCT cu proiecte nevalabile sute de careieni si cu ciubucuri in jeb personal.
Porcule!!! vino de imi plateste preschimbarea intregii instalatii de gaz!!!

de janko la 14 ianuarie 2011 - 09:23

Dragi careieni nu sunati la numerele mentionate pentru ca riscati sa va enervati, nimeni nu va va raspunde.
Am o problema, nu am primit factura de gaz din octombrie, am vrut sa ma interesez ce se intampla; nu raspunde nimeni….

de Roly la 14 ianuarie 2011 - 16:17

Janko sa stii ca nu esti singur cu problema asta

Lasati un comentariu