E-ON Gaz simplifică procedurile

• publicat la: 17 ianuarie 2011
E-ON Gaz simplifică procedurile

Clienţii  E-ON  care nu şi-au reînnoit contractelor de furnizare a gazelor naturale din luna octombrie a anului 2009 sau pe parcursul anului 2010 şi care au fost notificaţi de compania de gaz  în acest sens la finele anului trecut, au acum posibilitatea de a le reînnoi.

Clienţii care nu au reînnoit contractul de furnizare a gazelor naturale după intrarea în vigoare a noului contract, respectiv luna octombrie a anului 2009 au posibilitatea de a trimite prin intermediul Poştei Române un exemplar semnat împreună cu o copie a actului de identitate al titularului de contract pe adresa Centrului de Relaţii Clienţi din Satu Mare, situat pe str. Cloşca, nr.3/19, fără a mai fi necesară deplasarea la sediul companiei.

În cazul în care există clienţi care din diverse motive nu mai deţin noul contract de furnizare a gazelor naturale, aceştia sunt rugaţi să trimită prin intermediul Poştei Române o copie a actului de identitate al titularului de contract, precum şi datele de contact (inclusiv numărul de telefon) pe adresa Centrului de Relaţii Clienţi, la adresa menţionată anterior, în baza căruia vor primi două exemplare ale contractului de furnizare. Clienţii sunt rugaţi să semneze un exemplar şi să îl trimită, tot prin intermediul serviciilor poştale, la Centrul de Relaţii Clienţi din Satu Mare.

De asemenea, noile contracte pot fi descărcate de pe website-ul www.eon-energie-romania.ro, Secţiunea gaze naturale/Clienţi/Clienţi casnici/Formulare.

Acestea vor fi completate de client care este rugat să trimită un exemplar alături de o copie a actului de identitate al titularului de contract precum şi datele de contact (inclusiv numărul de telefon) prin intermediul serviciilor poştale pe adresa Centrului de Relaţii Clienţi din Satu Mare.

Semnarea contractelor reprezintă o obligaţie atât pentru furnizorii de gaze naturale, cât şi pentru consumatori în scopul alinierii la cerinţele legislative în vigoare.

Sistarea serviciilor nu este în interesul companiei E-ON  , in consecinţă consumatorii sunt  rugaţi  să-şi reînnoiască contractul de furnizare a gazelor naturale.

redactia

Lasati un comentariu