Premiile concursului E.ON Energie România

• publicat la: 16 februarie 2011
Premiile concursului E.ON Energie România

E.ON Energie România a invitat consumatorii casnici, părinţi şi copii deopotrivă, să stabilească un „Top al siguranţei” în domeniul gazelor naturale şi al energiei electrice.

La concurs au participat aproximativ 13.650 de consumatori  dintre care 2.100 de participanţi au câştigat premii constând în rechizite şi biciclete .

E.ON Energie România a finalizat astăzi, 16 februarie a.c., concursul on-line „Copilăria e mai frumoasă în siguranţă!”. Prin acest proiect E.ON Energie România a urmărit să promoveze regulile de siguranţă în utilizarea gazelor naturale şi energiei electrice în vederea prevenirii posibilelor accidente, în special în rândul copiilor, accidente cauzate de neatenţie sau jocul nesupravegheat în apropierea aparatelor alimentate cu gaze naturale sau a stâlpilor de energie electrică.

Concursul on-line s-a desfăşurat în perioada 15 noiembrie 2010-15 februarie a.c., consumatorii casnici de gaze naturale şi energie electrică fiind invitaţi să stabilească prin intermediul aplicaţiei de concurs, disponibilă pe site-ul www.eon-energie-romania.ro, un ”Top al siguranţei” ierarhizând astfel 10 reguli de aur ale utilizării energiei în condiţii de siguranţă.

Câştigătorii concursului au fost desemnaţi printr-o tragere la sorţi care a avut loc astăzi, 16 februarie a.c., la sediul companiei. În urma extragerii, dintre cei aproape 13.650 de participanţi, 100 au primit premii constând în biciclete şi, totodată, primii 2.000 de participanţi înscrişi la concurs au fost recompensaţi cu seturi de rechizite. Valoarea totală a premiilor s-a ridicat la aproximativ 70.000 de lei.

Utilizarea corectă a instalaţiilor de gaze naturale şi a echipamentelor electrice reprezintă o condiţie esenţială pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, ce pot avea implicaţii majore asupra consumatorilor de energie şi a familiilor acestora.

redactia

comentarii

de Ianos Paraschiva la 27 februarie 2011 - 17:35

As vrea sa mi trimite-ti un mail cu lista castigatorilor publicata in 16 februarie deoarece n o pot vedea. Multumesc

de dascalu mugurel la 21 martie 2011 - 14:52

rog trimiteti prin email lista cistigatorilor din 16 martie

Lasati un comentariu